Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. UPS ile MİKRO İHRACAT

    İhracatı kolaylaştıran bir yöntem olan UPS mikro ihracat yönteminde 300 kilonun altında olan ya da değeri 15 bin Euro’yu bulmayan ürünlerin satışı gerçekleştirilmektedir. Bu sayede Kobiler ve küçük işletmeler daha az bürokratik işlemle ve gümrük masraflarına maruz kalmadan ihracat yapabilmektedir. Günümüzde e-ticaretin de gelişmesiyle beraber bu yöntem az sermaye ile şirket kuran kişilerin daha fazla piyasa da kendilerine yer bulmasını sağlamaktadır. Quick Shipper UPS express kargo hizmetini ayrıcalıklı bir şekilde almanız noktasında üst seviye bir hizmetin adresi konumunda yer almaktadır. 

UPS Kargo hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.1. UPS Mikro İhracat Belgeleri

    Mikro ihracat yapılması için gerekli UPS mikro ihracat belgeleri arasında ilki dolaylı temsil yetki belgesidir. İş emri yoksa mikro ihracat gönderi bilgi formunun eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Faturanın aslının ibrazı şarttır. Bu fatura maliyeden onaylı olmak zorundadır. Eğer gönderim yurtdışına yapılıyorsa Türkçe faturanın yanında İngilizce bir fatura da eklenmelidir. Bu belgelerde eksik olursa gümrük müşavirliği devreye girer ve belgelerin beyan edilmesini ister. Quick Shipper mikro ihracat belgeleri konusunda da profesyonel çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

UPS Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. UPS Mikro İhracat ETGB ve Konşimento

    Etgb yani elektronik ticaret gümrük beyanı taşıma işlemini yapan operatörler tarafından düzenlenir. Gümrük müşavirleri UPS mikro ihracat ETGB ve konşimento gibi belgeleri düzenleyemez. Konusunda uzman olan UPS kargo bu belgeleri düzenlemeye yetkili sayılı firmalardan biridir. Bu belge haricinde bir konşimento da düzenlenmelidir. Konşimentolar üzerlerinde değerli bilgiler barındırır. Alıcının, satıcının ve gönderimde aracı olan firmanın bilgileri bu değerli evrakın üzerinde yer almaktadır.  Quick Shipper express kargo hizmetinin güvenli bir şekilde sunulması konusunda profesyonel çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

UPS Konşimento hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.3. UPS Kargo Fiyatları ve Hesaplama

    Her gönderimde olduğu gibi UPS express kargo ile gönderim yapılırken de kargonun hacmi ve ağırlığı önemlidir. Normalde UPS kargo fiyatları ve hesaplama işleminde kargonun gönderim ücreti belirli bir formül üzerinden yapılmaktadır. Ama UPS müşterilerinin bunun uğraşmaması için ölçüleri ve ağırlığı girdiğiniz taktirde size tahmini bir ücret çıkarabilecek bir hesaplama aracını sitesinde barındırmaktadır. Quick Shipper yurtdışı kargo fiyatları konusunda cazip fırsatların adresi konumunda yer almaktadır. 

UPS Kargo Fiyatları ve Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

UPS Mikro İhracat

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al