Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. UPS EXPRESS KARGO HİZMETİ

    Dünyanın hemen her yerine hızlı bir şekilde kargo gönderebilmek için UPS express kargo hizmeti seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Belirli bir zamanda teslimatınızın gerçekleştirilmesi gerekiyorsa yada acil bir gönderim yapmanız gerekiyorsa UPS ile kolay bir şekilde bunu gerçekleştirebilirsiniz. Lokasyona bağlı olarak aynı gün kargo teslimi yapılabildiği gibi uzak noktalara en fazla 5 iş günü içinde kargolar ulaştırmaktadır. Kargo süresini etkileyen unsurların başında müşterinin gönderim konusunda özel istekleri ve kargoyu teslim ettiği zaman gelmektedir. 
    Quick Shipper UPS hava kargo hizmetini ayrıcalıklı bir şekilde almanız noktasında alternatif fırsatları sizlerle buluşturmaktadır. Quick Shipper anında teklif al uygulamasını kullanarak, oldukça pratik bir şekilde size özel fırsatlardan haberdar olmanızı mümkün kılmaktadır. Böylece UPS kargo hizmetini ayrıcalıklı bir şekilde almanız noktasında geniş kapsamlı bir hizmeti sizlerle buluşturmaktadır.

UPS Kargo hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.1. UPS Express Kargo Fiyatları ve Hesaplama

    Express kargo gönderiminde fiyatlar 30 kiloya kadar yarım kiloda bir değişlik gösterir. Genelde ağır kargolarda limit aşım ücretleri olabilmektedir. 30 kilonun üzeri gönderimlerde ise hacim önemli olduğundan müşterinin kargosunun ölçülerine göre özel olarak fiyat verilmektedir. Ortalama fiyat isteyen müşteriler için UPS kendi sitesinde UPS express kargo fiyatları ve hesaplama aracı barındırmaktadır. Buraya gönderim yapacağınız ülkeyi ve kargolarınızın ölçülerini doğru şekilde girdiğiniz taktirde tahmini fiyat alabilirsiniz. 

UPS Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. UPS Express Kargo Paketleme ve Konşimento

    Kargoların güvenli şekilde teslim alınabilmesi için konşimentoların dikkatli şekilde doldurulması gerekmektedir. Burada ki UPS express kargo paketleme ve konşimento bilgilerinde kargonun hangi lokasyona gittiği, nasıl bir hizmet istendiği, ödemenin nasıl yapılacağı ve teslim zamanı gibi değerli bilgiler yer alır. Ayrıca kargonun zarar görmeden teslim edilmesi için nasıl paketlendiği de önemlidir. Bunun için UPS sitesinde püf noktaları paylaşmıştır. Hangi ürünü hangi paketleme malzemesi ile kaplamanız gerektiğini, koli malzemesini nasıl seçeceğinizi, göndereceğiniz kargoyu kolide nasıl konumlandıracağınızı siteden rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

UPS Paketleme Yöntemi ve Kriterleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

UPS Express Kargo Hizmeti

1.3. UPS Express Kargo Teslimat ve Takip

    UPS kargonun sitesinde gönderi takip için UPS express kargo teslimat ve takip şeklinde arama motoruna yazarak da bulabileceğiniz ayrı bir sayfa bulunmaktadır. Arama motorlarına UPS kargo takip yazarak da kolaylıkla ulaşmanız mümkün olur. Sayfada yurtiçi için ayrı yurtdışı için ayrı kutucuk bulunmaktadır. Buna dikkat ederek size verilen barkod numarasını girince kargonuzun nerede olduğunu alıcıya ulaşıp ulaşmadığını görmeniz mümkün olur.

UPS Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.4. UPS ile Mikro İhracat

    Mikro ihracat seçeneğinin olması Kobilerin ve küçük işletmelerin işini oldukça kolaylaştırmaktadır. UPS ile mikro ihracat yöntemi sayesinde 300 kilograma kadar ağırlığı olan ya da değeri 15 bin Euro’yu geçmeyen ürünlerin gönderimi yapılabilmektedir. Ülkemizde özellikle tekstil ürünlerinin Avrupa’ya gönderilmesinde ve ufak ev ürünlerinin, üretimde kullanılan ara üretim malzemelerinin gönderimi yapılmaktadır. Bu yöntemin en büyük avantajı şirketleri gümrük masraflarından kurtarmasıdır. Quick Shipper mikro ihracat noktasında profesyonel çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

UPS ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

UPS Express Kargo Hizmeti

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al