Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. SİNGAPUR KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Singapur’a gönderiyoruz.
    Türkiye ile Singapur arasındaki ticari ilişkilerinde son 10 yıllık dönemde ciddi bir ivme yakalanmıştır. İki ülke arasında kapsamı ve derinliği giderek artan ilişkiler, üst düzeyli ziyaretlerle de pekiştirilmiştir. Ülkemiz ile Singapur arasındaki dış ticaret hacmi, 2020 yılında Covid-19 salgınına karşı alınan katı tedbirler nedeniyle yaşanan düşüş haricinde, 1 milyar Amerika Doları seviyesini geçmiştir. Türkiye’de faaliyet gösteren yaklaşık 110 adet Singapur sermayeli firma bulunmaktadır. Singapur’da ise yaklaşık 55 adet Türk sermayeli firma faaliyet göstermektedir.
    Singapur ve Türkiye arasındaki uluslararası gönderiler için genellikle express kargo hizmeti kullanılmaktadır. Türkiye’den Singapur’a 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 17,89 Euro’dan başlamaktadır.
    Singapur’a kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Singapur Kargo

1.1. Singapur Uçak Kargo Hizmeti

    QuickShipper, Türkiye’den Singapur’a ve Singapur’dan Türkiye’ye yaptığı taşımacılık hizmetleri ile lojistik sektöründe önemli bir yer kazanmıştır. Singapur’a evrak veya ürün göndermede en hızlı ve sorunsuz taşıma yöntemi hava yolu ile taşımacılıktır. Hava yolu taşımacılık hizmeti ile sınır kapılarında bekleyerek kara yolu taşımacılığındaki gibi bir zaman kaybı olmaz. Ayrıca hava yolu taşımacılık hizmetleri ile deniz yolu ile yapılan taşımacılık gibi uzun ve yavaş teslimatlar olmaz.

1.2. Singapur Kargo Avantajları

•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    30 kilo üzeri Singapur gönderilerinize özel fiyatlar 
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat

Singapur Kargo

2. SİNGAPUR KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Singapur’a 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 17,89 Euro’dan başlamaktadır.
    Singapur express kargo hizmeti veren firmamız, tüm birey, kurum ve kuruluşların yurt dışı kargo gönderimi ihtiyaçlarını en güvenilir şekilde gidermektedir. QuickShipper, Singapur express kargo hizmetini vermeye başladığı ilk günden itibaren her koşulda uygulamış olduğu ekonomik fiyat politikası ile kaliteli ve güvenilir hizmet vermiştir. Singapur express kargo hizmeti ile ayrıca göndereceğiniz kargolarınızın transfer süreci boyunca takip etmekte, kargolarınızın kaybolmaması veya deforme olmaması adına gerekli tüm tedbirleri almaktadır. Singapur kargo hizmetimizi tercih eden müşterilerimizin en önemli nedeni, hava yolu taşımacılığı hizmetlerimiz ile 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi Singapur’daki alıcısına ulaştırmamızdır. Hava yolu taşımacılık hizmeti ile kara yolu ve deniz yolu taşımacılığındaki gibi uzun ve yavaş teslimatlar olmaz.
    Türkiye’den Singapur’a kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Singapur Kargo

3. SİNGAPUR KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Singapur’a kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslimat işlemlerinin yapılması ve Singapur’a doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Singapur’a gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Singapur Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Singapur’a kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Singapur’u seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Singapur’a 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti Express kargo ile 17,89 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Singapur Kargo

3.2. Singapur Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Singapur’a kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Singapur’daki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Singapur’a 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Singapur Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğum formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Singapur Kargo

3.4. Singapur Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler.

4. SİNGAPUR HAKKINDA

    Singapur, Asya Kıtasının güneydoğusunda yer alan bir ülkedir. Güney Asya bölgesindeki en küçük ülke konumundadır. 2020 verilerine göre tahmini nüfusu 5,7 milyondur. Ülke, açık ve ticaret odaklı bir ekonomiye sahip küçük ama zengin bir şehir devletidir. Singapur, doğal kaynaklar bakımından zengin olmadığından dışarıya bağımlı bir yapıdadır.

4.1. Türkiye Singapur İthalat-İhracat İlişkisi

    Singapur 2019 yılında toplam 390 milyar dolarlık ihracat ve 359 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini Çin, Malezya, ABD, Japonya ve Güney Kore ile kurmuştur. Türkiye 2019 yılında Singapur’a 750 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Singapur’a ihraç edilen başlıca ürünler; köşeli çubuklar, demir-çelik, kara taşıtları için diğer aksam ve parçaları, bakır hurda ve döküntülerdir. Türkiye 2019 yılında Singapur’dan 286 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Singapur’dan Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; plastik ve plastik ürünleri, eczacılık ürünleri, optik, fotoğraf aletleri ve makinelerdir. İki ülke arasında 2019 yılında 1 milyar doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

Singapur Kargo

4.2. Singapur Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Uluslararası ticarette önemli bir faktör olan pazara giriş engelleri bakımından Singapur dünyadaki en serbest ülkeler arasında yer almaktadır. Küçük bir ada ülkesi olan Singapur’un coğrafi sınırları önemli zorluklar yaratmakla birlikte, vergi kolaylıkları, hükümet desteği gibi imkanlarla pek çok firmayı Singapur’a yatırım yapmaya yöneltmektedir. Türkiye ile Singapur arasında “Serbest Ticaret Anlaşması” yürürlüktedir. Bu anlaşma sayesinde Türkiye’den Singapur’a yapılan ihracatlar da gümrük vergisi kaldırılmıştır. Singapur’da 4 farklı resmi dil vardır: Malaya dili, İngilizce, Mandarin ve Tamil.

4.3. Singapur’a Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Singapur’a kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Singapur arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Singapur’un ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Singapur Kargo

5. SİNGAPUR KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Singapur’a kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Singapur’a kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Singapur’daki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Singapur’a kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Singapur’a kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Singapur seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Singapur’a 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 17,89 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Singapur kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Singapur’a kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı gönderim işlemlerinde bu iki unsurdan hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Singapur’a en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Singapur’a en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Singapur’a ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Singapur’a gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper firması ile gönderilen kargolarınızın çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır. Konşimento numarası ile web sitemiz üzerinden gönderinizin durumunu 7 gün 24 saat ücretsiz anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al