Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. FEDEX KARGO HAKKINDA

    Uluslararası taşımacılık yapan firmaya yönelik merak edilenlerin anlatıldığı başlık Fedex kargo hakkında? Firma bir Amerikan şirketi olarak tarihler 1971 yılını gösterdiğinde kurulmuştur. Kurucusunun Frederick W. Smith olduğu bilinir. Firma kurulduğu yıldan bu güne kadar hızla gelişmiştir.  Firmanın uluslararası ortamda üst düzeyde bir kargo hizmetine imza attığı bilinmektedir. Yurtdışı kargo ve express kargo hizmetleri söz konusu olduğu zaman Fedex üst seviyede bir çalışmayı ortaya koyabilmektedir.
    Uluslararası kargo çözümleri gündeme geldiği zaman etkili firmalarla sizi buluşturma kabiliyetine sahip olan Quick Shipper ile Fedex ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz! Çünkü firmamız pek çok farklı kargo firmasıyla olduğu gibi Fedex hava kargo hizmetleriyle de ayrıcalıklı anlaşmalara sahiptir. Dolayısıyla sizlere hızlı, güvenli ve uygun maliyetli kargo hizmeti sunmak konusunda firmamız üst düzeyde bir çalışmanın içerisinde yer almaktadır.
    Fedex kargo sunduğu hizmetler ile alanında rakipsiz olmayı başarmıştır. Zaman içerisinde bünyesine çok önemli şirketleri de katarak sürekli olarak ilerleme kaybetmiştir. Özelikle de 2015 yılında TNT’nin firmaya katılması büyük bir prestij sağlamıştır. Bu gün gelinen noktada firmanın sahip olduğu 669 uçakla 220 ülkede varlık gösterdiğine şahit olunmuştur. Quick Shipper ülkemizde yurtdışı kargo taşıma hizmetleri konusunda birikim sahibi bir platform olarak tam da aradığınız kalite standartlarıyla sizleri buluşturmaktadır. 
    Quick Shipper kapsamlı, hızlı ve güvenli teslimatların yapılması konusunda profesyonel çözümlerin adresi konumunda yer almaktadır. Ayrıca yurtdışı gönderimleri konusunda en yeni teknolojileri başarılı bir şekilde kullanan firmamız, en ekonomik express kargo çözümlerini de sizlerle buluşturmaktadır. Platformumuz üzerinden seri bir şekilde gönderilerinize dair teklif alabilirsiniz. Böylece anında teklif al özelliği sayesinde hızlı bir şekilde alternatif fırsatları sizlerle buluşturmaktadır.

1.1. Fedex Kargo Tarihi

    Firmanın bu gün sahip olduğu başarısının anlaşılabilmesi için öncelikle Fedex kargo tarihi hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. Firma kurulduğu il yıllarda sadece kurulduğu bölge olan ABD’nin 25 şehrinde varlık gösteriyordu. Bu gün ise hizmet ağı 220 ülke olarak güncellenmiştir. Bununla beraber firma, yaptığı yenliklerle sektörde öncü olmayı başarmıştır. Hava kargo hizmeti bu kapsamda örnek olunan hizmetlerden biridir. Bununla beraber firma hizmet çeşitliliğini artırmak adına da adımlar atmıştır. Express kargo atılan bu adımlara güzel bir örnek olarak verilebilir. Quick Shipper zamandan ve maliyetten tasarruf etmek noktasında mükemmel çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

1.2. Fedex Express Kargo

    Firma zaman içerisinde hizmet ağını ve yöntemlerini genişleterek Fedex express kargo konseptini devreye sokmuştur. Bu konseptin amacı ise gönderinin mümkün olan en hızlı sürede alıcına ulaşmasını sağlamaktır. Dolayısıyla normal kargo hizmetlerinden daha kısa sürede teslimat yapılır. Fedex, express kargo hizmetini bu gün 220 ülkeyi kapsayan oldukça geniş bir ağda sunmaktadır. Sadece bu hizmet kapsamında ürünün gönderilmesi için belirli hacim ve ağırlık sınırında olması gerekir.

Fedex Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Fedex Kargo Hakkında

1.3. Fedex Uluslararası Öncelik

    Sunulan hızlı kargo hizmetleri Fedex uluslararası öncelik prensibine dayandırılarak yapılır. Bu prensip dâhilinde teslim alınan gönderilen en kısa zaman içerisinde yerine ulaşır. Bunun için süre ise 1 ila 3 gün olarak belirtilmiştir. Bu süre iş günülerini kapsar. Bazı ülkelerde cumartesi günleri de teslimat günleri içerisine dâhil edilir. Teslimat yeri ABD, Meksika, Kanada gibi yerleri işaret ediyorsa süre genellikle bir iş günüdür. Avrupa da ise bu süre genellikle iki iş günüdür.

Fedex Express Kargo Hizmeti hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.4. Fedex Paketleme Yöntemi ve Kriterleri

    Sunulan hizmetten faydalanmak isteyenlerin Fedex paketleme yöntemi ve kriterleri hakkında merak ettikleri sorular olabilir. Firmanın bu konuda kriterleri müşterilerin hakkını korumaya yöneliktir. Doğru paketleme ürünün korunması, ödenen ücretin az olması gibi birçok nokta da etkilidir. Quick Shipper yurtdışı paketleme konusunda deneyim sahibi bir firma olduğundan yurtdışı gönderilerinizin güvenli bir şekilde teslim edilmesine aracılık etmektedir.

Fedex Paketleme Yöntemi ve Kriterleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.5. Fedex Paketleme İpuçları

    Firma, gönderilerin sorunsuz bir şekilde teslim edilebilmesi için Fedex paketleme ipuçları başlığı altında tavsiyelerde bulunur. Paket içerisinde yerleştirilen ürün mutlaka yardımcı materyallerle desteklenmelidir. Darbelere karşı ürünün dayanıklılığı artırmak adına etrafı naylon, köpük gibi malzemelerle sarılmalıdır. Gönderici ve alıcı adresi kutu üzerine eklenmelidir. Paketlemenin kurallara uygun bir şekilde yapılması, gönderinin sorunsuz bir şekilde teslimatının yapılmasını mümkün kılacaktır.

Fedex Paketleme Yöntemi ve Kriterleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.6. Fedex Paketleme Malzemeleri

    Firma uluslararası kargolama hizmeti için kendisine seçen müşterilerine Fedex paketleme malzemeleri desteği verir. Bu malzemeler ücretsiz olarak temin edilebilir. Bu hizmetten faydalanmak için ise firma ile iletişime geçmek yeterlidir. Burada malzeme tercihine dikkat etmek, kargonuzun güvenli bir şekilde teslim edilmesini de mümkün kılacaktır. Böylece gönderiniz herhangi bir hasar görmeden talep edilen adrese teslim edilmektedir.

Fedex Kargo Hakkında

1.7. Fedex Hacimsel Ağırlık Hesaplama

    Şayet farklı ülkelere kargo göndermeyi istiyorsanız Fedex hacimsel ağırlık hesaplama konusunda bilgi sahibi olmalıdır. Hacimsel ağırlık hesaplaması gündeme geldiği zaman karşımıza teknik formüller çıkmaktadır. Uzunluk ölçüsü x genişlik ölçüsü x yükseklik ölçüsü / faktör sayısı bize hacimsel ağırlık miktarını verecektir. Bu hesaplama işlemine volumetrik hesaplama da denir. Görüldüğü üzere bu tür hesaplamalar teknik detayların bulunduğu hesaplamalardır. Dolayısıyla hacimsel ağırlık hesaplama konusunda profesyonel destek almak her zaman önerilmektedir. Quick Shipper hacimsel ağırlık hesaplama konusunda geniş kapsamlı bir hizmeti sizlerle buluşturmaktadır.

Fedex Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.8. Fedex Fiyat Hesaplama

    Uluslararası gönderilerinizde etkili çözümleri sizlerle buluşturabilen Fedex fiyat hesaplama işleminde farklı dinamikler etkilidir. Burada U.S. Gulf Coast (USGC) değeri ve ek ücretler devreye girmektedir. Siz de isabetli bir şekilde fiyat hesaplaması yaptırmayı isterseniz Quick Shipper bu konuda da titiz bir çalışmayı sizlerle buluşturmaktadır. Böylece çok daha tutarlı bir şekilde gönderilerinizin fiyat hesaplamasınız yapabilmeniz mümkün olacaktır.

Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

1.9. Fedex Yakıt ve Ek Ücretler

    Yurtdışı kargo hesaplamaları gündeme geldiği zaman Fedex yakıt ve ek ücretler konusu karşımıza çıkmaktadır. Çünkü yurtdışı kargo gönderilerinizin hesaplanması konusunda yakıt ve ek ücretler konusunda bilgi sahibi olmanız şarttır. Quick Shipper yurtdışı kargo gönderilerinizin bütçe dostu bir şekilde yapılması konusunda ayrıcalıklı fırsatları sizlerle buluşturmaktadır.

Fedex Yakıt Ek Ücreti ve Ek Ücretler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.10. Fedex Konşimento Nedir?

    Uluslararası gönderilerinde sıklıkla karşımıza çıkan Fedex konşimento nedir? Taşıma senedi olarak da isimlendirilen konşimento; kargoya ait her türlü bilginin bulunduğu özel bir belgedir. Bu belgenin düzenlenmesi eksiksiz bir şekilde yapılmalıdır. Quick Shipper konşimento belgesinin doğru ve eksiksiz bir şekilde düzenlenmesi hususunda etkili çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

Fedex Konşimento Hizmeti hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Fedex Kargo Hakkında

1.11. Fedex Yurtdışı Kargo Takip

    Kargo gönderilerinin takip edilmesi noktasında pratik çözümler sunan Fedex yurtdışı kargo takip hizmeti, kargonuzu takip etmenizi sağlamaktadır. Quick Shipper platformu da yurtdışı kargonuzu takip etmeniz noktasında etkili fırsatları sizlerle buluşturmaktadır. Bunun için platformumuzda yer alan takip uygulamasından yararlanabilirsiniz. Böylece tam da talebinize uygun bir şekilde uluslararası gönderilerinizi takip edebilirsiniz.

1.12. Fedex Gümrük Hizmetleri

    Yurt dışına kargo göndermeyi istediğiniz zaman Fedex gümrük hizmetleri de devreye girmektedir. Gümrük hizmetlerinin son derece detay gerektiren işlemleri içerdiği bilinmektedir. Dolayısıyla bu tür hizmetlerin üst düzeyde sunulması beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir. Quick Shipper gümrük hizmetleri noktasında fonksiyonel çalışmaları sizlerle buluşturmaktadır. Böylece yurtdışı gönderilerinizi çok daha pratik bir şekilde yapabilmeniz noktasında ayrıcalıklı bir hizmeti sizlerle buluşturmaktadır.

Fedex Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.13. Fedex ile Mikro İhracat

    Son zamanlarda Fedex ile mikro ihracat konusunda yoğun bir talep bulunmaktadır. Ağırlığı 300 kiloyu geçmeyen ve 15.000 Euro değerinden düşük bir bedeli bulunan ihracat işlemlerine mikro ihracat denir. Mikro ihracat işlemi farklı detayları içeren bir işlem olduğundan profesyonel bir destek almak en mantıklı seçenek olarak karşımıza çıkar. Quick Shipper mikro ihracat noktasında mükemmel çözümleri sizlerle buluşturmaktadır. Ayrıcalıklı hizmetlerimiz için platformumuz vasıtasıyla bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Fedex ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.14. Fedex Ardiye Ücreti Hesaplama Hakkında

    Elbette ki Fedex ardiye ücreti hesaplama hakkında bilgi sahibi olmak, yurtdışı kargo gönderileriniz konusunda pratik bir şekilde bütçe oluşturmanızı mümkün kılar. Ardiye ücreti, kargonun gümrüklü sahada geçirdiği gün esas alınarak hesaplanmaktadır. Bu tür ücret hesaplamaları oldukça ayrıntılı bir teknik bilgileri gerekli kılmaktadır. Quick Shipper ardiye ücreti hesaplama konusunda etkili bir hizmeti sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir.

Ardiye Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Fedex Kargo Hakkında

1.15. Fedex Ordino Ücreti

    Uluslararası gönderilerin iletilmesi gündeme geldiği zaman Fedex ordino ücreti sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Ordino, gönderinin alıcıya teslim edileceğine dair gümrük işlemleri sonrasında düzenlenen belgeye denir. Ordino ücreti de gümrük işlemlerinden kaynaklı talep edilen ek ödemedir. Bu tür ücretler konusunda ayrıntılı bilgilere sahip olmak beraberinde önemli kazanımları getirmektedir. Quick Shipper ordino ücreti konusunda isabetli bir şekilde hesaplama yapılmasını mümkün kılmaktadır.

Ardiye Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.16. Fedex Özet Beyan Nedir?

    Kargo güvenliği konusunda etkili bir belge olarak karşımıza çıkan Fedex özet beyan nedir? Özet beyan; firmanın taşınmasını üstlendiği eşyanın güvenli bir şekilde teslim edileceğini taahhüt ettiği belgedir. Özet beyan; gümrükte kargoda herhangi bir güvenlik ve emniyet yönünden riskli bir durumun bulunmadığının bildirilmesidir. Yurtdışı gönderilerinde bu tür evrakların titizlikli düzenlenmesi gerekmektedir. Quick Shipper özet beyan noktasında da kapsamlı bir hizmeti sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir. Böylece özet beyan belgesinin zamanında düzenlenmesi noktasında etkili çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

Fedex Özet Beyan hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.17. Özet Beyan Verme Süresi ve Cezası

    Yurtdışına eşya göndermeyi istediğiniz zaman özet beyan verme süresi ve cezası konusunu mutlaka dikkate almak durumundasınız. Özet beyan eşyanın gümrüğe gelmeden 4 saat öncesinde verilmesi gerekmektedir. Bu durum uzun mesafeli eşya gönderimleri için geçerlidir. Şayet eşya yakın bir mesafeden geliyorsa bu süre 2 saattir. Bu sürenin dikkate alınmaması halinde cezai yaptırımla karşılaşabilirsiniz. Siz de uluslararası eşya gönderilerinizde herhangi bir sorun yaşamayı istemiyorsanız mutlaka profesyonel bir firmadan destek almalısınız. Quick Shipper yurtdışı kargo sürecinizi profesyonel düzeyde yöneterek herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmanızın önüne geçmektedir.

1.18. Fedex Hava Kargo Hizmetleri

    Dünya çapında bir marka olarak karşımıza çıkan Fedex uçak kargo hizmetleri konusunda geniş kapsamlı bir çalışmanın içerisinde yer almaktadır. Bir eşyanın uluslararası nakliyatının havayoluyla yapılmasına havayolu kargo hizmetleri denir. Havayolu kargo hizmetleri hızlı ve güvenli bir taşıma işleminin ortaya konulması noktasında önemli kazanımları beraberinde getirmektedir. Dolayısıyla havayolu kargo hizmetleri son zamanlarda oldukça popüler olan hizmet alanı olarak karşımıza çıkmaktadır. Fedex’le anlaşması bulunan Quick Shipper havayolu kargo hizmetleri konusunda profesyonel çözümleri ortaya koyabilme kabiliyetine sahiptir.

Fedex Hava Kargo Hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Fedex Kargo Hakkında

1.19. Fedex Şubeleri Hakkında

    Uluslararası kargo hizmetleri gündeme geldiği zaman Fedex şubeleri hakkında bilgi sahibi olmak, kapsamlı bir hizmeti almanızı mümkün kılar. Bilindiği üzere Fedex ülkemizde farklı kargo firmalarıyla işbirliğine gitmektedir. Quick Shipper Fedex kargo hakkında üst düzeyde bir hizmet almanız noktasında geniş kapsamlı çözümleri sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir. Dolayısıyla Quick Shipper uluslararası gönderilerinizin güvenli, hızlı ve bütçe dostu bir şekilde teslim edilmesi noktasında profesyonel bir hizmete imzasını atmaktadır. Siz de ayrıcalıklı hizmetlerimizden yararlanmayı isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al