Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. DHL KARGO TARİHİ VE HAKKINDA

    1969 yılında kurulmuş olan DHL kargo tarihi ve hakkında bilgilere baktığımızda onun ekspres kargo gönderimi yapan lojistik şirket olduğunu söyleyebiliriz. Açılımı Dalsey Hillblom Lynn olan firma 1970’lerin sonunda global düzeyde hizmet vermeye başlamıştır. Aslında şirket uluslararası kargoculuk yapmayı hedeflerken bu piyasada zorlandıklarını düşündükleri için Amerika içine yayılma kararı almıştır. 
    1998 yılında sonra ise Deutsche Post firması DLH’den hisse almaya başladı. 2002 yılından sonra ise DHL üzerinde hakimiyet elde eden firma DHL’i express kargo bölümüne almıştır.  DHL Kargo aracılığıyla etkili bir düzeyde yurtdışı kargo hizmeti alabilirsiniz. Quick Shipper DHL ile anlaşması bulunduğundan yurt dışı kargo hizmetinin hızlı ve güvenli bir şekilde sunulması konusunda titiz bir çalışmayı sizlerle buluşturmaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.1. DHL Hava Kargo Hizmeti

    Birçok farklı şekilde kargo hizmeti sunan DHL havayolu kargo hizmeti sayesinde kısıtlı süreleri olan müşterilerine hızlı bir taşıma sunmaktadır. Planlama konusuna önem veren firma verimli bir şekilde kargoları taşıyabilmek için rotalarını ve çalışma programlarını dikkatli bir şekilde planlamakta ve müşterilerine farklı gönderim çeşitleri sunmaktadır. Eşyaların güvenli bir şekilde ulaşması için ürünler sigortalı bir şekilde uçtan uca takip edilebilir şekilde taşımaktadır. İsteyen müşterilere ise gümrük işlerinde de yardım olabilmektedir.

1.2. DHL Express ve Ekonomi Express

    Kargo gönderiminde en iyi 7. Havayolu firması olmayı başarmış DHL firması DHL express kargo ve ekonomi express kargo hizmeti sayesinde hızlı bir şekilde ürünlerini göndermek isteyen kurumsal ve bireysel firmaların ilk seçimi arasında yer almayı başarmıştır. Firmanın 220’den fazla ülkeye gönderim yapabilmesi sayesinde ister değerli belgeler olsun ister ürünler olsun her türlü kargoyu göndermek mümkün olmaktadır. Gönderim yapan müşterilerine birçok imkân sunan firma kurye çağırma, kargo takip gibi imkanlar barındırmaktadır. Farklı gönderim seçenekleri sayesinde de bütçenize uygun gönderim yapabilirsiniz. 

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.3. DHL Paketleme Yönetimi ve Kriterleri

    Gönderim konusunda paketlemenin oldukça önemli olduğunu bilen DHL firması gönderimlerde DHL paketleme yöntemi ve kriterleri konusunda bilgisi olmayanlara paket yaparken nelere dikkat edeceklerini sitesinde açıklamıştır. Bilemeyenler için doğru şekilde paket yapmanın püf noktaları göstermektedir. Kargo paketlemede kullanılacak olan paketler önemlidir. Yırtılmayacak oluklu kalın mukavva karton kutular kullanmak önemlidir. Kutunun içinde boşluk bırakmamalı, kenarlar köpüklerle desteklenerek darbelere karşı gönderilecek ürün korunmalıdır. Elektronik ürünlerde ise köpüklerin yanında ürünü mümkünse havalı poşetlere sarmak özellikle ürün uzun mesafeler gidecekse hasarsız gitmesini sağlayacaktır. 

DHL Paketleme Yöntemi ve Kriterleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

DHL Kargo Hakkında

1.4. DHL Yakıt ve Ek Ücretler

    Taşımacılık sektöründe temel harcama kalemi yakıt olduğundan dolayı DHL yakıt ve ek ücretler kalemlerinde ki artışlar doğrudan kargolara uygulanmaktadır. Yakıt ücretleri duruma göre düşebilmekte ya da artabilmektedir. Şubat ayın düşmüş olan yakıt ücretleri mart ayında artış göstermiştir. Ek ücretlerin uygulandığı durumlardan bazı ise hafta sonu teslimat yapılması, yüksek riskli malların taşınması, uzak noktalara teslimat gerçekleştirilmesi ya da teslimat alınması, ağır yüklerin nakliyesinin yapılması, tahsisli teslimat yapılması şeklindedir. Ek tutarlar ayrıca DHL tarafından belirlenmektedir. Quick Shipper ek ücretler ve yakıt ücretlerinin hesaplanması konusunda titiz bir çalışmaya imzasını atmaktadır.

DHL Yakıt ve Ek Ücretler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.5. DHL Konşimento ve Gümrük İşlemleri

    Taşıma senedi olarak isimlendirebileceğimiz konşimento gönderilerin sorunsuz şekilde iletilmesi için gerekli olan belgelerdendir. DHL konşimento ve gümrük işlemleri belgelerinin üzerinde alıcının göndericinin ve gönderime aracılık eden firmanın detaylı olarak bilgileri yer alır. Ayrıca ürünün ağırlığı ve ürüne dair birçok açıklamayı da bu belge üzerinde görmek mümkündür. Eğer bu belgede yazan bilgiler ile ürün arasında bir tutarsızlık olursa ürünü teslim almak zor olacaktır. Bu nedenle birçok firma dijital olarak konşimento doldurmayı uygun görmektedir. 

DHL Konşimento ve DHL Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.6. DHL ile Mikro İhracat

    Mikro ihracat Türkiye’den yurtdışına belirli sınırlar dahilinde yapılan satış işlemidir. Genelde DHL ile mikro ihracat işleminde sınır 300 kilonun altında olmaktadır. KDV hariç bedelde 15.000 Euro’nun altında olmaktadır. Bu tür ihracatlarda gümrük müşavirliğine ihtiyaç olmaz. Bürokratik işlemler çok daha az olduğundan işlemler hızlı şekilde yapılır. Satışlarda elektronik gümrük beyannamesi düzenleyebilen kurumlar aracılık eder. Bu kurumlardan biri olan DHL konusunda uzman ekibiyle şirketlerin sorunsuz bir şekilde gönderimlerini yapmalarını sağlamaktadır. Tek yapmanız gereken faturanızı kargo şirketine teslim etmektir. 

DHL ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.7. DHL Şubeler Hakkında

    Türkiye’de de faaliyet gösteren DHL şubeler hakkında söyleyebileceğimiz hemen her büyük şehirde kolayca ulaşılabilecek konumdadırlar. Genelde kargo firması şubelerini talebe göre konumlandırmıştır. Büyükşehirlerde onlarca şube bulabilmenin yanında isterseniz de kurye çağırıp kargonuzu teslim edebilirsiniz. Küçük şehirlerde ise kargo şubeleri çok daha seyrektir. Şubelerden kargo gönderimi ve alımı yapabilirsiniz. Fakat tavsiyemiz önceden kargonuzu ölçüp kilosunu öğrenmenizdir. Bu sayede şubede işiniz çok daha kolay olur. Bunun haricinde şubelerden ithalat vergilerinizi ödeyebilir. Hazır olan konşimentolarınızı da bastırabilirsiniz.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.8. DHL Express Kargo Avantajları

    Kullanıcıların birçok imkân sunan DHL filosunu her geçen gün büyütmenin de verdiği avantajla kargoları aynı günde teslim etmeye de başlamıştır. DHL express kargo avantajları ile hızın para demek olduğu ticari firmalar belgelerini kısa sürede göndermeye ve almaya başlamıştır. Acil gönderim yapması gerekenler Amerika gibi uzak mesafelere bile 2 gün gibi kısa sürelerde ürünleri ulaştırabilmektedir. Bu kargoda ürün evden eve şeklinde gönderildiğinden alıcının tek yapması gereken evinde kargosunun gelmesini beklemektir. Quick Shipper ile DHL kargo avantajlarından yararlanabilirsiniz!

Express Kargo hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

DHL Kargo Hakkında

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al