Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. CEZAYİR KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş taşımacılık çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Cezayir’e gönderiyoruz.
    Türkiye ile Cezayir arasındaki ilişkiler ortak tarihe dayanmaktadır. İki ülke arasındaki ilişkiler dostluk ve birlik içerisinde ilerlemektedir. Cezayir’in son zamanlarda Avrupa pazarında yaşadığı daralmalar ve Arap ülkelerinde meydana gelen toplumsal olaylar ve karışıklar sonucunda, Türkiye dış ticaretinde önemini giderek artırmıştır. Cezayir ile Türkiye arasında ikili ticareti büyütmek ve ülkeler arası iş birliğini artırmak hedefleri bulunmaktadır. Türkiye’den Cezayir’deki bir noktaya göndermek istediğiniz kargo gönderilerinizi, hava yolu taşımacılığı ile 1-2 iş günü içerisinde gerçekleştirmekteyiz. Türkiye’den Cezayir’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 36,78 Euro’dan başlamaktadır. 
    Cezayir’e kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgilere bu yazımızda sizler için yer verdik.

Cezayir Kargo

1.1. Cezayir Uçak Kargo Hizmeti

    QuickShipper, firmaların veya bireylerin Cezayir’e göndermek istedikleri kargolarını hava yolu taşımacılığı hizmetlerini kullanarak gerçekleştirmektedir. Cezayir’e hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile kargolarınızın gönderilmesindeki en büyük avantaj, hızlı ve güvenli teslim edilmesidir. Deniz yolu ve kara yolu taşıma yöntemleri ile taşınması mümkün olmayan kargolarınızı Cezayir’e hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile taşınabilmesi mümkündür. Cezayir’e hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile kargolarınızın gönderilmesi sürecinde kargolarınız hasar görmeden ve deforme olmadan Cezayir’deki alıcısına ulaşmaktadır. Firmalar hava kargo (uçak kargo) hizmetinden faydalanabilirken, express, ekonomi ve elit gibi hava yolu servislerimizden hem firmalar hem de şahıslar faydalanabilmektedir.

1.2. Cezayir Kargo Avantajları

•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat
•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    30 kilo üzeri Cezayir gönderilerinize özel fiyatlar
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti

Cezayir Kargo

2. CEZAYİR KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Cezayir’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 36,78 Euro’dan başlamaktadır.
    Cezayir express kargo hizmeti almak isteyen tüm müşterilerimizin gönderilerini kurallara uygun ve hızlı şekilde alıcısına ulaştırıyoruz. Tüm kurum, kuruluş ve bireylere vermiş olduğumuz Cezayir express kargo hizmetimizle oluşabilecek aksaklıkları öngörerek çözümler üretiyoruz. Cezayir express kargo hizmeti veren firmamız, tüm hava yolu taşımacılığı hizmetleri gibi bu hizmetimizde de süreç boyunca organize etme ve uygulanması gereken prosedürleri yerine getirme konularında her zaman sizlerin yanındadır. Türkiye’deki bir noktadan Cezayir’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 36,78 Euro’dan başlamaktadır. Türkiye’den Cezayir’e gönderilen kargolarınız ortalama 1-2 iş günü içerisinde Cezayir’deki alıcısına teslim edilmektedir.
    Türkiye’den Cezayir’e kargo gönderim ücretlerini öğrenmek için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Cezayir Kargo

3. CEZAYİR KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Cezayir’e kargo gönderim sürecinde gerçekleştirmeniz gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanızdır. İkinci adım, gönderinizin teslim alınma işlemlerinin yapılması ve Cezayir’e doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Cezayir’e gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Cezayir Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Cezayir’e kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper web sitemizin ana sayfasındaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Cezayir’i seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Cezayir’e 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 36,78 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Cezayir Kargo

3.2. Cezayir Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo, express hava yolu ve Elit Servis gibi özel hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Cezayir’e kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Cezayir’deki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak, Türkiye’nin tüm şehirlerinden Cezayir’e 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Cezayir Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin uzunluk, derinlik ve yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğumuz formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Cezayir Kargo

3.4. Cezayir Kargo Takip Sorgulama Hakkında

   QuickShipper'dan hizmet alan tüm müşterilerimiz, app.quickshipper.com panelimiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat boyunca anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere, panel içinde ilgili kısımda gönderi durumuna tıklayarak ulaşabilirler.

4. CEZAYİR HAKKINDA

    Cezayir, Kuzey Afrika’da yer almaktadır. Ülke topraklarının büyük bir kısmı Sahra’da yer almaktadır. Afrika’nın 4. ve dünyanın 55. büyük ekonomisine sahiptir. Cezayir, 43 milyonluk nüfusu ile dünyanın en kalabalık 33. ülkesidir. İşsizlik oranı %12’dir. Ulusal para birimi dinardır.

4.1. Türkiye Cezayir İthalat-İhracat İlişkisi

    Cezayir 2017 yılında toplam 35 milyar dolarlık ihracat ve 46 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini Fransa, İtalya ve İspanya ile kurmuştur. Türkiye 2019 yılında Cezayir’e 2 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Cezayir’e ihraç edilen başlıca ürünler; makine ve mekanik parçalar, plastik ve mamulleri, otomotiv, elektrikli cihazlar ve demir çelik ürünleridir. Türkiye 2019 yılında Cezayir’den 719 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Cezayir’den Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; mineral yakıt ve yağlar, inorganik kimyasallar, şeker ve mamulleri, değerli taşlar ve kakao ürünleridir. İki ülke arasında 2019 yılında 2,7 milyar doları aşan ticaret hacmi oluşmuştur. 

Cezayir Kargo

4.2. Cezayir Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Cezayir’deki ticari ilişkilerde Fransızca yaygın kullanılmaktadır. Türkiye’den Cezayir’e ihraç edilen ürünlerin üzerinde yer alan bilgilerin Arapça olması zorunludur. Gıda ürünleri için “helal” etiketi bulunması gereklidir. Cezayir’de trafik problemi ve çok sıkı polis kontrolleri bulunmaktadır. Bu nedenle, çoğu zaman iş toplantılarında gecikmeler yaşanmaktadır. Ticari ilişkilerde yüz yüze görüşmeye olumlu bakmaktadırlar.

4.3. Cezayir’e Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Cezayir’e kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, parfüm, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Cezayir arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Cezayir’in ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Cezayir Kargo

5. CEZAYİR KARGO İCEZAYİR SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Cezayir’e kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Cezayir’e kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ve gönderinin çıkışı sağlandıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Cezayir’deki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Cezayir’e kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Cezayir’e kargo gönderim ücretlerini öğrenmek için QuickShipper web sitemizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette, ülkeyi Cezayir seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Cezayir’e 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 36,78 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Cezayir kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Cezayir’e kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtd ışı gönderim işlemlerinde bu iki ölçüm değerinden hangisi fazla ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır ve bu kural her yerde bu şekilde uygulanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Cezayir’e en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Cezayir’e en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Cezayir’e ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Cezayir’e gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper ile kargo gönderen tüm müşterilerimiz, app.quickshipper.com panelimiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat boyunca anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere, panel içinde ilgili kısımda gönderi durumuna tıklayarak ulaşabilirler.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al