Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. SLOVENYA KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Slovenya’ya gönderiyoruz.
    Slovenya’da ülkemize karşı Avrupa’nın diğer bazı ülkelerinde karşılaşılabilen önyargılara rastlanılmamaktadır. Slovenya halkı, Avrupa Birliği içerinde, genişlemeye ve Türkiye’nin Avrupa Birliği üyeliğine en fazla destek veren ülkeler arasında yer almaktadır. İki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler henüz istenilen potansiyel düzeye ulaşamamıştır. Slovenya ile Türkiye arasında 2019 yılında 1 milyar doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir. İkili ticaretlerin artması Slovenya’ya kargo hizmetinin yakın zamanda daha da artacağını göstermektedir. QuickShipper, express kargo hizmeti ile Türkiye’den Slovenya’ya gönderilerinizi ortalama 1-2 iş günü içerisinde alıcısına sorunsuz şekilde teslim etmektedir.
    Türkiye’den Slovenya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır.
    Slovenya’ya kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Slovenya Kargo

1.1. Slovenya Uçak Kargo Hizmeti

    Slovenya’ya kargo göndermek isteyen kurumsal ve bireysel müşterilerimizin gönderilerini en hızlı kargo taşıma yöntemlerinin başında gelen hava yolu taşımacılığı ile gerçekleştirmekteyiz. Hava yolu taşımacılığı ile Slovenya’ya gönderilecek olan kargoların takibini ve teslimatını firmamız yapmaktadır. Hava yolu taşımacılığı ile gönderilen kargolarınız, kara ve deniz yolu ile yapılan kargo taşımacılığa göre çok daha güvenli ve hızlı teslim edilecektir. 

1.2. Slovenya Kargo Avantajları

•    30 kilo üzeri Slovenya gönderilerinize özel fiyatlar
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat

Slovenya Kargo

2. SLOVENYA KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Slovenya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır.
    Slovenya express kargo hizmetimiz ile önceliğimiz, kargolarınızı hızlı ve sorunsuz bir şekilde teslimat noktasına ulaştırarak sizleri memnun etmektir. Firmalar veya bireyler, kargolarının zamanında teslim edilemeyeceğinden veya kaybolmasından endişe duyarlar. QuickShipper, Slovenya express kargonuzun başına gelebilecek her türlü sorunu hesaba katarak önlemler almaktadır. Türkiye’deki bir noktadan, Slovenya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır. Express kargo hizmetimiz ile Slovenya’ya hızlı, sorunsuz ve ekonomik gönderimler gerçekleştirebilirsiniz. QuickShipper firması olarak Türkiye’den Slovenya’ya günlük ve haftalık düzenli kargo çıkışlarımız ve avantajlı fiyatlarımız ile firmaların ve bireylerin yanındayız. 
    Türkiye’den Slovenya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin veya kolinin gönderim ücreti express kargo hizmeti ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır. Slovenya’ya paketiniz veya koliniz 1-2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.
    Türkiye’den Slovenya’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Slovenya Kargo

3. SLOVENYA KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Slovenya’ya kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslimat işlemlerinin yapılması ve Slovenya’ya doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Slovenya’ya gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Slovenya Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Slovenya’ya kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Slovenya’yı seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Slovenya’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Slovenya Kargo

3.2. Slovenya Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Slovenya’ya kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Slovenya’daki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Slovenya’ya 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Slovenya Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğum formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Slovenya Kargo

3.4. Slovenya Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler.

4. SLOVENYA HAKKINDA

    Slovenya, Orta Avrupa bölgesinin güney kesiminde yer almaktadır. Slovenya, 1 Mayıs 2004 tarihinde Avrupa Birliği’ne katılmıştır. Tahmini verilerine göre 2 milyon nüfusa sahiptir. Slovenya ülkesinin başkenti Lübliana’dır. Ülke para birimi Euro’dur. Slovence, Slovenya’nın resmi dilidir.

4.1. Türkiye Slovenya İthalat-İhracat İlişkisi

      Slovenya 2019 yılında toplam 37,57 milyar dolarlık ihracat ve 38,16 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini Almanya, İtalya, İsviçre, Avusturya ve Çin ile kurmuştur. Türkiye 2014 yılında Slovenya’ya 743 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Slovenya’ya ihraç edilen başlıca ürünler; eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar, ilaçlar ve kauçuktan yeni dış lastik ürünleridir. Türkiye 2019 yılında Slovenya’dan 302 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Slovenya’dan Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; boyayıcı maddeler, kaolin, sıvanmış kâğıt ve kartonlar, elektrik motorlar ve jeneratör ürünleridir. İki ülke arasında 2019 yılında 1 milyar doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

Slovenya Kargo

4.2. Slovenya Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Slovenya iş kültürü Avrupa iş kültürü ile benzerdir. Yüz yüze görüşme, Slovenya piyasasına girişte en etkili yollardan biridir. Ticari ilişkilerinde İngilizce yaygın olarak kullanılmaktadır. Ticari anlaşmalar yazılı yapılmaktadır. Ülkede iki uluslararası havaalanı bulunmaktadır.

4.3. Slovenya’ya Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Slovenya’ya kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Slovenya arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Slovenya’nın ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Slovenya Kargo

5. SLOVENYA KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Slovenya’ya kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Slovenya’ya kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Slovenya’daki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Slovenya’ya kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Slovenya’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Slovenya seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Slovenya’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 10,9 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Slovenya kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Slovenya’ya kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı gönderim işlemlerinde bu iki unsurdan hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Slovenya’ya en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Slovenya’ya en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Slovenya’ya ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Slovenya’ya gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper firması ile gönderilen kargolarınızın çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır. Konşimento numarası ile web sitemiz üzerinden gönderinizin durumunu 7 gün 24 saat ücretsiz anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al