Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. KUZEY MAKEDONYA KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya gönderiyoruz.
    Kuzey Makedonya bağımsızlığı kazandığı yılından bu yana serbest piyasa ekonomisine geçiş ve iş imkanlarını geliştirme sürecinde oldukça yol almış bir ülke konumundadır. Kuzey Makedonya, yabancı yatırımları çekmekte diğer Balkan ülkelerine nazaran geri kalmaktadır. Ülke ekonomisi hem ihracat hem de yatırım açısından Avrupa Birliği’ne çok sıkı bağlıdır. Türkiye tarafından bakıldığında küçük bir pazar olarak algılanan Kuzey Makedonya, Balkanlarda önemli bir coğrafi konuma sahiptir. İki ülke arasında “Serbest Ticaret Anlaşması” bulunmaktadır. Kuzey Makedonya pazarı ciddi ticaret, yatırım ve iş birliği imkanları ve fırsatları sunmaktadır. Firmalar uluslararası gönderileri için çoğu zaman express kargo hizmetini tercih etmektedirler. Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 13,56 Euro’dan başlamaktadır.
    Kuzey Makedonya’ya kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Kuzey Makedonya Kargo

1.1. Kuzey Makedonya Uçak Kargo Hizmeti

    QuickShipper, Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya ve Kuzey Makedonya’dan Türkiye’ye yaptığı taşımacılık hizmetleri ile lojistik sektöründe önemli bir yer kazanmıştır. Kuzey Makedonya’ya evrak veya ürün göndermede en hızlı ve sorunsuz taşıma yöntemi hava yolu ile taşımacılıktır. Hava yolu taşımacılık hizmeti ile sınır kapılarında bekleyerek kara yolu taşımacılığındaki gibi bir zaman kaybı olmaz. Ayrıca hava yolu taşımacılık hizmetleri ile deniz yolu ile yapılan taşımacılık gibi uzun ve yavaş teslimatlar olmaz.

1.2. Kuzey Makedonya Kargo Avantajları

•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    30 kilo üzeri Kuzey Makedonya gönderilerinize özel fiyatlar

Kuzey Makedonya Kargo

2. KUZEY MAKEDONYA KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 13,56 Euro’dan başlamaktadır.
    Yurtdışı Kuzey Makedonya kargo hizmeti şirketimizin profesyonel hizmetleri arasında yer almaktadır. Hava yolu taşımacılığı ile sunduğumuz Kuzey Makedonya express kargo hizmetimiz, hızlı ve sorunsuz olmasının yanı sıra oldukça da ekonomiktir. QuickShipper, Kuzey Makedonya express kargo hizmeti ile sadece kurumsal müşterilerimiz için değil, aynı zamanda bireysel müşterilerimiz için de taşımacılık hizmeti vermektedir. Türkiye’den gönderilmek istenen paketleriniz veya numuneleriniz 13,56 Euro’dan başlayan fiyatlar ile Kuzey Makedonya’ya ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.
    Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kuzey Makedonya Kargo

3. KUZEY MAKEDONYA KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslimat işlemlerinin yapılması ve Kuzey Makedonya’ya doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Kuzey Makedonya’ya gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Kuzey Makedonya Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Kuzey Makedonya’yı seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 13,56 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kuzey Makedonya Kargo

3.2. Kuzey Makedonya Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Kuzey Makedonya’daki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Kuzey Makedonya’ya 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Kuzey Makedonya Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğum formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Kuzey Makedonya Kargo

3.4. Kuzey Makedonya Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler.

4. KUZEY MAKEDONYA HAKKINDA

    Kuzey Makedonya; kuzeyde Sırbistan ve Kosova, batıda Arnavutluk, güneyde Yunanistan, doğuda Bulgaristan ile komşudur. Kuzey Makedonya, 1991 yılında Yugoslavya’dan Makedonya ismi ile bağımsızlığını ilan etmiştir. Ülkenin tahmini nüfusu 2 milyonu aşmaktadır. Başkenti Üsküp şehridir. Kuzey Makedonya para birimi olarak Makedonya Dinarını kullanmaktadır. Makedonca ülkenin resmi dilidir. Türkiye ile Makedonya arasında 1 saatlik fark bulunmaktadır.

4.1. Türkiye Kuzey Makedonya İthalat-İhracat İlişkisi

    Kuzey Makedonya 2020 yılında toplam 6,63 milyar dolarlık ihracat ve 8,70 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini İngiltere, Almanya, Sırbistan, Çin ve Yunanistan ile kurmuştur. Türkiye 2020 yılında Kuzey Makedonya’ya 432 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya ihraç edilen başlıca ürünler; ilaç ve kimya, elektrik-elektronik ve tekstil ürünleridir. Türkiye 2020 yılında Kuzey Makedonya’dan 107 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Kuzey Makedonya’dan Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; makine, mobilya ve hazır giyimdir. İki ülke arasında 2020 yılında 539 milyon doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

Kuzey Makedonya Kargo

4.2. Kuzey Makedonya Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Kuzey Makedonya’daki iş kültürü ile Türkiye’deki iş kültürü farklıdır. Ülkedeki sosyal kültür ve iş kültüründe kurulan ilişkilerin önemi büyüktür. Kuzey Makedonya’ya ticaret yapacak firmaların dikkat etmesi gereken hususlardan birisi, ülkedeki sermayenin zayıf olmasından sebep uluslararası ödeme şekillerini uygulamakta zorluklar yaşanmaktadır.

4.3. Kuzey Makedonya’ya Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Kuzey Makedonya arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Kuzey Makedonya’nın ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Kuzey Makedonya Kargo

5. KUZEY MAKEDONYA KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Kuzey Makedonya’daki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Kuzey Makedonya seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kuzey Makedonya’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 13,56 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Kuzey Makedonya kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Kuzey Makedonya’ya kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı gönderim işlemlerinde bu iki unsurdan hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Kuzey Makedonya’ya ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Kuzey Makedonya’ya gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper firması ile gönderilen kargolarınızın çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır. Konşimento numarası ile web sitemiz üzerinden gönderinizin durumunu 7 gün 24 saat ücretsiz anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al