Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. BELÇİKA KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Belçika’ya gönderiyoruz.
    İki ülke arasındaki ilişkiler Belçika’nın bağımsızlığından yalnızca birkaç yıl sonra başlamıştır. Belçika, Türkiye’nin Avrupa Birliği üyeliğine koşullu destek veren ülkeler arasındadır. Belçika’da yaklaşık 260 bin Türk vatandaşımız yaşamaktadır.
    Türkiye ile Belçika arasında yapılan ithalat ve ihracat işlemlerinde ihracat rakamımız ithalat rakamımızdan fazladır. Son 5 yıl içinde Belçika ithalatımız azalırken, ihracatımızın artması, ticari ilişkimizdeki karlılığın arttığının göstergesidir. İkili ticaretlerin artması Belçika’ya kargo hizmetinin yakın zamanda daha da artacağını göstermektedir. QuickShipper, express kargo hizmeti ile Türkiye’den Belçika’ya gönderilerinizi ortalama 1-2 iş günü içerisinde alıcısına sorunsuz şekilde teslim etmektedir. Türkiye’den Belçika’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır.
    Belçika’ya kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Belçika Kargo

1.1. Belçika Uçak Kargo Hizmeti

    Belçika’ya kargo göndermek isteyen kurumsal ve bireysel müşterilerimizin gönderilerini en hızlı kargo taşıma yöntemlerinin başında gelen hava yolu taşımacılığı ile gerçekleştirmekteyiz. Hava yolu taşımacılığı ile Belçika’ya gönderilecek olan kargoların takibini ve teslimatını firmamız yapmaktadır. Hava yolu taşımacılığı ile gönderilen kargolarınız, kara ve deniz yolu ile yapılan kargo taşımacılığa göre çok daha güvenli ve hızlı teslim edilecektir. 

1.2. Belçika Kargo Avantajları

•    30 kilo üzeri Belçika gönderilerinize özel fiyatlar
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat

Belçika Kargo

2. BELÇİKA KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Belçika’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır.
    Belçika express kargo hizmeti sunan firmamız, hava yolu taşımacılığı ile taşınmasında herhangi bir engel bulunmayan tüm gönderilerinizi sorunsuz bir şekilde alıcısına ulaştırmaktadır. Belçika express kargo hizmetimiz, kargolarınızın en hızlı ve sorunsuz şekilde gönderilmesine imkân sunmaktadır. Belçika’ya paketiniz veya koliniz 1-2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Türkiye’nin her yerinden Belçika’ya 0,5 kilogramlık bir paketin veya kolinin gönderim ücreti express kargo hizmeti ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır. Belçika express kargo hizmeti veren firmamız, müşterilerinin kaygılarını en aza indirmeyi kendisine misyon edinmiştir. Kargolarınızı Belçika’daki firmalara veya dostlarınıza vakit kaybetmeden ve en avantajlı fiyatlarla göndermek isterseniz Belçika express kargo hizmeti veren firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. 
    Türkiye’den Belçika’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Belçika Kargo

3. BELÇİKA KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Belçika’ya kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslimat işlemlerinin yapılması ve Belçika’ya doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Belçika’ya gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Belçika Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Belçika’ya kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Belçika’yı seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Belçika’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belçika Kargo

3.2. Belçika Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Belçika’ya kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Belçika’daki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Belçika’ya 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Belçika Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğum formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Belçika Kargo

3.4. Belçika Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler.

4. BELÇİKA HAKKINDA

    Belçika, dünyanın en büyük 21. ekonomisine sahiptir. 11,4 milyon nüfusa sahip olan Belçika’nın işsizlik oranı 2019 yılında %5,4’tür. Para birimi Euro’dur. Belçika’da yazları ılıman, kışları ise serin geçmektedir. Belçika ticari, yoğun tarım, kentleşme, ulaşım ve sanayi talepleri arasında denge kurmayı başarabilen yoğun nüfuslu bir ülkedir. Türkiye, Belçika’ya yaptığı ihracatlar da gümrük vergisinden muaf tutulmaktadır. İki ülke arasında “Çifte Vergilendirmeyi Önleme” ve “Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunması” anlaşmaları yürürlüktedir. Belçika’ya ihraç edilecek ürünlerin etikleri mutlaka hem Felemenkçe hem de Fransızca olarak hazırlanmalıdır.

4.1. Türkiye Belçika İthalat-İhracat İlişkisi

    Belçika 2019 yılında toplam 445 milyar dolarlık ihracat ve 426 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini Hollanda, Almanya, Fransa, ABD ve İngiltere ile kurmuştur. Türkiye 2019 yılında Belçika’ya 3,4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Belçika’ya ihraç edilen başlıca ürünler; otomotiv, mineral yakıtlar ve yağlar, demir-çelik ve elektrikli cihazlardır. Türkiye 2019 yılında Belçika’dan 3,2 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Belçika’dan Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; demir-çelik, plastik ve plastik ürünleri, değerli taşlar ve metallerdir. İki ülke arasında 2019 yılında 6,6 milyar doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

Belçika Kargo

4.2. Belçika Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Belçikalı firmalar ile kurulacak ticari ilişkilerde çatışmacı ve zorlayıcı davranışlardan ve konuşmalardan kaçınılmalıdır. İkili ilişkilere önem veren bir ülkedir. Toplantı ve iş görüşmelerine zamanda katılmak çok önemlidir. Belçika’da Fransızca ve Felemenkçe çift resmi dil olarak kabul edilmektedir. Belçika pazarında iş yapmak isteyen firmaların mutlaka Fransızca veya Felemenkçe bilen tercümana ya da personele ihtiyaçları vardır. Belçika pazarında başlangıç için e-ticaret giriş stratejisi olarak tercih edilebilmektedir. 

4.3. Belçika’ya Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Belçika’ya kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Belçika arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Belçika’nın ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Belçika Kargo

5. BELÇİKA KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Belçika’ya kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Belçika’ya kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Belçika’daki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Belçika’ya kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Belçika’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Belçika seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Belçika’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Belçika kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Belçika’ya kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı gönderim işlemlerinde bu iki unsurdan hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Belçika’ya en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Belçika’ya en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Belçika’ya ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Belçika’ya gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper firması ile gönderilen kargolarınızın çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır. Konşimento numarası ile web sitemiz üzerinden gönderinizin durumunu 7 gün 24 saat ücretsiz anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al