Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. ESTONYA KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Estonya’ya gönderiyoruz.
    Türkiye ile Estonya arasındaki ilişkiler, geçmişten günümüze dostluk içerisinde ilerlemiştir. İki ülke arasında ithalat ve ihracat ilişkisi uzun yıllardan beri devam etmektedir. İkili ticaret hacminin 2019 yılında 284 milyon dolara ulaşması, Estonya express kargo hizmetlerine gösterilen talebi kanıtlar niteliktedir. Express kargo hizmetimiz sayesinde Estonya’ya firmaların veya bireylerin taşıtmak istedikleri kargolarını kolaylıkla taşımaktayız. Express kargo hizmeti ile Türkiye’den Estonya’ya gönderileriniz ortalama 1-2 iş günü içerisinde alıcısına sorunsuz şekilde teslim edilmektedir. Türkiye’den Estonya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 9,89 Euro’dan başlamaktadır. Hiçbir endişeniz olmadan Türkiye’den Estonya’ya kargo gönderimi için firmamızı tercih edebilirsiniz.
    Estonya’ya kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Litvanya Kargo

1.1. Estonya Uçak Kargo Hizmeti

    Uzman kadrosu ile hava taşımacılığı hizmeti veren firmamız, Estonya kargo hizmeti ile Türkiye ile Estonya arasında köprü görevi sağlamaktadır. Firmalar ve bireyler Estonya kargo hizmeti ile taşınmasında engel olmayan tüm gönderilerini hızlı ve güvenli şekilde alıcısına ulaştırmaktadır. Yurt dışına kara yolu ya da deniz yolu ile gönderilen kargoların alıcılarına ulaşması uzun zaman almaktadır. QuickShipper , Türkiye’den Estonya’ya hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile kargolarınızı ortalama 1-2 gün içerisinde alıcısına ulaştırmaktadır.

1.2. Estonya Kargo Avantajları

•    30 kilo üzeri Estonya gönderilerinize özel fiyatlar
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat

Litvanya Kargo

2. ESTONYA KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Estonya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 9,89 Euro’dan başlamaktadır.
    Estonya express kargo hizmetimizi tercih eden firmalar veya bireyler kargolarını Estonya’nın her noktasına rahatlıkla gönderebilirler. Estonya’nın her noktasına erişebilir güçte olmamız, Estonya express kargo hizmeti alma ihtiyaçlarında firmamızın tercih edilmesine neden olmaktadır. Bizleri tercih eden firmalar veya bireyler verdiğimiz hizmetten her zaman memnun kalmışlardır. Bu memnuniyetin sebebi, profesyonelliğimiz, kalitemiz, bilgimiz ve dürüst çalışma prensibimizdir. Express kargo hizmetimiz ile Estonya’ya hızlı, sorunsuz ve ekonomik gönderimler gerçekleştirebilirsiniz. QuickShipper firması olarak Türkiye’den Estonya’ya günlük ve haftalık düzenli kargo çıkışlarımız ve avantajlı fiyatlarımız ile firmaların ve bireylerin yanındayız. Türkiye’deki bir noktadan Estonya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 9,89 Euro’dan başlamaktadır.
    Türkiye’den Estonya’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Litvanya Kargo

3. ESTONYA KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Estonya’ya kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslimat işlemlerinin yapılması ve Estonya’ya doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Estonya’ya gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Estonya Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Estonya’ya kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Estonya’yı seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Estonya’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 9,89 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Litvanya Kargo

3.2. Estonya Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Estonya’ya kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Estonya’daki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Estonya’ya 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Estonya Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğum formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Litvanya Kargo

3.4. Estonya Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler.

4. ESTONYA HAKKINDA

    Estonya, 1,2 milyon nüfusu ile Doğu Avrupa’da yer almaktadır. Ülke topraklarının yarısı ormanlarla kaplıdır. Ulusal dili Estoncadır. Ülkede Fince, İngilizce, Almanca ve Rusça yaygın olarak kullanılmaktadır. Avrupa Birliği’ne 2004 yılında üye olmuştur. Para birimi Euro’dur.

4.1. Türkiye Estonya İthalat-İhracat İlişkisi

    Estonya 2020 yılında toplam 16,89 milyar dolarlık ihracat ve 17,75 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini Almanya, Çin, Finlandiya, Polonya ve İsveç ile kurmuştur. Türkiye 2019 yılında Estonya’ya 85 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Estonya’ya ihraç edilen başlıca ürünler; demir ve çelik eşya, motorlu kara taşıtları ve ayakkabı ürünleridir. Türkiye 2019 yılında Estonya’dan 199 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Estonya’dan Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; demir-çelik döküntü ve hurdaları, elektronik eşyalar ve kuyumculuk eşyalarıdır. İki ülke arasında 2019 yılında 284 milyon doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir.

Litvanya Kargo

4.2. Estonya Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Estonya sermayeli firmaların ülkemizdeki yatırımları 2002-2019 yılları arasında yaklaşık 11 milyon dolar civarındadır. Türk sermayeli firmaların Estonya’daki yatırımları ise aynı yıllar arasında 3 milyon dolar üzerindedir. Ülkemizi 2019 yılında 77.000 Estonyalı turist ziyaret etmiştir. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere pek çok ülke Estonya’da önemli yatırımlar yapmaktadır. Sigortacılık, gayrı menkul faaliyetleri, perakende ve toptan ticaret, bilim-teknik gibi alanlarda doğrudan yabancı yatırımlar gerçekleşmektedir.

4.3. Estonya’ya Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Estonya’ya kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Estonya arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Estonya’nın ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Litvanya Kargo

5. ESTONYA KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Estonya’ya kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Estonya’ya kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Estonya’daki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Estonya’ya kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Estonya’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Estonya seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Estonya’ya 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 9,89 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Estonya kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Estonya’ya kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı gönderim işlemlerinde bu iki unsurdan hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Estonya’ya en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Estonya’ya en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Estonya’ya ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Estonya’ya gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper firması ile gönderilen kargolarınızın çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır. Konşimento numarası ile web sitemiz üzerinden gönderinizin durumunu 7 gün 24 saat ücretsiz anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al