Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. TNT HAVA KARGO HİZMETLERİ

    Uygun maliyetli ve kaliteli bir şekilde sunulan TNT hava kargo hizmetleri daha çok hacimsiz ve biçimsiz gönderiler için ideal olacaktır. Hava kargolarının gönderilmesinde iki yüzün üzerinde ülkeye kapsamlı ithalat ve ihracat alanında profesyonel destek sağlanıyor. Grup halinde gönderimlerde teslimat maliyetleri de düşmektedir. Ayrıca gönderilerin güvenli bir şekilde ulaştırılması noktasında güvenli bir hizmettir.
    Ağır olan ve acelesi bulunmayan gönderiler söz konusu olduğunda dünya çapında uygun görülen bir çözümdür. Bütçeye uygun olan fiyat ve hızı seçmek mümkündür. Sürecin her adımından uzman desteği sunan firma teslimatın en iyi şekilde yönetmektedir. Gerekli bütün ithalat ve ihracat gümrüklemeleri halledilmektedir. Adresten havaalanına seçenekleri de bulunmaktadır. 
    Yüz kilogramın üzerinde üzerindeki gönderilerde genellikle tercih edilen bir yöntemdir. Hızlı ve güvenli bir biçimde karşılanması hususunda etkili bir çalışma yeteneği olan firma gereksinimleri karşılamaktadır. Profesyonellik ve yüksek kalite hizmet için en iyi seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Kapsamlı ve hızlı bir kargo hizmeti verilmektedir. 

TNT Kargo hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. TNT Express Kargo Hizmeti

    Uluslararası hizmet sunan TNT express kargo hizmeti bakımından da etkin bir sonuç ortaya koymaktadır. Kargo transfer hizmetleri noktasında hız oldukça önemlidir. Geniş kapsamlı hizmet ağı ve üstün hız olanaklarıyla firma kendini göstermektedir. Güvenliğe de büyük önem verilmektedir. Risk kontrollerinin uygulanması ve etkin yönetim sürecin sorunsuz tamamlanmasında rol oynar. 

TNT Express Kargo Hizmeti hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. TNT Ekonomi Express Kargo Hizmeti

    Uzak bölgelerinde dahil olduğu TNT ekonomi express kargo hizmeti iki yüzün üzerinde ülkeye gönderim sağlamaktadır. Yılların deneyimi ve global uzmanlığın getirdiği avantajlar sunuyor. Ayrıca sık gönderim yapan müşteriler için kişiye özel fiyatlar da söz konusu olmaktadır. Bu da daha uygun maliyetli bir şekilde yurtdışına kargo göndermeyi mümkün kılar. Geniş yelpazesiyle varış yerine en hızlı ve güvenli şekilde ulaşım mümkündür. Quick Shipper TNT hava kargo hizmetleri söz konusu olduğu zaman profesyonel bir hizmeti sizlerle buluşturmaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

TNT Hava Kargo Hizmetleri

1.3. TNT İle Mikro İhracat

    Yurt dışında satış yapabilmenin kolay bir yolu olarak TNT ile mikro ihracat son dönemlerde oldukça talep görmektedir. Küçük ölçekli firmaların daha kolay ihracat yapmasının yolunu açan bu sistem, ağırlığı 300 kiloyu geçmeyen gönderiler için idealdir. Ayrıca değeri 15 bin Euro üzerinde olmayan ürünler de bu kapsama alınır. Küçük ve orta ölçekli firmaların gümrük işlemlerinin prosedürlerinden kurtulması noktasında etkilidir. 

TNT ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.4. TNT Kargo Fiyatları ve Hesaplama

    Çeşitli belgeler ve daha ağır konteynerler gibi pek çok gönderi TNT kargo fiyatları ve hesaplama ile belirlenmektedir. Yapılan hesaplamalarda en çok dikkat edilen konu hangi ülkeye gideceği ve paketin ne kadar ağır olduğudur. Ayrıca alınan özel hizmetler varsa bu da fiyatlara etki etmektedir. Bazı durumlarda paketin içeriği de önem kazanabilmektedir. 

TNT Kargo Fiyatları ve Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.5. TNT İle Kargo Takip Ve Gümrükleme

    Teknolojinin getirdiği kolaylıklar doğrultusunda TNT ile kargo takip ve gümrükleme işlemleri daha kolay ve hızlı halledilebilmektedir. Verilen takip numarası vasıtasıyla taşıma durumundaki gönderiler anlık olarak görülebilir. Gümrük işlemlerinin sorunsuz yürütülmesi için konşimento belgesinin eksiksiz doldurulması önem taşıyor. Müşterilerin gereksinimlerini karşılayacak çözümlerin üretilmesi firmanın dikkat ettiği bir husustur. TNT hava kargo hizmetleri söz konusu olduğu zaman Quick Shipper hem gümrükleme hem de kargo takibi konusunda ayrıcalıklı bir hizmete imzasını atmaktadır. TNT hava kargo hizmetleri açısından Quick Shipper her zaman ayrıcalıklı bir hizmetin adresi konumunda yer almayı başarmaktadır.

TNT Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

TNT Hava Kargo Hizmetleri

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al