Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. SENEGAL KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Senegal’e gönderiyoruz.
    Türkiye ile Senegal arasında ekonomik ve ticari ilişkiler gelişen bir seyir izlemektedir. Senegal ile ticari ilişkilerin daha fazla geliştirilmesi için özel sektör kuruluşları Senegal’de her yıl iş forumları düzenlemektedir. Senegal ile Türkiye arasında ikili ticaret büyütmek ve ülkeler arası iş birliğini artırma hedefi bulunmaktadır. Özellikle iki ülke arasında yapılan ticari anlaşmalar ikili ticarete olumlu yansımıştır. Türkiye’den Senegal’deki bir noktaya göndermek istediğiniz kargo gönderilerinizi hava yolu taşımacılığı ile 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz. Türkiye’den Senegal’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 21,37 Euro’dan başlamaktadır. 
    Senegal’e kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Senegal Kargo

1.1. Senegal Uçak Kargo Hizmeti

    QuickShipper, firmaların veya bireylerin Senegal’e göndermek istedikleri kargolarını hava yolu taşımacılığı hizmetlerini kullanarak gerçekleştirmektedir. Hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile Senegal’e gönderilen kargolarınızın en büyük avantajları hızlı ve güvenli teslim edilmesidir. Deniz yolu ve kara yolu taşıma yöntemleri ile taşınması mümkün olmayan kargolarınızı Senegal’e hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile taşınabilmesi mümkündür. Senegal’e hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile kargolarınızın gönderilmesi sürecinde kargolarınız hasar görmeden ve deforme olmadan Senegal’deki alıcısına ulaşmaktadır.

1.2. Senegal Kargo Avantajları

•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat
•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    30 kilo üzeri Senegal gönderilerinize özel fiyatlar
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti

Senegal Kargo

2. SENEGAL KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Senegal’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 21,37 Euro’dan başlamaktadır.
    Kargolarınızın güvenli ve ekonomik fiyatlarla taşınması için firmamızın Senegal express kargo hizmetinden yararlanabilirsiniz. Ticari pazar payında önemli bir yere sahip olan Senegal express kargo hizmetini yıllardır vermekte olan firmamızın bu başarıya gelebilmesinin en büyük sebebi; hızlı, güvenli ve ekonomik hava yolu taşımacılığı hizmeti vermesidir. Senegal express kargo hizmetimiz kapsamında kargolarınızı adım adım takip ederek transfer sürecinde karşılaşabilecek hasar görme, kaybolma gibi tüm olumsuz koşullara karşı önlem almaktayız. Türkiye’deki bir noktadan Senegal’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 21,37 Euro’dan başlamaktadır. Türkiye’den Senegal’e gönderilen kargolarınız ortalama 1-2 iş günü içerisinde Senegal’deki alıcısına teslim edilmektedir.
    Türkiye’den Senegal’e kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Senegal Kargo

3. SENEGAL KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Senegal’e kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslimat işlemlerinin yapılması ve Senegal’e doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Senegal’e gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Senegal Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Senegal’e kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Senegal’i seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Senegal’e 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 21,37 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Senegal Kargo

3.2. Senegal Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Senegal’e kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Senegal’deki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Senegal’e 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Senegal Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğum formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Senegal Kargo

3.4. Senegal Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler.

4. SENEGAL HAKKINDA

    Afrika kıtasında yer alan Senegal’in Atlas Okyanusuna kıyısı bulunmaktadır. Coğrafi konumu itibariyle tropikal iklime sahiptir. Tahmini nüfusu 16 milyondur. Senegal’in başkenti Dakar’dır. Dakar, 1 milyondan fazla kişinin yaşadığı ve ülkenin en batısında yer alan bir kenttir.

4.1. Türkiye Senegal İthalat-İhracat İlişkisi

    Senegal 2020 yılında toplam 3,92 milyar dolarlık ihracat ve 7,81 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini Fransa, Çin, Hollanda, Belçika ve Nijerya ile kurmuştur. Türkiye 2020 yılında Senegal’e 361 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Senegal’e ihraç edilen başlıca ürünler; demir-çelik, unlu mamuller, plastik ve plastik ambalaj ürünleridir. Türkiye 2020 yılında Senegal’den 19 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Senegal’den Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; maden cevherleri, balık, yağlı tohumlar ve işlenmemiş kurşundur. İki ülke arasında 2020 yılında 380 milyon doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

Senegal Kargo

4.2. Senegal Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Senegal’in para birimi Batı Afrika Frangıdır. Ülkenin resmi dili Fransızcadır. Senegal, Batı Afrika ülkeleri arasında Fildişi Sahili’nden sonra sanayii en gelişmiş ülke konumundadır. Endeks değerlerini dikkate aldığımızda Senegal’in iş kurma endeksinden Sahra Altı Afrika ülkelerine göre oldukça iyi bir durumda olduğu bilinmektedir. Ülkede para, kredi kartı ve çek kullanımında herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. İki ülke birbiriyle karşılıklı vize uygulaması yapmaktadır.

4.3. Senegal’e Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Senegal’e kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Senegal arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Senegal’in ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Senegal Kargo

5. SENEGAL KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Senegal’e kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Senegal’e kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Senegal’deki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Senegal’e kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Senegal’e kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Senegal seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Senegal’e 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 21,37 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Senegal kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Senegal’e kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı gönderim işlemlerinde bu iki unsurdan hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Senegal’e en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Senegal’e en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Senegal’e ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Senegal’e gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper firması ile gönderilen kargolarınızın çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır. Konşimento numarası ile web sitemiz üzerinden gönderinizin durumunu 7 gün 24 saat ücretsiz anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al