Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. ALMANYA KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Almanya’ya gönderiyoruz.

    Türkiye’nin yabancı ülkelerle olan ikili ticari ve ekonomik ilişkileri dikkate alındığında, en yoğun ilişkilerin Almanya ile gerçekleştiği gözlenmektedir. Almanya 2020 yılında, önceki yıllarda da olduğu gibi, ülkemizin ithalatında Çin’in ardından ikinci sırada yer alırken ihracatında birinci sırada yer almaktadır. Türkiye’den Almanya’ya ihracatımızın %90'nını sanayi mamullerinden, yaklaşık %10'u ise tarım ve gıda ürünlerinden oluşmaktadır. Almanya, Türkiye’de kurulu yabancı sermayeli firma sayısı bakımından ilk sırada yer almaktadır. Almanya, yüksek nüfusu, üretim ve alım gücüyle Türkiye için güvenilir ticaret ortağıdır. Ayrıca, Almanya’da yaşayan Türk nüfusunun ciddi düzeyde olması, Türkiye’den Almanya’ya kargo gönderim potansiyelini artırmaktadır.
    Türkiye’den Almanya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır.
    Almanya’ya kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgilere bu yazımızda sizler için yer verdik.

Almanya Kargo

1.1. Almanya Uçak Kargo Hizmeti

    Uluslararası hava yolu kargo taşımacılığı nitelikli bir taşımacılık türü olup, ağır yükleriniz için hava kargo (uçak kargo), uzun mesafeler arasında küçük ve kıymetli kargoların taşınmasında ise çoğunlukla express ya da ekonomi servisleri tercih edilmektedir. Hava yolu kargo taşımacılığının en büyük avantajı hızlı teslimatlardır. Ancak, hava kargo tarafında, birim taşıma maliyetleri kara yolu ve deniz yolu taşıma türlerine göre daha yüksek kalabilmektedir.

1.2. Almanya Kargo Avantajları

•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    30 kilo üzeri Almanya gönderilerinize özel fiyatlar
•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler

Almanya Kargo

2. ALMANYA KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlara ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Almanya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır.
    Gelişen teknoloji ve yaşam koşulları, taşımacılık hizmetlerinin de aynı ölçüde gelişmesine ve büyümesine neden olmuştur. Hava yolu taşımacılık hizmeti, kara yolu ya da deniz yolu taşımacılık hizmetlerine kıyasla çok daha hızlı ve güvenli olduğundan günümüzde çoğu zaman tercih edilmektedir.
    Türkiye ile Almanya arasında kargo göndermek isteyenlerin artan talebine istinaden, Almanya express kargo hizmeti, güvenilir, sorunsuz ve hızlı kargo gönderimlerini gerçekleştirmek için günümüzde alınabilecek en avantajlı hizmettir. 
    Almanya’ya gönderilecek olan 0,5 kilogramlık bir paketin express kargo ile gönderim ücreti 10,9 Euro’dan, 1 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti ise 14,97 Euro’dan başlamaktadır. Türkiye’den Almanya’ya gönderilen kargolarınız ortalama 1-2 iş günü içerisinde Almanya’daki alıcısına teslim edilmektedir.
    Türkiye’den Almanya’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmek için QuickShipper web sitemizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçmeniz, ihtiyacınız doğrultusunda fiyat alabilmeniz adına daha uygun olacaktır. 

Almanya Kargo

3. ALMANYA KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Almanya’ya kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslim alınma işlemlerinin yapılması ve Almanya’ya doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Almanya’ya gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Almanya Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Amerika’ya kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki  ”Anında Teklif Albölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Almanya’yı seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Almanya’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Almanya Kargo

3.2. Almanya Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Almanya’ya kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Almanya’daki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak, Türkiye’nin tüm şehirlerinden Almanya’ya 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Almanya Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken, gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple, yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında, gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğumuz formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Almanya Kargo

3.4. Almanya Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper'dan hizmet alan tüm müşterilerimiz, app.quickshipper.com panelimiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat boyunca anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere, panel içinde ilgili kısımda gönderi durumuna tıklayarak ulaşabilirler.

4. ALMANYA HAKKINDA

    Almanya, Orta Avrupa’da yer alan bir kuzey ülkesidir. Berlin, Almanya’nın hem başkenti hem de en çok nüfusa sahip şehridir. Almanya ülkesi, hem ticari hem de merkezi olarak dünyanın en önemli ülkeleri arasındadır. 2020 yılındaki verilere göre, yaklaşık 83 milyon nüfusa sahiptir. Ülkenin para birimi Euro’dur. Almanya’nın resmi dili Almancadır. Ülkede kışları ılımlı ve yazları ise serin geçmektedir. Almanya, dünyada bulunan en büyük ihracat ve ithalata sahip ülke konumundadır. Yüksek nüfusu, alım gücü ve üretimiyle hem Türkiye hem de diğer dünya ülkeleri için güvenilir bir ticaret ortağıdır.

4.1. Türkiye Almanya İthalat-İhracat İlişkisi

    Almanya 2019 yılında toplam 1,464 milyar dolarlık ihracat ve 1,217 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini; Çin, Hollanda, ABD, Polonya ve Fransa ile kurmuştur. Türkiye 2019 yılında Almanya’ya 16,6 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Almanya’ya ihraç edilen başlıca ürünler; giyim eşyası ve aksesuarları, kara ulaşım araçları, tekstil elyafı ve mamulleridir. Türkiye 2019 yılında Almanya’dan 19,27 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Almanya’dan Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; otomobil, yarış arabaları, elektrikli makine ve cihazlar, tedavi ve koruyu amaçlı ilaçlardır. İki ülke arasında 2019 yılında 35 milyar doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

Almanya Kargo

4.2. Almanya Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Alman iş kültürü, esnekliği çok az olan, sıkı kurallardan oluşmaktadır. Zamana riayet konusu hem iş hayatında hem de sosyal hayatta son derece önemlidir. Almanya ile iletişim, teyitleşme ve teklif verme kesinlikle yazılı yapılmalıdır. Almanlar taleplerini eksiksiz ve zamanında almak isterler. Türkiye’den Almanya’ya giden kargoların zamanında teslimi çok önemlidir. Gecikmeler için cezai şartlar uygulayabilirler. Bu cezai şartlar, fiyat indirimi veya malı teslim almama gibi durumlardır. Paketleme ve ambalaj, Alman tüketicileri üzerinde güçlü bir etkiye sahiptir. Türkiye’den Almanya’ya yapılacak ihracat işleminde paketlerin Alman zevklerine uygun olup olmadığını kontrol etmek önemli bir konudur. Geçtiğimiz yıllarda, Almanya tarafınca yürürlüğe giren VerpackG yasası ve bu doğrultuda zorunlu tutulan LUCID kaydı, Almanya'nın paketleme konusundaki titizliğinin en önemli göstergesidir.

4.3. Almanya’ya Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

        Türkiye’den Almanya’ya kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Almanya arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Almanya’nın ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Almanya Kargo

5. ALMANYA KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Almanya’ya kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Almanya’ya kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Almanya’daki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Almanya’ya kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Almanya’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Almanya seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Almanya’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Almanya kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Almanya’ya kargo gönderim ücretini etkileyen iki temel unsur bulunmaktadır. Birincisi, gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurt dışı gönderim işlemlerinde bu iki değerden hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır ve bu kural her yerde bu şekilde uygulanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Almanya’ya en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Almanya’ya en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Almanya’ya ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Almanya’ya gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QQuickShipper ile kargo gönderen tüm müşterilerimiz, app.quickshipper.com panelimiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat boyunca anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere, panel içinde ilgili kısımda gönderi durumuna tıklayarak ulaşabilirler.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al