Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. İHRACATTA VERGİ MUAFİYETİ NEDİR? 

    Drop shipping gibi yöntemlerle ticaretin kolaylaşmasıyla artık ticarete atılmak isteyen insanlar yüksek meblağlar ödemeden bu amaçlarını gerçekleştirebilmektedir. İhracatta vergi muafiyeti nedir? Nasıl yapılır? Diyenler e-ticaret uygulamaları sayesinde vergi muafiyeti alarak farklı pazarlarda satış gerçekleştirebilirler. Mikro düzeyde yapılan ihracatlar sayesinde hem şirketler hem de müşteriler çok daha avantajlı şekilde alışveriş yapabilmektedir. Artık her yaştan insanın kullandığı dijital pazar noktaları sayesinde firmalar kendilerini tanıtma derdi olmadan ve birçok konuda deneyimli pazarların sunduğu avantajlardan yararlanarak satış yapabilmektedir. Quick Shipper anında teklif al fırsatlarından yararlanarak tam da aradığınız standartlarda bir hizmeti alabilirsiniz.
    Bunun yanında lojistik ağlarının gelişmesi de firmaların işleri oldukça kolaylaşmıştır. Ürünler dikkatli şekilde uzun mesafeler boyunca taşınabilmektedir. Genelde teknolojinin de sayesinde firmalar ürünlerin varış zamanını da ayarlayabilmektedir. Bu durumda firmaların ne kadar kar edebileceklerini hesaplayarak buna göre hangi pazarlara gireceklerini belirlemelerinde ve gelecek planlarını yapmalarında kolaylık sağlamaktadır. Yaklaşık 1 ya da 2 gün süre içinde insanlar sipariş verdikleri ürünlere kavuşabilmektedir. Burada ekonomi express kargo hizmeti almak da beraberinde önemli kazanımları getirecektir.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. İhracatta Vergi Muafiyeti için Yapılması Gerekenler

    Yurtdışına yapılan mal ve hizmet gönderimlerinde ürünlerden belirli aralıklarda vergi alınmaktadır. Gümrükleme süreci boyunca da mallar bekletildiğinden dolayı gecikmeler olabilmektedir. İhracatta vergi muafiyeti için yapılması gerekenler ile tüm bunlardan kurtulmak ve çok daha avantajlı bir şekilde express kargo ile ihracat yapabilmek için mikro ihracat yoluna gitmek oldukça iyi bir çözümdür. Bu sayede Avrupa ya da Amerika gibi pazarlarda küçük işletmeler kendilerine kolayca yer bulabilirler. Artık milyarca insan tarafından kullanılmaya başlanmış olan internet alışverişinden yararlanarak birçok küçük firma markalarını dünyaya duyurabilir. 
    Mikro ihracatta vergi muafiyetinin yanında KDV iadesi de istenebilmektedir. Bu sayede küçük firmalar gelirinin çoğunu kaybetmeden yurtdışına satış yapma imkânı bulmaktadır. Firmalar eğer hamlelerini doğru yaparlarsa çok daha fazla büyüme imkanları bulunur. Küçük ve orta ölçekli işletmeler kısa sürede büyük karlar elde etme şansı bulabilir. İhracat işlemlerinde vergi muafiyetinden yararlanmak için şirketlerin ürünlerini son üreticiye ulaştırma zorunluluğu bulunmaktadır. Quick Shipper ile iletişime geçerek, vergi muafiyetine dair kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz!

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al