Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. FEDEX EXPRESS KARGO HİZMETİ

    Yurtdışına bağlı kargolar gündemde olunca karşılaşılan Fedex Express uluslararası öncelik nedir? Belirli anlaşmalı ülkelere sağlanan kargo avantajları ve hızlı teslimattır. Özellikle Asya, Kanada, ABD ve Avrupa'ya giden kargolar 1 ile 5 iş günü içerinde teslim edilmektedir. Hızlı teslimat dışında bir de teslimat takibi ve paketleme gibi de çok sayıda hizmetler verilmektedir.  Quick Shipper Fedex Express hizmeti konusunda kapsamlı bir hizmeti sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir.
    İster ihracat isterseniz de özel kargolarınızı bu lojistik firması ile oldukça kolay bir şekilde gönderebilirsiniz. Kullanım ara yüzü tamamen Türkçe destekli olup yabancı lojistik firması olmasına rağmen Türkçe müşteri destek hizmetleri verilmektedir. Uluslararası öncelikte özellikle ABD ülkesi aktif şekilde hizmet verilmektedir. Bunun nedeni ise ABD’ye gönderilen veya alınan kargoların fazlalığıdır. 

Fedex Kargo hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.1. Fedex Express Uluslararası Öncelik Nedir?

    Quick Shipper uluslararası yurtdışı kargo taşımacılığı konusunda üst düzeyde çözümleriyle her zaman ön plana çıkmaktadır. Dünya çapında teslimatların yapılması konusunda ayrıcalıklı bir hizmeti sizlerle buluşturan Quick Shipper, bütçe dostu bir çalışma politikasına sahiptir. Böylece hızlı, güvenli aynı zamanda uygun fiyatlı bir şekilde gönderilerinizin teslim edilmesi konusunda profesyonel çözümleri sizlerle buluşturmaktadır.

Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.2. Fedex Express Kargo Avantajları

    Kargo gönderimlerinde Fedex express kargo avantajları çok sayıdadır. Bu avantajlardan bazıları şu şekildedir. Oldukça hızlı teslimat hizmeti verilmektedir. Hızlı teslimat avantajı tamamen müşteri isteğine bağlı olarak yapılmaktadır. Müşteri gönderim yaparken kargosunu çok önemli, önemsiz veya az önemli olarak belirtmesi halinde hızlı teslimat yapılmaktadır. 
    Eğer kargoların en hızlı bir şekilde teslim edilmesi istiyorsanız çok önemli olarak belirtmelisiniz.  Ayrıca bu lojistik firmasının diğer avantajları 7/24 destek ekibidir. Kargo ile ilgili herhangi bir sorun olması ya da müşterinin aklına takılan sorular varsa bu hizmet sayesinde istediği zaman destek alabilmektedir. Son olarak bu firma ile kargo gönderirken tüm aşamalar tane tane müşterilere anlatılmaktadır. Bu nedenle ilk kez yurtdışına kargo gönderecek müşteriler bile oldukça basit şekilde gönderim yapabilmektedir.

Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Fedex Express Kargo Hizmeti

1.3. Fedex Express Kargo Fiyatları

    Yurtdışına kargo gönderiminde Fedex express kargo fiyatları bazı etkenlere göre değişiklik göstermektedir. Bu etkenler ise genel olarak şu şekildedir. Ürün ağırlığı, gönderim ülkesi, alım ülkesi, gönderim tipi ve kargo şeklidir. Ürün ağırlığı ve gönderinin mesafesi ne kadar fazla ise kargo ücretleri o kadar fazla olacaktır. Ayrıca gönderi tipinin tek seferlik olması da yüksek kargo ücretlerine sebebiyet verebilmektedir. 
    Öte yandan bu lojistik firması ile anlaşılması ve sürekli gönderim sağlanması halinde daha uygun fiyatlarda kargo gönderimi yapıla bilinmektedir. Ayrıca Express özelliği ile kargo gönderimi de fiyatları etkilemektedir. Bu hizmetin alınmasında durumda fiyatlar daha yüksek olmaktadır. Quick Shipper resmi internet adresi üzerinden anında teklif al hizmetinden yararlanarak fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

1.4. Fedex Express Kargo Teslim Süresi

    Lojistik şirketinin sağladığı bu ek hizmet sayesinde Fedex express kargo teslim süresi oldukça kısalmıştır. Express kargo özelliği yaklaşık olarak normal kargo ulaşımına göre 2 kat hızlıdır. Teslim süreleri genel olarak bazı durumlara göre değişiklik göstermektedir. Bu durumlar kargonun ulaşacağı ülke, gümrük işlemleri, evrakların eksiksiz olması ve mesafedir. 
    Mesafe ne kadar fazla ise kargonun teslim süresi o kadar fazla olmaktadır. Ayrıca evrakların eksik olması gümrük işlemlerini oldukça fazla uzatmaktadır. Bu durumda kargo sahibine hem ek işlemler oluşturmakta hem de kargonun teslim süresini arttırmaktadır. Öte yandan express kargo hizmetinde kargolar 2 ile 7 gün arasında teslim edilmektedir. Teslim süresinde ise firma müşterilerini elektronik posta ile bilgilendirmektedir.

Fedex Yakıt Ek Ücreti ve Ek Ücretler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.5. Fedex Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Lojistik firmasının fiyatları Fedex kargo kilogram ve hacim hesaplama ile orantılıdır. Yani kargo ağırlığı ne kadar fazla ise ücretlerde o kadar yüksek olacaktır. Aynı zamanla ücretler hacimsel ağırlık ile de doğru orantılıdır. Kargo kilogramı, kargonun kütlesidir. Ancak hacim ağırlığı kütle ile alakalı değildir. Hacim ağırlığı kargonun kapladığı alandır. Kargoların hacim hesaplama formülü ise şu şekildedir. 
    En, boy ve yüksekliğin çarpımının 5000 sayısına bölümüdür. Aynı zamanda bu hesap sunucuna göre de kargo paketlenmesi yapılmaktadır. Örneğin kargonun hacim ağrılığı 5 ise 5 numaralı koli veya poşet paketi seçilmektedir. Genel olarak hacim ağırlıkları 1 ile 10 arasında olmaktadır. 

Fedex Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Fedex Express Kargo Hizmeti

1.6. Fedex Express Kargo Takip Sorgulama

    Acil işler için kullanılan ve oldukça kolay olan Express hizmetinde Fedex Express kargo takip sorgulama işlemi de oldukça kolaydır. Genel olarak takip işlemleri hem internet adresinden hem de mobil uygulama üzerinden sorgulamaktadır. Her iki hizmette de işlemler oldukça hızlı şekilde gerçekleşmektedir. 
    Kargo takip sorgulamanın yapıla bilinmesi için sadece kargo numarasının bilinmesi gerekmektedir. Kargo takip numarasını ilgili yere yazıldığında kargonun anlık durum bilgisine ulaşılmaktadır. Ayrıca tahmini dağıtıma çıkma tarihi ve teslim edilme tarihleri de müşteri ile paylaşılmaktadır. Ayrıca lojistik firması kargonun yolculuk sırasında ki tüm aşamalarını müşteri isteğine göre paylaşmaktadır. Bu paylaşımlar gerek elektronik posta gerekse de SMS yoluyla yapılmaktadır.

1.7. Fedex Yakıt ve Ek Ücretler

    Kargo ücretlerini etkileyen bir başka konu ise Fedex yakıt ve ek ücretler işlemleridir. Bu ücretler kargo ücretinin dışında ödenmesi zorunlu olan bir ücrettir. Yakıt ve ek ücretler, her hafta başında ABD enerji bakanlığı tarafından belirlenmektedir. Türkiye’de ise bu ücretler dolar kuruna bağlı olarak değişiklik göstermektedir. 
    Ek ücretler, kargo hizmetinde kullanılan jet araçlarının yakıt fiyatına bağlı olarak değişmektedir. Bu yıl için ek ücret oranları yüzde 25 ve 26 olarak belirlenmiştir. Yakıt ve ek ücretler sadece Hint yarımadası için geçerli değildir. Bunun dışında ki bölgelerin tamamında bu ücretler uygulanmaktadır.

Fedex Yakıt Ek Ücreti ve Ek Ücretler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.8. Fedex Kargo Konşimento Şartı

    Kargoların teslim edilebilmesi ve gümrük işlemlerinin tamamlanması için Fedex kargo konşimento şartı veya şartlarının gerçekleşmesi gerekmektedir. Genel olarak konşimento bir belgedir. Bu belgenin doldurulması ise zorunludur. Konşimento şartı ise belge de yer alan bölümlerin tamamının doldurulmasıdır. Çünkü kargo hizmeti veren lojistik firmaları her ürünü taşımamaktadır. 
    Özellikle ülkeler arasında suç teşkil edecek ürünlerin kargolanması yasaktır. Bu nedenle konşimento belgesinin doldurulup kargonun içeriğinin belirtilmesi gerekmektedir. Ayrıca kargolar konşimento belgesine göre de teslim öncesinde kontrol edilmektedir. Bu nedenle kargo içeriğinin belge ile uyuşmaması durumunda kargo hizmeti iptal edilmektedir. Bu belgede teslim edilme süresi, alıcı ve dağıtıcının adı, ürün ağırlığının yazılmasının gerektiği bölümler yer almaktadır.

Fedex Konşimento Hizmeti hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Fedex Express Kargo Hizmeti

1.9. Fedex ile Mikro İhracat

    Güvenlik ve verilen üst düzey hizmetler nedeniyle Fedex ile mikro ihracat oldukça artmıştır. Ancak Fedex kargo ile mikro ihracat yapmak içinde bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartların en önemlisi ise ürün ağırlığı ve ürün fiyatıdır. 300 kilogramdan fazla olan ürünlerin mikro ihracatı yapılamamaktadır. 15.000 Euro’dan fazla değere sahip ürünlerinde mikro ihracatı yapılamamaktadır. Ayrıca bu lojistik firması ile ihracat yapabilmek için elektronik ticaret gümrük işlem belgesine de sahip olunması gerekmektedir. 
    Lojistik firmaları ile mikro ihracat anlaşması yapılması da birçok avantaja sahiptir. Bu firma ile mikro ihracat yapılması durumda tüm belgeler firma tarafından ihracatçıya ücretsiz olarak iletilmektedir. Ayrıca ek olarak da indirim yapılmaktadır. Quick Shipper mikro ihracat noktasında etkili bir hizmeti sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir. Böylece Fedex Express uluslararası kargo teslimatlarında titiz bir çalışmaya imzasını atmaktadır.

Fedex ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al