Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. ARNAVUTLUK KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Arnavutluk’a gönderiyoruz.
    Türkiye ile Arnavutluk arasındaki ticari ve ekonomik ilişkiler hızla gelişimini sürdürmektedir. İki ülke arasında çok fazla ithal ve ihraç edilen ürünler yer almaktadır. İthalatın ve ihracatın fazla olması taşımacılık sektörüne olan ihtiyacı da arttırmıştır. Arnavutluk ve Türkiye arasındaki uluslararası gönderiler için genellikle express kargo hizmeti kullanılmaktadır. Türkiye’den Arnavutluk’a 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,98 Euro’dan başlamaktadır.
    Arnavutluk’a kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Arnavutluk Kargo

1.1. Arnavutluk Uçak Kargo Hizmeti

    QuickShipper, Türkiye’den Arnavutluk’a ve Arnavutluk’tan Türkiye’ye yaptığı taşımacılık hizmetleri ile lojistik sektöründe önemli bir yer kazanmıştır. Arnavutluk’a evrak veya ürün göndermede en hızlı ve sorunsuz taşıma yöntemi hava yolu ile taşımacılıktır. Hava yolu taşımacılık hizmeti ile sınır kapılarında bekleyerek kara yolu taşımacılığındaki gibi bir zaman kaybı olmaz. Ayrıca hava yolu taşımacılık hizmetleri ile deniz yolu ile yapılan taşımacılık gibi uzun ve yavaş teslimatlar olmaz.

1.2. Arnavutluk Kargo Avantajları

•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    30 kilo üzeri Arnavutluk gönderilerinize özel fiyatlar 
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat

Arnavutluk Kargo

2. ARNAVUTLUK KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Arnavutluk’a 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,98 Euro’dan başlamaktadır.
    Kargo taşımacılığında en önemli konulardan biri, kargonuzun zamanında ve güvenilir bir şekilde alıcısına teslim edilmesidir. Geniş hizmet ağına sahip firmamız, Arnavutluk kargo hizmeti ile hava yolu taşımacılığını kullanarak kargolarınızı 10,98 Euro’dan başlayan fiyatlar ile hızlı ve güvenli bir şekilde teslim etmektedir. Arnavutluk kargo hizmetimizi tercih eden müşterilerimizin en önemli nedeni, hava yolu taşımacılığı hizmetlerimiz ile 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi Arnavutluk’taki alıcısına ulaştırmamızdır. Hava yolu taşımacılık hizmeti ile kara yolu ve deniz yolu taşımacılığındaki gibi uzun ve yavaş teslimatlar olmaz.
    Türkiye’den Arnavutluk’a kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Arnavutluk Kargo

3. ARNAVUTLUK KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Arnavutluk’a kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslimat işlemlerinin yapılması ve Arnavutluk’a doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Arnavutluk’a gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Arnavutluk Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Arnavutluk’a kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Arnavutluk’a seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Arnavutluk’a 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti Express kargo ile 10,98 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Arnavutluk Kargo

3.2. Arnavutluk Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Arnavutluk’a kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Arnavutluk’taki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Arnavutluk’a 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Arnavutluk Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğum formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Arnavutluk Kargo

3.4. Arnavutluk Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler.

4. ARNAVUTLUK HAKKINDA

    Arnavutluk, 2,8 milyonluk nüfusu ve 28.478 km2 yüzölçümü ile Avrupa’nın en küçük ülkelerinden biridir. Doğa kaynaklar ve yeraltı varlıkları açısından zengin bir ülkedir.

4.1. Türkiye Arnavutluk İthalat-İhracat İlişkisi

    2018 yılında toplam 2,87 milyar dolarlık ihracat ve 5,94 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini İtalya, Türkiye, Çin, Yunanistan ve Almanya ile kurmuştur. Türkiye 2020 yılında Arnavutluk’a 473 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Arnavutluk’a ihraç edilen başlıca ürünler; demir-çelik, mineral yakıtlar, yağlar, makinalar, mekanik cihazlar ve aletler, örme giyim eşyası ve aksesuarlarıdır. Türkiye 2020 yılında Arnavutluk’tan 34 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Arnavutluk’tan Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; alüminyum ve alüminyumdan eşya, bakır ve bakırdan eşya, yağlı tohum ve meyve, saman ve kaba yem ürünleridir. İki ülke arasında 2020 yılında 506 milyon doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

Arnavutluk Kargo

4.2. Arnavutluk Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Arnavutluk’ta iş kültürü uluslararası standartlara hızlı bir şekilde uyum sağlamıştır. Kurumsal şirket kültürü henüz gelişmemiştir. Arnavutluk’ta günlük hayat yavaş ve çalışma saatleri azdır.

4.3. Arnavutluk’a Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Arnavutluk’a kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Arnavutluk arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Arnavutluk’un ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Arnavutluk Kargo

5. ARNAVUTLUK KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Arnavutluk’a kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Arnavutluk’a kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Arnavutluk’taki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Arnavutluk’a kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Arnavutluk’a kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Arnavutluk seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Arnavutluk’a 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,98 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Arnavutluk kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Arnavutluk’a kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı gönderim işlemlerinde bu iki unsurdan hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Arnavutluk’a en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Arnavutluk’a en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Arnavutluk’a ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Arnavutluk’a gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper firması ile gönderilen kargolarınızın çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır. Konşimento numarası ile web sitemiz üzerinden gönderinizin durumunu 7 gün 24 saat ücretsiz anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al