Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. TNT PAKETLEME YÖNTEMİ VE KRİTERLERİ 

    Yurt dışına gönderilecek ürünlerin doğru bir şekilde paketlenmesi gerekmektedir. Ürünün adrese hasar görmeden iletilmesi gerekmektedir. Ülkeler arasında yolculuk yapacak bir ürün uygun malzemelerle paketlenmelidir. TNT paketleme yöntemi ve kriterleri ürünün ağırlığına, türüne, boyutuna ve uluslararası koşullara bağlı olarak değişiklik gösterir. 
    İlk olarak ağırlık göz önünde bulundurulur. Paketin çökmesi ya da patlaması önlenmiş olur. Aynı zamanda ürün kırılacak bir ürünse hasar görmemesi için özel ambalajlar kullanılır. Tüm bunlar için en uygun koliler ya da kutular tercih edilir. TNT paketleme yöntemi ve kriterleri konusunda Quick Shipper üst düzeyde bir performansı sizlerle buluşturmaktadır.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.1. TNT Paketleme Yöntemi ve Malzemeleri

    TNT ürünlerin paketlenmesi konusunda önemli malzemeler ve farklı yöntemler kullanmaktadır. TNT paketleme yöntemi ve malzemeleriilk olarak ürünün hassasiyetine göre belirlenmektedir. Bazı ürünlerde ek koruyucular kullanılmaktadır. Birden fazla ürün varsa her biri ayrı ayrı paketlenmektedir. Ürünün ağırlığına göre kutu kullanılmaktadır. Ağırlığı fazla olan ürünlere ekstra destek kullanılmaktadır. Yaralanmalara yol açacak ürünler için ekstra paketleme yapılmaktadır. Kırılma riski bulunan ürünler için destek sağlanmaktadır. Ürünlerin konşimento veya etiket gibi evrakları kolilerin üzerine belirgin bir şekilde bant aracılığıyla yerleştirilmelidir. 

TNT Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. TNT Express Kargo Hizmeti ve Fiyatları

    TNT genel olarak kargo ücretlerini ürünün özelliklerine ve gideceği ülkeye bağlı olarak belirlemektedir. TNT express kargo hizmeti ve fiyatları firmanın internet sitesinde detaylı bir şekilde yer almaktadır. Gönderinin fiyatı hakkında bilgi almak için fiyat hesaplama aracı kullanılabilir. Bu sayede müşteriler kargo hizmeti ve ücreti hakkında detaylı bilgi alabilirler. TNT paketleme yöntemi ve kriterleri konusunda detaylı bilgilere sahip olmak, bu tür hizmetleri kaliteli bir şekilde almak anlamına gelir.

TNT Kargo Fiyatları ve Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

TNT PAKETLEME YÖNTEMİ VE KRİTERLERİ 

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al