Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. GÜMRÜKSÜZ İHRACAT NEDİR? 

    İnternetin gelişmesi ve kurumların dijitalleşmesi ile artık şirketler gümrük vergileri ödemeye gerek olmadan ihracat yapabilmektedir. Gümrüksüz ihracat nedir diyenler oldukça fazladır. Birçok avantaja sahip olan gümrüksüz ihracat yönteminde belirli üst sınırlar bulunması belki yöntemin tek dezavantajıdır. Fakat bu sayede küçük işletmeler kendi lokal pazarlarında sıkışıp kalmaktan kurtulmakta ve dünyanın her noktasına bürokratik engeller olmadan hızlı bir şekilde gönderim yapabilmektedir. 
    Farklı ülkelerde ortaklar bulmak ya da ihracatçı belgesi gibi ek belgeler almak için uğraşmadan satım yapabilirler.  Alıcılar ise farklı kültürlerin ürünlerine çok daha uygun fiyatlara ulaşma fırsatı bulmaktadır. Quick Shipper anında teklif al uygulamasını kullanarak, gümrüksüz ihracat noktasında kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz. Böylece yurtdışı kargo hizmeti noktasında üst düzeyde bir hizmet alabilirsiniz!

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. Gümrüksüz İhracat Nasıl Yapılır?

    Gümrüksüz ihracatta en iyi yöntemlerden bir tanesi mikro ihracattır. Gümrüksüz ihracat nasıl yapılır diyenler için belirli kurallar olduğunu söylememiz gerekir. Bu yöntemi kullanırken gönderinizin 300 kilogramın altına olması ve 15 bin Euro’dan az maliyete sahip olması gereklidir. 
    Gönderim konusunda yetkili ETGB belgesi çıkarabilen kargo firmaları ile yapılan bu yöntem sayesinde ihracat yapan firmalar hızlıca gümrük ile iletişime geçmeden ürünlerini gönderebilirler. Elektronik ürünler, tekstil ürünleri, otomobil yedek parçaları gibi pek çok ürün bu yöntem sayesinde küçük firmalar tarafından gönderilebilmektedir. 
    Mikro ihracat yapan şirketler özellikle Avrupa ve Amerika pazarlarında kendilerine rahatça yer bulabilmektedir. Deneyimli kargo firmaları sayesinde gönderimler sorunsuz şekilde gerçekleştirilmektedir. Quick Shipper ile iletişime geçerek, gümrüksüz ihracat konusunda etkili bilgilere erişebilirsiniz.

Konşimento hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. Express Kargo veya Ekonomi Express Kargo ile Gümrüksüz İhracat

    Gümrüksüz ihracatta düşük kilolarda gönderim yapılması sayesinde şirketler büyük nakliye firmalarına ihtiyaç duymazlar. Express kargo veya ekonomi express kargo ile gümrüksüz ihracat ile uçaklar kullanılarak gönderim yapılabildiğinden dolayı hızlı bir şekilde ürünler insanlarla buluşur. Bu tarz gönderimde oldukça düşük masraflar olduğundan özellikle küçük şirketler çok daha rahat bir şekilde farklı pazarlarda kendilerine yer bulabilirler. 
    Ayrıca gümrüksüz bir şekilde ihracat yapan firmalar hızlı bir şekilde işlem yaptıklarından dolayı kendileriyle aynı kulvarda olan ve gümrükle uğraşan firmalara göre çok daha hızlı şekilde gönderim yaparlar. Bu durumda gümrüksüz ihracat yapan firmaların hız yönünden öne geçmesini sağlar. Quick Shipper tüm bu bilgiler ışığında ekonomi express kargo konusunda iddialı bir konumda yer almaktadır.

Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

DSV Gümrük İşlemleri

Anında Teklif Al Anında Teklif Al