Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. TNT KARGO KİLOGRAM VE HACİM HESAPLAMA

    Yurtdışı kargo hizmetleri kapsamında TNT kargo kilogram ve hacim hesaplama kriterlerini bilmekte fayda olacaktır. Bu iki kriter hizmetin ücretlendirmesi noktasında önemlidir. Kilogram tartı ile hesaplanabilirken, hacim hesaplaması için ilgili formül kullanılmalıdır. Elde edilen iki değer karşılaştırıldığında hangisi fazlaysa fiyatlandırmada o dikkate alınır. Doğru ölçüm önemlidir. Quick Shipper TNT kargo kilogram ve hacim hesaplama konusunda geniş kapsamlı bir şekilde hizmet sunmaktadır.

TNT Kargo Fiyatları ve Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.1. Hacimsel Ağırlık Nedir? Hesaplama Yöntemi

    Gönderiye yönelik ücret hesaplaması adına sorulması gereken soru hacimsel ağırlık nedir? Hesaplama yöntemi. Kargonun kapladığı ananı ifade eden kavrama hacimsel ağırlık denir. Hesaplama yöntemi ise; en x boy x yükseklik / 5000’dir.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.2. Mikro İhracat Gönderilerinde Hacimsel Hesaplama

    Bu tarz gönderilerde sınırlar olduğu için mikro ihracat gönderilerinde hacimsel hesaplama daha önemlidir. Ağırlık sınırı 300 kg, maddi değer sınırı ise 15 bin Euro’dur. TNT kargo kilogram ve hacim hesaplama konusunda Quick Shipper profesyonel çözümleri sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir.

TNT ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

TNT Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al