Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. KANADA KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Kanada’ya gönderiyoruz.
    Kanada, 37 milyonluk nüfusa sahiptir. Dünyanın en büyük 10. ekonomisi ve yüzölçümü olarak dünyanın en büyük 2. ülkesidir. Türkiye ile Kanada arasında gerçekleşen ticaret hacimleri son 5 yıl içerisinde yüksek oranda artış göstermiştir. Türkiye, Kanadalı firmalar için yatırım yapmaya elverişli bir ülke konumuna gelmiştir. İkili ticaretlerin artması Kanada’ya kargo hizmetinin yakın zamanda daha da artacağını göstermektedir. Türkiye, Kanada’nın en büyük 24. ticaret ortağıdır. Türk firmalar, Kanada’da gelişmekte olan bir pazar oluşturmuştur. Türkiye’den yaklaşık 9 bin kilometre uzaklıkta olan Kanada’da taşımacılık işlemleri yoğunlukla express kargo hizmeti ile gerçekleşmektedir. QuickShipper, express kargo hizmeti ile Türkiye’den Kanada’ya gönderilerinizi ortalama 1-2 iş günü içerisinde alıcısına sorunsuz şekilde teslim etmektedir. Türkiye’den Kanada’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 14,94 Euro’dan başlamaktadır.
    Kanada’ya kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Kanada Kargo

1.1. Kanada Uçak Kargo Hizmeti

    Kargo taşımacılığında en önemli konulardan biri, kargonuzun zamanında ve güvenilir bir şekilde alıcısına teslim edilmesidir. Geniş hizmet ağına sahip firmamız, Kanada kargo hizmeti ile hava yolu taşımacılığını kullanarak kargolarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde teslim etmektedir. Kanada kargo hizmetimizi tercih eden müşterilerimizin en önemli nedeni, hava yolu taşımacılığı hizmetlerimiz ile 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi Kanada’daki alıcısına ulaştırmamızdır.

1.2. Kanada Kargo Avantajları

•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat
•    30 kilo üzeri Kanada gönderilerinize özel fiyatlar
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler

Kanada Kargo

2. KANADA KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Kanada’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 14,94 Euro’dan başlamaktadır.
    Türkiye’den Kanada’ya deniz yolu taşımacılığı ile uzun sürdüğü için hava yolu taşımacılığı tercih edilmektedir. QuickShipper, Amerika Kıtası’nda yer alan ülkelere verdiği hava yolu taşımacılığı hizmetleri arasında Kanada express kargo hizmeti de yer almaktadır. Kanada express kargo hizmetimiz ile kargolarınız herhangi bir şekilde zarar görmeden, kaybolmadan veya çalınmadan alıcısına ulaştırılmaktadır. Türkiye’den Kanada’ya 0,5 kilogramlık bir paketin veya kolinin gönderim ücreti express kargo hizmeti ile 14,94 Euro’dan başlamaktadır. Kanada’ya paketiniz veya koliniz 1-2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Türkiye’den Kanada’ya günlük ve haftalık düzenli kargo çıkışlarımız ve avantajlı fiyatlarımız ile firmaların ve bireylerin yanındayız. Kanada express kargo hizmetimiz ile yasal olan bütün ürünlerin gönderimlerini gerçekleştirebilmekteyiz.
    Türkiye’den Kanada’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Kanada Kargo

3. KANADA KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Kanada’ya kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslimat işlemlerinin yapılması ve Kanada’ya doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Kanada’ya gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Kanada Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Kanada’ya kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Kanada’yı seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Kanada’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 14,94 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kanada Kargo

3.2. Kanada Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Kanada’ya kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Kanada’daki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Kanada’ya 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Kanada Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğum formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Kanada Kargo

3.4. Kanada Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler.

4. KANADA HAKKINDA

    Kanada, Kuzey Amerika’da yer almaktadır. Kanada’nın üç tarafı okyanuslarla çevrilidir. Amerika ile Kanada arasında dünyanın en uzun kara sınırı bulunmaktadır. Tahmini verilere göre nüfusu 37 milyondur. Kanada’nın başkenti Ottowa’dır. Ülkenin para birimi Kanada Doları’dır. Kanada’da İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki resmi dil bulunmaktadır. Türkiye ile Kanada arasında “Çifte Vergilendirmeyi Önleme” anlaşması yürürlüktedir. Türkiye’den Kanada’ya yapılan ihracatlar da gümrük vergisi bulunmaktadır.

4.1. Türkiye Kanada İthalat-İhracat İlişkisi

    Kanada 2019 yılında toplam 446 milyar dolarlık ihracat ve 453 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini ABD ve Çin ile kurmuştur. Türkiye 2019 yılında Kanada’ya 985 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Kanada’ya ihraç edilen başlıca ürünler; demir-çelik, yemiş ve meyveler, makine ve mekanik parça ürünleridir. Türkiye 2019 yılında Kanada’dan 1,6 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Kanada’dan Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; havacılık ve uzay, hububat, cevher, kıymetli taşlar/metaller ve demir-çelik ürünleridir. İki ülke arasında 2019 yılında 2,6 milyar dolarlık ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

Kanada Kargo

4.2. Kanada Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Kanada’da çok sayıda farklı etnik ve kültürel topluluk bulunmaktadır. Kanada ticari ilişkilerde ABD ülkesine göre daha ciddi ve resmidir. Randevu ve toplantı saatlerine özen gösterilmesini isterler.  Kanada’da e-ticaret hacmi çok büyüktür. Tüketiciler aktif şekilde e-ticareti kullanmaktadırlar. Dünyanın en büyük 8. e-ticaret pazarına sahiptir. Kanada dünyanın en büyük 10. ekonomisine ve satın alma gücü açısından en büyük 16. büyük ekonomisine sahiptir. Kanada e-ticaret alanında gelişme potansiyeli yüksek bir ülkedir. Ülkenin e-ticaret alanındaki gelirleri yıllar itibariyle düzenli olarak artmaktadır. Kanada tüketicileri e-ticaret pazarında en çok bilgisayar, elektronik eşyalar, moda ve kitap ürünlerine talep göstermektedir.

4.3. Kanada’ya Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Kanada’ya kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Kanada arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Kanada’nın ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Kanada Kargo

5. KANADA KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Kanada’ya kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Kanada’ya kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Kanada’daki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Kanada’ya kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Kanada’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Kanada seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kanada’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 14,94 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Kanada kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Kanada’ya kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı gönderim işlemlerinde bu iki unsurdan hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Kanada’ya en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Kanada’ya en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT , UPS , FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Kanada’ya ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Kanada’ya gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper firması ile gönderilen kargolarınızın çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır. Konşimento numarası ile web sitemiz üzerinden gönderinizin durumunu 7 gün 24 saat ücretsiz anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al