Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. UPS YAKIT VE EK ÜCRETLER 

    Kargo maliyetleri üzerinde etkili olan kriterler kavranmak isteniyorsa UPS yakıt ek ücreti ve ek ücretler hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. Ek ücretler yurtdışı kargo fiyatları hesaplanırken son aşamada fiyata ilave edilen ücretlerdir.Ek yakıt ücretleri belirlendiği takdirde Cuma günü açıklama yapılır ve pazartesi günü itibariyle geçerli hale gelir. UPS limit aşımı, adres düzeltme, uzak bölge seçimi gibi durumlarda bazı ek ücretlerde talep eder.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. UPS Yakıt Ve Ek Ücreti Belirleyen Etkenler 

    Firma UPS yakıt ve ek ücreti belirleyen etkenler noktasında somut göstergeleri baz alır. Ek yakıt ücretinde ABD Gulf Coast kerosen jet yakıt spot fiyatı etkili olur. Standart kargo hizmeti dışında özel hizmetler veriliyorsa bu hizmetler ‘’ek ücretler’’ başlığı altında fiyatlandırılır. Tüm bu bilgiler ışığında Quick Shipper sizlere her zaman ayrıcalıklı fırsatlar sunabilen bir platform olarak son derece iddialı bir konumda yer almaktadır. Siz de yurtdışı kargo hizmetlerini ayrıcalıklı bir şekilde almayı isterseniz hemen platformumuzla iletişime geçebilirsiniz!

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al