Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. TNT ile MİKRO İHRACAT

    Küçük ya da orta boy işletmecilerin ihracat yapmasını kolaylaştıran TNT ile mikro ihracat, farklı ürünler üzerinden yapılabilmektedir. Bu pazarın başında ise Amerika ve Avrupa gelir. İşlemin mikro ihracat olarak değerlendirilebilmesi için değeri 1500 Euro altında ya da ağırlığının 300 kilogramdan az olması gerekmektedir. 
    Satış amacıyla yapılmakta olup farklı bir işlem gerektirmez. Yurt dışına küçük ölçekli şirketlerin de satış yapabilmesi için idealdir. Bu nedenle her geçen gün daha fazla firma tarafından tercih edilir olmuştur. Quick Shipper TNT ile mikro ihracat açısından geniş kapsamlı bir hizmetin adresi konumunda yer almaktadır.

TNT Kargo hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.1. TNT Mikro İhracat Belgeleri

    Sistemin içinde yer almak ve satış yapabilmek için TNT mikro ihracat belgeleri olmazsa olmazdır. Belgelerin eksiksiz şekilde hazırlanması gerekiyor. Bu belgeler şunlardır; 
•    Dolaylı temsil yetki belgesi
•    Mikro ihracat gönderi bilgi formu 
•    Türkçe faturayla uyumlu İngilizce fatura 
•    Maliye tarafından onaylanan faturanın aslı 

TNT Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. TNT Mikro İhracat Etgb Ve Konşimento

    Elektronik ortamda düzenlenen beyan olarak TNT mikro ihracat etgb ve konşimento oldukça önemli bir konudur. Elektronik ticaret gümrük beyanı olan Etgb yalnızca taşıma operatörlerince düzenlenebilmektedir. Gümrük müşavirlerinin böyle bir yetkisi yoktur. Konşimento ise gönderilerin çeşitli bilgisini içeren önemli bir belgedir. Kesinlikle doldurulması lazımdır. Gönderinin nereye gideceği ve hangi hizmetin talep edildiğini gösterir. 

TNT Konşimento hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.3. TNT Kargo Fiyatları Ve Hesaplama

    Pek çok unsurun göz önüne alınması sonrasında TNT kargo fiyatları ve hesaplama işlemi yapılmaktadır. Kargonun gideceği ülkenin neresi olduğu ve gönderinin ağırlığı önem kazanıyor. Hacimsel ağırlığın hesaplanması fiyatlarda etkili olmaktadır. Gönderinin kapladığı alanın büyüklüğüne göre fiyatlar daha fazla olacaktır. Quick Shipper TNT ile mikro ihracat konusunda geniş kapsamlı bir hizmetin adresi konumunda yer almaktadır.
    TNT ile mikro ihracat yapmak istediğiniz zaman Quick Shipper en mantıklı seçenek olarak karşınıza çıkacaktır!

TNT Kargo Fiyatları ve Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

TNT Mikro İhracat

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al