Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. İRLANDA KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş taşımacılık çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den İrlanda’ya gönderiyoruz.
    İrlanda sağladığı uygun ortam sayesinde çok başarılı bir doğrudan yabancı yatırım politikası izlemektedir. İki ülke arasında karşılıklı ticari yatırımlar bulunmaktadır. Türkiye’den İrlanda’ya ihracat yapan firmaların sayısı artmaktadır. Artan ihracat rakamları sonucunda taşımacılık sektörüne olan ihtiyaç da artış göstermiştir. Express kargo hizmeti ile Türkiye’den İrlanda’ya gönderileriniz ortalama 1-2 iş günü içerisinde alıcısına sorunsuz şekilde teslim edilmektedir. Türkiye’den İrlanda’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 9,89 Euro’dan başlamaktadır.
    İrlanda’ya kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgilere bu yazımızda sizler için yer verdik.

İrlanda Kargo

1.1. İrlanda Uçak Kargo Hizmeti

    Uzman kadrosu ile hava taşımacılığı hizmeti veren firmamız, İrlanda'ya gerçekleştirdiği kargo hizmeti sayesinde Türkiye ile İrlanda arasında köprü görevi sağlamaktadır. Firmalar ve bireyler İrlanda kargo hizmeti ile taşınmasında engel olmayan tüm gönderilerini hızlı ve güvenli şekilde alıcısına ulaştırmaktadır.

1.2. İrlanda Kargo Avantajları

•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    30 kilo üzeri İzlanda gönderilerinize özel fiyatlar
•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat

İrlanda Kargo

2. İRLANDA KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlara ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den İrlanda’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 9,89 Euro’dan başlamaktadır.
    Hava yolu taşımacılığı kapsamına giren İrlanda express kargo hizmetimiz, gönderilerinizin ülkeler arası güvenli ve hızlı taşınmasına olanak sunmaktadır. Türkiye’deki bir noktadan, İrlanda’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 9,89 Euro’dan başlamaktadır. İrlanda express kargo hizmetiyle firmamız, ürünlerin güvenli bir biçimde taşınmasını ve sorunsuz olarak alıcılarına ulaştırılmasını kendisine görev edinmiştir. Hem Türkiye’deki göndericiler hem de İrlanda’daki alıcılar kargo hizmeti sürecinde sorun ile karşılamamaktadır.
    Türkiye’den İrlanda’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmek için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

İrlanda Kargo

3. İRLANDA KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den İrlanda’ya kargo gönderim sürecinde gerçekleştirmeniz gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanızdır. İkinci adım, gönderinizin teslim alınma işlemlerinin yapılması ve İrlanda’ya doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyimli ekibimiz ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak İrlanda’ya gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. İrlanda Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den İrlanda’ya kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper websitemizin ana sayfasındaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden İrlanda’yı seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den İrlanda’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 9,89 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İrlanda Kargo

3.2. İrlanda Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo, express hava yolu ve Elit Servis gibi hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde alıcılarına ulaştırıyoruz. Türkiye’den İrlanda’ya kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde İrlanda’daki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden İrlanda’ya 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. İrlanda Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğumuz formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

İrlanda Kargo

3.4. İrlanda Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper'dan hizmet alan tüm müşterilerimiz, app.quickshipper.com panelimiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat boyunca anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere, panel içinde ilgili kısımda bulunan gönderi durumuna tıklayarak ulaşabilirler.

4. İRLANDA HAKKINDA

    İrlanda, 5 milyona yakın nüfusu ile Avrupa’nın kuzeybatısında yer almaktadır. Başkenti Dublin’dir. Ülkede iki adet resmi dil vardır. Bunlar İngilizce ve İrlanda Gaelcesi’dir. Ülke genelinde konuşulan dil İngilizcedir. Para birimi Euro’dur. İrlanda’da yaklaşık 4700 vatandaşımız yaşamaktadır.

4.1. Türkiye İrlanda İthalat-İhracat İlişkisi

    İrlanda 2020 yılında toplam 183,61 milyar dolarlık ihracat ve 97,52 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini İngiltere, ABD, Fransa, Almanya ve Çin ile kurmuştur. Türkiye 2019 yılında İrlanda’ya 601 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den İrlanda’ya ihraç edilen başlıca ürünler; binek otomobiller, tekstil ürünleri ve demir-çelik ürünleridir. Türkiye 2019 yılında İrlanda’dan 818 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. İrlanda’dan Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; ilaç ve tıbbi malzemeler, koku verici maddeler ve otomatik bilgi işlem makinalarıdır. İki ülke arasında 2019 yılında 1,4 milyar doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

İrlanda Kargo

4.2. İrlanda Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    İrlanda vatandaşları karşılıklı güvene aşırı derece önem verirler. İş görüşmelerinin yüz yüze yapılması olumlu karşılanmaktadır. Ticari ilişkilerde malın kalitesi, teslim tarihi gibi konularda verilen taahhütlere uyulmasını isterler. İrlanda vatandaşlarının günlük harcamalarında nakit yerine daha çok kredi kartı ve bankamatik kartı kullanımları arttığı görülmektedir.

4.3. İrlanda’ya Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den İrlanda’ya kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile İrlanda arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. İrlanda’nın ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

İrlanda Kargo

5. İRLANDA KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den İrlanda’ya kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den İrlanda’ya kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde İrlanda’daki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den İrlanda’ya kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den İrlanda’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmek için QuickShipper websitemizin ana sayfasında yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz ya da satış temsilcinizden özel fiyat teklifi alabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi İrlanda seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İrlanda’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 9,89 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. İrlanda kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    İrlanda’ya kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurt dışı gönderim işlemlerinde bu iki değerden hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den İrlanda’ya en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den İrlanda’ya en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den İrlanda’ya ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. İrlanda’ya gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper ile kargo gönderdiğinizde, gönderinizin çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır ve gönderiniz hareket görmektedir. app.quickshipper.com adresinde yer alan panelimize giriş yaparak 7/24 gönderi takibi sağlayabilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al