Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. UPS KONŞİMENTO

    Yapılan her gönderimde mutlaka bulunması gereken bir belge olan UPS konşimento oldukça değerli bir evraktır. Bu evrakın dikkatli şekilde doldurulmaması durumunda kargo büyük ihtimal gümrükte takılacak ya da doğrudan kargoya el konulacaktır. Üzerinde alıcının satının ve kargo şirketinin bilgilerinin yanında ürünün özellikleri de yer almaktadır. Bu belge sayesinde kargolar güvenli bir şekilde teslim edilebilir.  Quick Shipper UPS kargo hizmetinden üst düzeyde bir kalitede yararlanmanız noktasında en mantıklı seçenek olarak karşınıza çıkmaktadır. Üstelik  Quick Shipper express kargo fiyatları konusunda da birbirinden cazip fırsatların adresi konumunda yer almaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.1. Konşimento Nedir?

    Konşimentonun diğer ismi taşıma senedidir. Üzerinde oldukça detaylı bilgiler yer alır. Konşimento nedir diyenler için ürünün künyesi demekte yanlış olmaz. Kargo taşınacağı araca güvenle bindirilmiş mi yüklenen mal teslim alınmış mı hepsi konşimento üzerinde yazılan bilgilerden anlaşılmaktadır. Hukuki bir belgedir. Bu belgede yapılan yanlışlar cezai yaptırıma tabi olabilmektedir. O yüzden dikkatli doldurulmalıdır.  Quick Shipper gümrük işlemlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması konusunda her zaman profesyonel bir çalışmaya imza atma kabiliyetine sahiptir.

UPS Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. UPS Konşimento Yapılması Gerekenler

    Eğer UPS konşimento yapılması gerekenler konusunda merakınız varsa bu belgede imza zorunluluğu bulunmaktadır. Kopyaları ve nüshaları mutlaka imzalanmalıdır. Bilgilerinin hiçbiri atlanmadan doldurulmalıdır. Çünkü konşimento üzerinde ki her bilgi değerlidir. Yapılan bir gümrük hatasının geriye döndürülmesi için bu bilgilerden yararlanılacaktır. Bu nedenle UPS kendi sitesi üzerinde konşimento doldurma kısmı barındırmaktadır.  Quick Shipper UPS konşimento belgesi için gerekli olan danışmanlık hizmetini kapsamlı bir şekilde sizlerle buluşturmaktadır.

UPS Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.3. UPS Gümrük İşlemleri ve Yurtdışı Kargo Takip

    Müşteri olarak UPS gümrük işlemleri ve yurtdışı kargo takip konusunda firmanın size yardımcı olacağı konusunda şüpheniz olmasın eğer firmadan yetki belgesi talep eder ve eksiksiz doldurursanız bütün gümrük işlemlerini sizin üzerinizden alacaktır. Firma konşimento konusuna önem verdiğinden kargolarınızın kaybolma riski düşüktür. Size verilen barkod numarası ile UPS internet sitesi üzerinden kolayca kargonuzun nerede olduğunu takip edebilirsiniz.  Quick Shipper gümrük işlemleri konusunda titiz bir çalışmanın içerisinde yer almaktadır. 

UPS Paketleme Yöntemi ve Kriterleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

UPS Konşimento

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al