Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. TNT ÖZET BEYAN 

    Yurt dışına gönderilecek herhangi bir ürünün güvenliğini sağlamak amacıyla TNT özet beyan oluşturulmaktadır. Bu sayede ürünler güvenli bir şekilde taşınır ve müşteriler sorun yaşamaz. Quick Shipper TNT özet beyan konusunda kapsamlı bir hizmeti sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. Özet Beyan Nedir? Özet Beyan Verilme Sebebi?

    Bir ürün gümrüğe girmeden veya gümrükten çıkmadan önce özet beyan iletilmektedir. Beyanda ürün ve taşıma aracının bilgileri yer almaktadır. Özet beyan verilme sebebi ürünlerin gümrükten sorunsuz bir şekilde geçişini sağlamaktır. 

TNT Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. Özet Beyan Düzenlenmesi ve Süresi

    Müşterilerin iş akışlarını hızlı ve kolay bir şekilde ilerletmesi için özet beyan gereklidir. Özet beyan düzenlenmesi ve süresi, hava taşımacılığında uçağın havalandığı ana kadardır. 

TNT Konşimento hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.3. Özet Beyan Verilmezse Cezası Var Mıdır?

    Türkiye gümrük bölgelerine giren bütün ürünler için özet beyan verilmek zorundadır. Özet beyan verilmezse cezası Gümrük Kanunu’nun ilgili maddelerine göre usulsüzlük cezasıdır. TNT özet beyan doldurma işlemi beraberinde titiz bir çalışma sistemini getirdiğinden Quick Shipper üst düzeyde bir performans ortaya koymaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

TNT Özet Beyan

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al