Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. DHL PAKETLEME YÖNTEMİ VE KRİTERLERİ

    Günümüzde birçok ürün alıcısına ulaşmak için kilometrelerce yol yapmaktadır. Ürünlerin çıktıkları bu yolda zarar görmeden alıcıya ulaşması için paketlemeleri oldukça önemlidir. DHL paketleme yöntemi ve kriterleri konusunda oldukça hassas davranmaktadır. Kolayca yırtılmayacak kutular içinde gönderimi gerçekleştirilir. 
    Her gönderi kırılma derecesine göre uygun malzemeyle kaplanır. Kutunun dayanıklılığının artırılması için ürüne göre boş kalan kenarları itina ile doldurulur. Kimi ürünler havalı poşetlere sarılırken elektronik ürünler hassas olan ürünler ayrıca etrafı köpüklerle doldurularak darbelere karşı korumalı hale getirilir. 
    Quick Shipper express kargo hizmetinin sorunsuz bir şekilde sunulması noktasında çözüm odaklı bir hizmeti sizlerle buluşturmaktadır. DHL kargo hizmetine ayrıcalıklı fırsatlarla sahip olmanız noktasında Quick Shipper profesyonel bir hizmetin merkezinde yer almaktadır. Böylece express kargo hizmetlerinden hem güvenli hem de hızlı bir şekilde yararlanmanız mümkün olmaktadır.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. DHL Paketleme Yöntemi ve Malzemeleri

    DHL paketleme işlemlerinde genelde yüksek kaliteli oluklu mukavvadan kutular kullanılmaktadır. DHL paketleme yöntemi ve malzemeleri ürüne göre değişmektedir. Eğer ağır ürünler gönderilecekse ya da kırılma ihtimali bulunuyorsa destekli karton kutular tercih edilir. Kutuların çökmemesi için gönderilecek ürüne göre kutu boyutu seçilir. 
    Genelde paketleme standardı ürünün etrafında 6 cm boşluk bırakmaktır. Bu boşluk parçalarıyla dikkatli şekilde doldurulur. Kapatılırken de kaliteli bantlar kullanılır. Sadece kutunun kapakları bantlanmaz. Ayrıca kenarlara da bant geçilerek kutu adeta mühürlenir. Quick Shipper paketlemenin nasıl olması gerektiğine dair etkili bir danışmanlık hizmetini sizlerle buluşturmaktadır.

DHL Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. DHL Express Kargo Hizmeti ve Fiyatları

    Pek çok ülkeye gönderim yapabilen DHL express kargo hizmeti ve fiyatları daha iyi anlaşılsın diye internet sitesine fiyat hesaplama aracını koymuş ve kendi internet sitesinde teklif aracınınasıl formüle ettiğini anlatmıştır. Quick Shipper DHL Express kargo fiyatları konusunda cazip fırsatları sizlerle buluşturmak konusunda oldukça iddialı bir konumda yer almaktadır.
    Kargonuzun ağırlığını ve en boy ölçülerini öğrendikten sonra hesaplama aracının üzerinde öncelikle gönderim yapacağınız ülkeyi girersiniz. Daha sonra kurumsal mı yoksa bireysel mi gönderim yapacağınızı girersiniz. Son olarak gönderilecek kargonun özelliklerini girdikten hesaplama aracı ortalama olarak gönderim fiyatlarını bildirecektir. 

DHL Kargo Fiyatları ve Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Amerika Kargo

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al