Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. UPS KARGO TARİHİ VE HAKKINDA

    UPS kargo tarihi ve hakkında merak edilenlerin sayısı oldukça fazladır. Bugün dünyanın en iyileri arasında yerini alan firmanın gelişimi noktasında bilgi sahibi olmak adına sıklıkla sorulan soru UPS kargo tarihi söz konusu olduğu zaman karşımızsa oldukça derin bir tarih çıkar. Şirket 1907 yılında ABD merkezli olarak kurulmuştur. Kuruluşun ilk yıllarında bölgesel olarak paket teslimatı hizmeti ile çalışmıştır. Daha sonra hizmet ağı yavaş yavaş genişletilmiştir. İlk zamanlar bisikletli kuryeler ile yapılan teslimatlar süreç içerisinde uçakların dahi yer aldığı bir sisteme dönüştü. Bugün firmanın hizmet ağı incelendiğinde 185 ülkeden daha fazla bölgeye ulaşıldığı görülür. 
    Hızlı ve güvenli teslimat ilkesi ise süreç içerisinde firmanın değişmeyen hedefi olmuştur. Firma, gerek yurt içi gerek yurt dışı yapılan bütün kargo transfer süreçleriyle alakalı müşterilerine yönlendirmeler yapar. Bu sayede özelliklede uçak kargo süreçlerinde müşteriler gerekli prosedürlerle alakalı destek almış olurlar.  Quick Shipper yurtdışı kargo hizmetini ayrıcalıklı bir şekilde almanız noktasında alternatif fırsatları sizlerle buluşturmaktadır. Tam da bu noktada  Quick Shipper yurtdışı kargo fiyatları konusunda da iddialı bir çalışmanın merkezinde yer almaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.1. UPS Hava Kargo Hizmetleri

    Taşıma yöntemlerini geliştiren firma UPS hava kargo hizmetleri kapsamında oldukça başarılır. Bu metot sayesinde teslim alınan paket 1-3 veya 1-5 gün olarak belirlenen periyotlarda adresine teslim edilir. Paket güvenliğinin diğer taşıma yöntemlerine kıyasla maksimumda olması UPS hava kargo hizmetini tercih etmenin en büyük sebebidir. UPS, bu hizmeti kapıdan kapıya veya adresten havalimanına olmak üzere iki farklı şekilde yapar.  Quick Shipper UPS kargo aracılığıyla hızlı ve güvenli bir kargo hizmeti almanız noktasında çözüm odaklı bir çalışmaya imzasını atmaktadır.

1.2. UPS Express Ve Ekonomi Express Kargo Hizmeti

    Sağladığı hızlı teslimat avantajının yanında UPS express kargo ve ekonomi express kargo hizmeti hakkında bilinmesi gereken noktalar vardır. Öncelikle gönderilecek paketin ağırlığının maksimum 70 kg olması gerekir. Uzunluk ve genişlik ölçülerinin toplamının da 400 cm’yi geçmemesi gerekir. Teslimat bölgelerine göre ağırlık kriterleri ve ücretlendirmesi ise değişir. En net bilgi için  Quick Shipper ile iletişim kurmak çok daha mantıklı olacaktır.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.3. UPS Paketleme Yöntemi Ve Kriterleri

    Alınan kargo hizmeti için en önemli aşama UPS paketleme yöntemi ve kriterleri olarak belirtilebilir. Paketleme aşaması öncelikle gönderinin zarar görmeden yerine ulaşması adına önemlidir. Daha sonra ise küçük ve doğru paketleme fiyatlandırma noktasında da etkili olur. Paket hacmi ve ağırlığı ücretlendirme yapılırken dikkate alınır. Uygun paketleme için ise eşyanın özellikleri göz önüne alınmalıdır.

UPS Paketleme Yöntemi ve Kriterleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

UPS Kargo Hakkında

1.4. UPS Yakıt Ve Ek Ücretler 

    Gönderinin özelliklerine ve gideceği yere göre UPS yakıt ve ek ücretler ödenmesi gerekebilir. Bu ücretler normal sınırda çizilen hizmetlerin dışına çıkıldığı takdirde talep edilir. Ek ücretler hava taşıma ve express kargo hizmetleri içinde aynen geçerlidir. Kargo boyutunun çok büyük olması veya teslimat noktasının uzaklığı bu ücretlerin en sık talep edildiği durumların başında gelir.

UPS Yakıt ve Ek Ücretler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.5. UPS Konşimento Ve Gümrük İşlemleri

    Uluslararası kargo transferlerinde UPS konşimento ve gümrük işlemleri süreci önemlidir. Öncelikle konşimento bir nevi taşıma senedi olarak düşünülebilir. Konşimento üzerinde yükleyiciden alıcıya kadar her türlü bilgi yer alır. Dolayısıyla her gönderi için mutlaka doldurulmalıdır. Doğru ve eksiksiz şekilde doldurulan bu belge sayesinde teslimat sıkıntısız bir şekilde yapılabilir. Bunun yanında gümrük işlemleri çok daha hızlı şekilde tamamlanabilir. Çünkü gümrükte, taşınacak mala dair her türlü bilgiye erişilmeye ihtiyaç duyulur.

UPS Konşimento ve UPS Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.6. UPS İle Mikro İhracat

    İhracatın çok daha kolay bir şekilde yapılabilmesi için UPS ile mikro ihracat kapsamında gönderi transferi yapılabilir. Yalnız bu kapsamda yapılan hizmetin sınırları vardır. Gönderinin ağırlığı için aşılmaması gereken sınır 300 kilogram olarak belirtilirken maddi değeri ise 15 bin Euro’yu geçmemelidir. Bu sınırların aşılması halinde gümrük müşavirliği devreye girecektir.Bunun yanında sahip olunması gereken belgelerde vardır. Yetki belgesi, gönderi bilgisi formu, maliye onaylı fatura gerekli belgeler arasında sayılabilir. Aranan şartlarla ve istenen belgelerle alakalı bir sıkıntı yoksa gönderi kolayca yapılabilir.

UPS ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.7. UPS Şubeler Hakkında

    Firmadan alınacak hizmetler doğrultusunda UPS Şubeler hakkında da merak edilen noktalar vardır. Firmanın birçok ülke de ve şehirde şubeleri vardır. Türkiye bazında 81 ile bulunan şubelerin sayısı 188 olarak bilinir. Bu şubeler vasıtasıyla ister yurt içi ister yurt dışı her türlü yere gönderi yapılabilir. Size en yakın şubenin adres bilgilerine firma sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.8. UPS Express Kargo Avantajları 

    Yurt dışına kargo göndermek isteyenler UPS express kargo avantajları noktasında değerlendirme yapabilirler. Özelliklede acil ulaşması gereken belge, evrak veya kargolarda express kargo hizmeti tercih etmek avantajlıdır. Çünkü en hızlı ulaşım garantisi veren hizmetexpressservistir. Birçok noktaya aynı gün içerisinde dahi teslimat yapılabilir. Teslimat yerine göre değişen süreler, öncesinde belirtilir. Söylenen günde mutlaka teslimat yapılır. Bu hizmette kargonun teslimatının hızlı yapılması kadar zarar görmeden yapılmasına da özen gösterilir.  Quick Shipper anında teklif al fırsatlarından yararlanarak tam da talebinize uygun bir şekilde hizmet alabilirsiniz.

Express Kargo hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

UPS Kargo Hakkında

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al