Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. NORVEÇ KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş taşımacılık çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Norveç’e gönderiyoruz.
    Norveç ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkiler geçmişten bu zamana kadar hep dostça sürmüştür. İki ülke arasında 2019 yılında 1,5 milyar doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir. Türkiye Norveç’e deniz ulaştırma araçları, motorlu araçlar ve tekstil ürünleri ihraç edip Norveç’ten petrol gazları, hidrokarbonlar ve balık ürünleri ithal etmektedir. Norveç sermayeli 200’den fazla şirket Türkiye’de bulunmaktadır. 20 bin civarında Türk Norveç’te yaşamaktadır. QuickShipper, Norveç’e kargo gönderim hizmeti konusunda oldukça deneyimlidir. Türkiye’den Norveç’e göndereceğiniz kargolarınız ne olursa olsun ister firma ister bireysel olarak bizimle iletişime geçerek Norveç kargo hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Türkiye’den Norveç’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 19,91 Euro’dan başlamaktadır. Türkiye’den Norveç’teki bir noktaya göndermek istediğiniz kargo gönderilerinizi hava yolu taşımacılığı ile 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz. 
    Norveç’e kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgilere bu yazımızda sizler için yer verdik.

Norveç Kargo

1.1. Norveç Uçak Kargo Hizmeti

    QuickShipper, firmaların veya bireylerin Norveç’e göndermek istedikleri kargolarını hava yolu taşımacılığı hizmetlerini kullanarak gerçekleştirmektedir. Hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile Norveç’e gönderilen kargolarınızın en büyük avantajları hızlı ve güvenli teslim edilmesidir. Deniz yolu ve kara yolu taşıma yöntemleri ile taşınması mümkün olmayan kargolarınızı Norveç’e hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile taşınabilmesi mümkündür. Norveç’e hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile kargolarınızın gönderilmesi sürecinde kargolarınız hasar görmeden ve deforme olmadan Norveç’teki alıcısına ulaşmaktadır.

1.2. Almanya Kargo Avantajları

•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat
•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    30 kilo üzeri Norveç gönderilerinize özel fiyatlar
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti

Norveç Kargo

2. NORVEÇ KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlara ekonomik, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Norveç’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 19,91 Euro’dan başlamaktadır.
    Norveç express kargo gönderilerinizin taşınmasında görev alan QuickShipper, bir kargonun zamanında ve sorunsuz ulaşması gerektiği bilinciyle yıllardır hizmetinizdedir. QuickShipper, firmaların veya bireylerin Norveç’e göndermek istedikleri kargolarını hava yolu taşımacılığı hizmetlerini kullanarak gerçekleştirmektedir. Hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile Norveç’e gönderilen kargolarınızın en büyük avantajları hızlı ve güvenli teslim edilmesidir. Kargonuzu zamanında ve hızlı ulaştırmanın yanında, kargonuza zarar gelmeden ulaştırmak da bir taşıyıcı firmasından beklenen diğer bir önemli husustur. Gönderinizin türüne göre paketlenen Norveç express kargolarınız, özenle transfer edilerek Norveç’teki alıcısına teslim edilmektedir. Express kargo hizmetimiz ile Norveç’e hızlı, sorunsuz ve ekonomik gönderimler gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye’den Norveç’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 19,91 Euro’dan başlamaktadır. 
    Türkiye’den Norveç’e gönderilen kargolarınız ortalama 1-2 iş günü içerisinde Norveç’teki alıcısına teslim edilmektedir.
    Türkiye’den Norveç’e kargo gönderim ücretlerini öğrenmek için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Norveç Kargo

3. NORVEÇ KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

     Türkiye’den Norveç’e kargo gönderim sürecinde gerçekleştirmeniz gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız ya da size uygun özel fiyatlardan yararlanmak için app.quickshipper.com adresinden panelimize kayıt olarak satış temsilcinizden özel fiyat almanızdır. İkinci adım, gönderinizin teslim alınarak, işlemlerinin yapılması ve Norveç’e doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyimli ekibimiz ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Norveç’e gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Norveç Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Norveç’e kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper ana sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Norveç’i seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Norveç’e 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 19,91 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Norveç Kargo

3.2. Norveç Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo, hava yolu express ve Elit Servis gibi hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Norveç’e kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Norveç’teki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Norveç’e 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Norveç Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    YYurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken, gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple, yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğumuz formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Norveç Kargo

3.4. Norveç Kargo Takip Sorgulama Hakkında

   QuickShipper'dan hizmet alan tüm müşterilerimiz, app.quickshipper.com panelimiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat boyunca anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere, panel içinde ilgili kısımda bulunan gönderi durumuna tıklayarak ulaşabilirler.

4. NORVEÇ HAKKINDA

    Kuzey Avrupa’da, İskandinav Yarımadası’nın batısında yer almaktadır. 2019 yılında yaklaşık nüfusu 5,4 milyondur. Ülkede okuma yazma oranı %100 dür. Norveç zengin petrol, doğal gaz ve mineral kaynaklara sahiptir. Dünyanın en büyük 13. petrol üreticisidir. Çin’den sonra dünyanın en büyük deniz/su ürünleri ihracatçısıdır.

4.1. Türkiye Norveç İthalat-İhracat İlişkisi

    Norveç 2019 yılında toplam 104,2 milyar dolarlık ihracat ve 86,14 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini İngiltere, Almanya, İsveç, Çin ve Amerika ile kurmuştur. Türkiye 2019 yılında Norveç’e 729 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Norveç’e ihraç edilen başlıca ürünler; deniz ulaştırma araçları, motorlu araçlar ve tekstil ürünleridir. Türkiye 2019 yılında Norveç’ten 776 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Norveç’ten Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; petrol gazları, hidrokarbonlar ve balık ürünleridir. İki ülke arasında 2019 yılında 1,5 milyar doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir. 

Norveç Kargo

4.2. Norveç Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Norveç pazarında kullanılan dil Norveççe olmakla beraber İngilizce dili de yaygın olarak kullanılmaktadır. İstanbul’dan Oslo’ya direkt uçuş bulunmaktadır. Yerel saat olarak Türkiye’den 1 saat geridedir. Pazartesi-cuma arası çalışma günleridir.

4.3. Norveç’e Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Norveç’e kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, parfüm, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Norveç arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Norveç’in ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Norveç Kargo

5. NORVEÇ KARGO İNORVEÇ SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Norveç’e kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Norveç’e kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Uçuşu gerçekleştikten sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Norveç’teki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Norveç’e kargo gönderim ücreti ne kadar?

     Türkiye’den Norveç’e kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper web sitemizin ana sayfasında adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz ya da app.quickshipper.com adresinden panelimize kayıt olarak satış temsilcinizden özel fiyat teklifi alabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Norveç seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Norveç’e 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 19,91 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Norveç kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

        Amerika’ya kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurt dışı gönderim işlemlerinde bu iki ölçümün sonucunda ortaya çıkan değerden hangisi fazla ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır ve bu kural her yerde bu şekilde uygulanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Norveç’e en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Norveç’e en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Norveç’e ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Norveç’e gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper'dan hizmet alan tüm müşterilerimiz, app.quickshipper.com panelimiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat boyunca anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere, panel içinde ilgili kısımda bulunan gönderi durumuna tıklayarak ulaşabilirler.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al