Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. UPS GÜMRÜK İŞLEMLERİ

    Birçok konuda müşterilerine yardımcı olan Ups gümrük işlemleri konusunda da müşterilerine yardımcı olmaktadır. Yetki verdiğiniz taktirde firma gümrük sunumlarını kendisi gerçekleştirerek müşterilerinin bürokratik işlemlerle uğraşmasının önüne geçmektedir. Bu sayede çok daha kolay ve hızlı gönderim yapılabilmektedir.  Quick Shipper UPS kargo işlemlerinin etkili bir düzeyde sunulmasında profesyonel bir hizmetin merkezinde yer almaktadır. Yurtdışı kargo hizmetinin uluslararası kalite standartlarında sunulması konusunda Quick Shipper üst düzeyde bir hizmetin merkezinde yer almaktadır.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. UPS Gümrükte Gerekli Belgeler

    Özellikle yurtdışı kargo gönderimlerde Ups gümrükte gerekli belgeler eksiksiz şekilde hazırlanmalıdır. Aksi taktide gönderiminiz gecikebilir ve cezai yaptırımlara maruz kalabilirsiniz. Ürünün faturası, Menşe Şahadetnamesi, ek belgeler gönderim için gerekli olan başlıca evraklardır. UPS express kargo fiyatları açısından Quick Shipper en mantıklı fırsatları sizlerle buluşturmaktadır. UPS kargo hizmetlerinin hızlı ve güvenli bir şekilde sunulması konusunda Quick Shipper çözüm odaklı bir hizmeti sunabilme kabiliyetine sahiptir.

UPS Konşimento hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. UPS ile Mikro İhracat

    Küçük ve orta ölçekli işletmelerin yurtdışına daha az maliyetli şekilde gönderim yapmalarını sağlayan UPS ile mikro ihracat sayesinde işletmeler tekstil ürünleri, imalatta kullanılan yan ürünler gibi birçok hafif ürünü kadrolayabilmektedir. Belgeler dikkatli şekilde hazırlandığı taktirde gümrükleme ile uğraşmadan kargolar iletilebilir. Quick Shipper UPS ile mikro ihracat noktasında geniş kapsamlı bir şekilde hizmet sunabilmektedir. Böylece ekonomi express kargo fırsatlarını da sizlerle buluşturmaktadır.

UPS ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

UPS Gümrük İşlemleri

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al