Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. TNT KARGO TARİHİ VE HAKKINDA

    Firmayı tanımaya yönelik sorulan öncelikli soru TNT kargo tarihi ve hakkında şirket, uluslararası platformda kargo dağıtım hizmeti veren önemli kuruluşlardan biridir. Hollanda merkezli olarak kurulan şirket, bu gün 200’den fazla ülkede varlık gösterir. Hızlı, zamanında ve güvenilir teslimat hizmetleri, şirketin gelişmesinde etkili olmuştur. 
    Şirketin daha iyi hizmet verebilmek adına uçak filosunu sürekli olarak genişletmesi de yine dikkat çekicidir. Kişilerin taleplerine göre sunulan hizmetler zaman içerisinde çeşitlendirilmiştir. Acelesi olmayan gönderiler uçak kargo hizmeti ile taşınırken kısa sürede ulaşması gereken gönderiler için express kargo hizmetler devreye sokulur. Resmi prosedürlerle alakalı müşterilere verilen destekte, şirketin ayırt edici özelliklerinden biridir. 
    Yurtdışı kargo hizmetlerinde gümrük işlemlerinden başlayarak dikkat edilmesi gereken birçok nokta vardır. Adı geçen kargo şirketi ile müşteriler iletişim kurdukları takdirde yönlendirme hizmeti alabilirler. Bütün bu özelliklerden dolayı şirket, en çok tercih edilen kargo taşımacılığı yapan firmalardan biri olmayı başarmıştır. Quick Shipper TNT kargo tarihi ve hakkında kapsamlı bilgilere sahip olan bir platform olduğundan tam da aradığınız hizmetleri sizlerle buluşturmaktadır.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.1. TNT Hava Kargo Hizmetleri

    Son derece profesyonel şekilde verilen TNT uçak kargo hizmetleri sunduğu seçenekler ile de dikkat çeker. TNT, talep edilmesi halinde gönderinin sabah teslimatın yapılmasını dahi garanti eder. Yine kapıdan kapıya teslimat seçeneği de sunulmaktadır. Ayrıca gönderinin aşamalarının takip edilebileceği bir sistemde mevcuttur. Uçak kargo hizmeti hızlı ve güvenli taşımacılığı vadeder.

1.2. TNT Express ve Ekonomi Express Kargo Hizmeti

    Gönderi zamanıyla alakalı hıza ihtiyaç duyuluyorsa TNT express kargo ve ekonomi express kargo hizmeti en iyi seçenektir. Gönderilerin mümkün olan en kısa sürede yerine ulaşmasını sağlamak bu hizmetin ortaya çıkış amacıdır. TNT kargo, bu kapsamında dünyanın hemen hemen her noktasına teslimat hizmeti verir. Gönderi için belirlenen teslimat süresi ise mesafelere göre değişir. Bu nedenle ortama süre 1 ila 3 iş günü olarak belirtilir. Ekonomi express hizmetinde ise ertesi gün teslimat şartı olamayan gönderiler için devreye sokulur. Ücretlendirme noktasında da daha makuldür.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.3. TNT Paketleme Yönetimi Ve Kriterleri

    Gönderilmek istenen ürün sağlam ve uygun fiyatlı gönderilmek isteniyorsa TNT paketleme yöntemi ve kriterleri dikkate alınmalıdır. Firma, bu konuda öncelikle eşyanın niteliğinin dikkate alınmasını tavsiye eder. Ayrıca taşıma kutularının kapasitelerine uygun şekilde doldurulması yine çok önemlidir. Ne fazla ne de az doldurulmalıdır. Hassas ürünleri koruyucu malzemelere sarmak, taşıma kutusu içerisindeki boşlukları doldurmak gerekir.

TNT Paketleme Yöntemi ve Kriterleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

TNT Kargo Hakkında

1.4. TNT Yakıt ve Ek Ücretler 

    Bazı gönderilerde standart ücretlerden farklı olarak TNT yakıt ve ek ücretler adı altında eklemeler yapılabilir. Bu ek ücretler üzerinde genellikle gönderi niteliğinin farklılaşması ve gidilecek yerin uzaklığı etkili olur. Ücretler TNT uçak kargo hizmeti içinde aynen geçerlidir. Bu ücretler kilogram başına eklenerek oluşturur. Verilen hizmetin cinsine göre kilogram başına belirlenen ücret ise farklılık gösterir.

TNT Yakıt ve Ek Ücretler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.5. TNT Konşimento ve Gümrük İşlemleri

    Hava taşımacılığında TNT konşimento ve gümrük işlemleri için gerekli adımlar mutlaka yerine getirilmelidir. Konşimento yani taşıma senedi, gönderiye dair bütün bilgilerin yer aldığı bir belgedir. Her gönderi için doldurulması gerekir. Gümrük işlemleri kapsamında bu belgenin olması zorunluluktur. Ayrıca konşimento sayesinde gönderi teslimatı güvence altına alınmış olur. Gönderinin nereye gideceği, içeriği, kime teslim edileceği gibi bilgiler yer aldığından karışıklık yaşanma ihtimali düşük olacaktır.

TNT Konşimento ve TNT Gümrük İşlemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.6. TNT ile Mikro İhracat 

    Firmanın hizmet kapsamında TNT ile mikro ihracat da vardır. Mikro ihracat, işletmelerin ticari amaçla daha ziyade Avrupa ve Amerika ile temas halinde oldukları hizmettir. Adı geçen kargo firması da bu kapsamda yapılan ticaretin çok daha rahat bir şekilde ilerlemesi için hizmet eder. Bu hizmetten faydalanırken 300 kg ve 15000 Euro sınırlarının aşılmamasına dikkat edilmelidir.

TNT ile Mikro İhracat hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.7. TNT Şubeleri Hakkında

    Adı geçen firmadan hizmet almak için öncelikle TNT şubeleri hakkında yeterli bilgiye sahip olmak gerekir. Türkiye genelinde hemen hemen her noktada firmanın şubelerine ulaşmak mümkündür. Bir ilde yer alan şube sayısı, ihtiyaç yoğunluğuna göre belirlenir. Gerek yurt içi gerek yurtdışı gönderilerinin hepsi bu şubelerde toplanır. Ayrıca şubeler aracılığıyla uluslararası kargo hizmetlerine yönelik her türlü destek alınabilir.

Ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.8. TNT Express Kargo Avantajları

    Uluslararası verilen kargo hizmeti konseptleri arasında TNT express kargo avantajları ile ön plana çıkar. Bu hizmetin en belirgin özeliği hızlı olmasıdır. Aynı gün içerisinde dahi teslimatın yapıldığı bölgeler mevcuttur. Ayrıca gümrük işlemleri ile ilgilide müşterilere yardımcı olunarak sürecin hız kazanması sağlanır. Bu başlık altında verilen hizmetler kendi içeresinde çeşitlendirilir. Böylece teslimat süresi ve teslimat ücretleri de farklı aralıklarda yer alır. TNT kargo tarihi ve hakkında ayrıntılı bir araştırma yaptığımız zaman karşımıza köklü bir hizmet tarihi çıkmaktadır.

Express Kargo hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

TNT Kargo Hakkında

Diğer yazılarımız için;

Anında Teklif Al Anında Teklif Al