QUICKSHIPPER İLE YURT DIŞI GÖNDERİ TAKİBİ

Dijitalleşen dünya ile birlikte, günümüzde birçok gönderinin yurt dışı kargo takibi de oldukça kolay hale gelmiştir. QuickShipper da alanında deneyimli ekibi ve dijitalleşmeye entegre olmuş alt yapısı ile sizlere mükemmel bir yurt dışına kargo gönderim ve takip hizmeti sağlamaktadır. QuickShipper ile 220’den fazla ülkeye gönderi yapabilir ve gönderilerinizin takibini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

YURT DIŞINA GÖNDERİ TALEBİ OLUŞTURMA

QuickShipper web sitesinin ana sayfasında gönderi talebi oluşturabilmek için öncelikle kayıt ol kısmından müşteri kaydınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir.QuickShipper sistemine kaydınızı ve sonrasında yurt dışına gönderi talebinizi oluşturmanızın ardından, QuickShipper ekibi kısa bir süre sonra sizinle iletişime geçerek süreci yönetecektir. Gönderinize uygun olarak, ekibimiz size kuryemizi yönlendirecek ya da operasyon merkezlerimizden birine gönderinizi nasıl ulaştırabileceğiniz ile ilgili bilgi aktarımında bulunacaklardır. Taşıma modu kurye servisimizden farklı bir yöntemle cereyan edecek olarak gönderileriniz için ise farklı bir birimimizden profesyoneller konuyu devralarak, süreci yöneteceklerdir. Gelişmiş, son teknoloji takip sistemleri sayesinde, diğer taşıma modlarında da gönderilerinizin takibini gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır.

YURT DIŞI KARGO TAKİBİ

Express kurye servisinde gönderinizin operasyon birimlerinde barkodlanıp yolculuğuna çıkması ile baştan sona bütün süreci, gönderinize özel olarak atanan takip numarası ile dijital ortamdan izleyebileceksiniz. Yurt dışı kargo takibinde, size iletilmiş olan gönderi numarasını, ilgili kutucuğa yazdıktan sonra arama yapmanız ile birlikte, gönderinizin bütün yolculuğu ekranda listenmiş olacaktır. Gönderiniz hangi ana taşıyıcı firma ile gerçekleştirildiyse, o firmaya ait hangi şubede, hangi havalimanında, hangi ülkede ve saat kaçta belirtilen yerlerde bulunduğunu anlık olarak görmeniz mümkün olacaktır. Tahmini varış zamanlarının da sistemlere işleniyor olması nedeni ile sizler de tahmini teslim zamanlarına hakim olabilecek, gönderinizin seyrine tanıklık edebildiğiniz için ve gönderinizin kaybolmadığından emin olabildiğiniz için güven ortamında ihracat işleminizi gerçekleştirebileceksiniz.

Bunun yanı sıra, işlemlerinizi en başından en sonuna kadar bir QuickShipper danışmanı ile yürütmek isterseniz, bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Alanında uzman ekibimiz, sizinle beraber bütün süreci yöneterek, sorunsuz bir şekilde yurt dışına gönderilen kargolarınızın alıcısı tarafından hızlı ve güvenli bir şekilde teslim alınana kadarki sürecini takip ederek, yurt dışına kargo gönderim sürecinizi tamamlayacaktır.