Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. DHL GÜMRÜK İŞLEMLERİ

    Günümüz itibariyle DHL Gümrük işlemleri konusunda titiz bir çalışmanın mevcut olduğu bir içeriği kapsamaktadır. Quick Shipper DHL ile anlaşması bulunan bir platform olarak yurtdışı kargo ve express kargo hizmetini uluslararası kalite standartlarında sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir. Dolayısıyla DHL uçak kargo hizmetini platformumuz vasıtasıyla güvenli ve hızlı bir şekilde almanız da mümkün olacaktır. Ayrıca Quick Shipper ekonomi express kargo hizmetleri konusunda da ayrıcalıklı bir hizmete imza atmaktadır.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. DHL Gümrükte Gerekli Belgeler

    Kişilerin DHL gümrükte gerekli belgeler konusunda temkinli olması gerekiyor. Gümrük vergisini ödediğinize dair makbuz, fatura detayı, ürün siparişi gibi belgeleriniz eksiksiz olarak olması gerekiyor. Aynı zamanda kargo takip numaranızın da olması oldukça önemli etmenlerdir. Fakat gümrük vergisi burada en önemli hususu taşımaktadır. Gümrük vergisi bulunmayan kişilerin ürünleri kişilere teslim edilmez. Quick Shipper yurtdışı kargo hizmeti sürecinin profesyonel bir çapta yürütülmesi konusunda titiz bir çalışmaya imzasını atmaktadır.

DHL Konşimento hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. DHL ile Mikro İhracat

    Günümüzde DHL ile mikro ihracat işlemleri çok hızlı ve süratli olarak gerçekleşiyor. DHL Express bu alanda müşterilerine son derece hızlı ve vasıflı hizmetler sunan sektörün ön plana çıkmayı başaran kurumudur. Hava kargoculuk hizmetleriyle global ve uluslararası bir hizmet deneyimini sizlere çok ayrıcalıklı bir şekilde sunuyor. Böylelikle çok hızlı ve kaliteli bir şekilde kargoculuk hizmetlerinden faydalanmış oluyorsunuz. Quick Shipper anında teklif al uygulamamızı kullanarak, yurtdışı kargo hizmetine son derece ayrıcalıklı fırsatlarla sahip olabilirsiniz! 

DHL ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

DHL Gümrük İşlemleri

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al