Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. UPS PAKETLEME YÖNTEMİ VE KRİTERLERİ

    Güvenli yurtdışı kargo hizmetinde UPS paketleme yöntemi ve kriterleri devreye girer. Transferi yapılacak olan kargonun yerine hasarsız ulaşabilmesi için öncelikle doğru şekilde paketlenmesi gerekir. Bunun yanında paketleme gerektiği gibi yapıldığı takdirde bu durum ödenmesi gereken hizmet bedeline olumlu yönde yansır. Paketlemenin doğru yapılabilmesi için gönderilecek eşyanın ağırlığı, niteliği ve boyutu dikkate alınmalıdır.  Quick Shipper paketleme yöntemleri ve kriterleri konusunda deneyimli bir personel yapısına sahiptir. Bundan dolayı express kargo işlemlerinizin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını mümkün kılmaktadır.
    UPS Kargo bütün bu kriterleri göz önüne alarak kargoya en uygun taşıma kutusunu veya kolisini seçer. Seçilen kutunun veya kolinin taşıma kapasitesinden fazla ya da az doldurulmasının eşya güvenliği noktasında sıkıntı yaratacağı unutulmamalıdır.  Quick Shipper UPS kargo ile anlaşması bulunan bir platform olarak iddialı bir hizmeti sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir. Üstelik  Quick Shipper yurtdışı kargo fiyatları konusunda ayrıcalıklı fırsatların da adresi konumunda yer almaktadır.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. UPS Paketleme Yöntemi Ve Malzemeleri

    Uluslararası taşımacılıkta güven ortamı sağlamak için UPS paketleme yöntemi ve malzemeleri noktasında özenli davranılır. İlk adımda gönderilecek eşyanın baloncuklu naylon, hava kabarcıklı ambalajlar gibi malzemeler ile sarılması gerekir. Daha sonra uygun boyutta bir koli ortasına yerleştirilmelidir. Daha sonra kolinin içerisinde boş kalan alanlar hava yastıkları veya havalı poşetler ile doldurulmalıdır. Bu sayede kargo koruma altına alınır ve sarsıntı esnasında dahi hiçbir şekilde zarar görmez.  Quick Shipper UPS kargo paketleme işleminin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi konusunda teknik detaylara hakimdir.

UPS Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. UPS Express Kargo Hizmeti Ve Fiyatları

    Kargolarının en hızlı ve güvenli şekilde ulaştırılmasını isteyenler UPS express kargo hizmeti ve fiyatları noktasında bilgi sahibi olmak isterler. UPS, bu şekilde taşıdığı kargoları gönderi yerine göre 1 ila 3 iş gününde teslim eder. Express kargo fiyatları noktasında ise gönderinin ağırlığı önemlidir.30 kg ve altı gönderilerde her yarım kilo fiyatlandırma üzerinde etkili olur.  Quick Shipper ekonomi express kargo hizmetlerinin sorunsuz bir düzeyde sunulması konusunda çözüm odaklı bir çalışmaya imzasını atmaktadır. Böylece UPS express kargo hizmeti fırsatlarını profesyonel düzeyde sizlerle buluşturmaktadır.

UPS Kargo Fiyatları ve Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

UPS Paketleme ve Kriterleri

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al