Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. YURTDIŞI KARGO FİRMALARI? 

    Yurtdışı kargo firmaları gündeme geldiği zaman karşımıza birden fazla seçeneğin çıktığı biliniyor. Yurtdışına yazılı gönderiler dışında olan gönderiler yurtdışı kargo şirketleri ile gönderilir. Çeşitli amaçlar ile gönderiler hazırlanmakta ve alıcıya ulaştırılması gerekmektedir. Çocukları yurt dışında okuyanlar, ailelerine armağan göndermek isteyenler, mikro ihracat yapanlar, Amazon ya da başka bir platformdan ürünlerini satmak isteyenler sayılabilir.
Bir adresten kargonun alımı ve yurtdışındaki alıcı adrese teslimi bu şirketler tarafından üstlenmektedir. Ayrıca gerekli konşimento ve işlemler yine aynı şirketler tarafından üstlenilmektedir. Burada yurtdışı kargo firmaları konusunda isabetli bir şekilde tercih yapmak beraberinde önemli kazanımları getirmektedir.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. En İyi Yurtdışı Kargo Firmaları?

    Yazılı gönderiler dışında olan gönderilerin, yurtdışına güvenli şekilde taşınması gereklidir. Bu yüzden en iyi uluslararası kargo firmaları ile çalışılması gerekmektedir. Bu da yurtdışı işlemlerini en iyi yapmayı bilen yetkin kişileri çalıştıran firmalar ile olmaktadır. Gerekli yurtdışı işlemlerin doğru ve hızlı yapılmasını sağlamalıdır. Göndericiyi gerekli konularda yönlendirmelidir.
Verilen hizmet için gönderinin bir barkot ile numaralandırılması gerekmektedir. Bu şekilde bir hizmet ile gönderinizin şu anda nerede olduğu, yerine varıp varmadığını kolayca kontrol edebilirsiniz. İyi bir şirket sitesinde size bu bilgileri bulacağınız bir bölüm olması şarttır.

1.2. En Hızlı Yurtdışı Kargo Firmaları Hangisi?

   İvedi yerine varması gereken gönderilerde ve yurt dışına satışlarda kargoların büyük bir hız ile kargonun yerine ulaşması önemlidir. O yüzden yurtdışına kargo gönderen firmalar arasından en hızlı olanını seçmek gerekmektedir.
İlaç ve gıda gibi ihtiyaçlarda yerine varma süresi çok daha kısa olması gerekebilir. O yüzden hava yolu ile taşınmaları en doğru karar olacaktır. Kara ve deniz yolu çok daha uzun bir varış süresi gerektirir. Daha uygun fiyatta olduğu için bozulmayacak, ağır ve acil olmayan kargolar için en uygun yöntem olarak seçilmektedir. Fiyatın ne olacağını önceden bilmek için Quickshipper ücret belirleme alanından fiyat görebilirsiniz.

Gümrük Vergisi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

En Uygun Yurtdışı Kargo Firmaları

1.3. En Güvenli Yurtdışı Kargo Firması Hangisi?

  Birçok alıcı kendi ülkesinde bulamadığı veya aynı değere bulamadığı ürünleri sipariş vermektedir. Ya da kişi için önemli bulunan bir şey gönderilmektedir. Bu yüzden gönderi maddi ya da manevi değeri olan bir şeydir. Bozulmadan, hasar uğramadan yerine varması arzu edilir.
En iyi firmalar bu hizmeti tam olarak verirler. Kaybolmadan ve kırılmadan ürünün ulaştırılmasını gerçekleştirirler. Bunu iyi çalışan bir iş ağı ile gerçekleştirir. Kargoyu kabul ederken, kurallara uygun ve güvenli şekilde ulaşımının sağlanması için malzeme sunar.
En hızlı şekilde son varılması gereken noktaya ulaştırır. Bunun için uygun ulaşım şekillerini ve araçlarını seçer. Güvenli bir yerine ulaşım ağı ile zaman kaybetmeden alıcı adresine kargoyu teslim eder.
 

1.4. Yurtdışı Kargo Firmaları?

    Kişisel ya da iş sebebi ile dış ülkelere kargo hizmetine ihtiyaç duymamış kimse yoktur denilebilir. Özellikle kendi ürünlerini dışarıya birinci elden satmak isteyen üreticiler, mikro üretim yapan ev kadınları, KOBİ’ler, Şahıs Şirketleri sayılabilir.
Büyük ihracat ya da ithalat yapmak üzere olan şirketler, numune gönderimi ve numune talebinde bulunabilir. İşlerin zamanında ve düzgün işleyebilmesi için kargo hizmetinin düzgün ve zamanında yapılması mutlaka şarttır. Hızlı bir çalışma sisteminin yanında, güvenli bir şekilde ulaştırılması, kaybolmaması ve özelliklerini yitirmesine sebep olacak sorunlar olmaması da gereklidir.
Bu şekilde çalışmalar sayesinde hem yurt ekonomisine büyük bir destek olunur, hem de kişilerin özel ihtiyaçları karşılanmış olur. Globalleşen yaşamda Türkiye den yurtdışına kargo gönderimi ve yurtdışından kargo alımı her gün artarak devam edecektir.

Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

En İyi Yurtdışı Kargo Firmaları

Anında Teklif Al Anında Teklif Al