Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. DHL YAKIT VE EK ÜCRETLER

    Kargoların maliyetlerinin artmasında ve azalmasın yakıt fiyatlarının etkisi büyük olmaktadır. DHL yakıt ek ücreti ve ek ücretler hakkında söyleyebileceğimiz kargoların taşınmasında yakıt ücretlerinin dışında taşınan ürünün özelliklerine göre de ek ücretler gelebilmektedir. Uzak bölgelere yapılacak olan gönderim ve alımlarda ücretler oldukça yükselmektedir. Yine yasaklı ve tehlikeli maddeler taşınacaksa bu durumda da göndericiden ek ücret talebi olmaktadır. Kuru buz, lityum iyon gibi özel maddelerin taşınması da ek ücrete tabidir.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. DHL Yakıt ve Ek Ücreti Belirleyen Etkenler

    Taşınma sırasında ücretlerin dalgalanmasının sebepleri tamamen alınan risklere göre değişkenlik göstermektedir. DHL yakıt ve ek ücreti belirleyen etkenler şunlardır; Terör ihtimalinin olduğu noktalar riskli bölge ilan edilmektedir. Bu bölgelere taşıma ücretlerinde ek ücretler uygulanır. Paketlerin boyutları normal ölçülerin dışındaysa bu durumda da ek ücret istenmektedir. Yakıtta ise raporlanan spot fiyatlara göre yakıt ücret oranı değiştiğinden genelde ücretlere etkisi gecikmeli olmaktadır.  Quick Shipper yakıt ve ek ücretlerin hesaplanması sürecinde profesyonel bir çalışmayı sizlerle buluşturmaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al