Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. Konteyner taşımacılığı

Konteyner taşımacılığı tam anlamıyla geniş kapsamlı bir şekilde sunulmak durumundadır. Çünkü Konteyner taşıma hizmeti gündeme geldiği zaman karşımıza son derece geniş kapsamlı bir faaliyet alanı çıkmaktadır. Elbette ki bu durum Konteyner taşımacılığı fiyatları konusunda karşımıza birden fazla seçeneğin çıkıyor olmasını mümkün kılmaktadır. Böylece denizyolu Konteyner taşımacılığı da dahil olmak üzere hemen her türlü Konteyner taşımacılığı hizmetinin farklı ücret seçeneklerinde oluştuğunu ifade edebiliriz.

Konteyner taşımacılığı, kargoyu bir yerden başka bir yere taşımak için özel tasarım konteynerler kullanan bir taşıma yöntemidir. Bu yeni nesil yük taşımacılığı, tek seferde iki veya daha fazla taşıma alanının kullanılmasını içermektedir. Bu da maliyetleri düşürür ve malların uzun mesafelerde taşınmasını kolaylaştırır. Örneğin, ürünlerinizi denizyolu ile gönderiyorsanız, yolculuğun bir noktasında demiryolu veya kamyon taşımacılığından yararlanabilirsiniz. Böylece tam anlamıyla hızlı ve güvenli bir şekilde nakliyat hizmeti alıyor olmanız da mümkün olmaktadır.

 

2. Denizyolu Konteyner Taşımacılığı

Günümüz itibariyle sıklıkla karşımıza çıkan denizyolu konteyner taşımacılığı hizmeti, beraberinde pek çok farklı önemli kazanımı getirmektedir. Denizyolu Konteynerli nakliye, geleneksel yük taşımacılığı yöntemlerinden çok daha verimlidir. Çünkü her bir konteyner, gemide herhangi bir el emeği gerektirmeden limanlarda vinçle kolayca yüklenip boşaltılabilir. Bu, her geminin yükünü yüklemesini ve boşaltmasını çok daha kolay hale getirmektedir. Bu da hem zaman hem de insan gücü maliyetlerini düşürmektedir.

Taşımacılık işlerinde gemilerde manuel yükleme ve boşaltma gerektiren geleneksel gemiler yerine konteynırlı nakliye gemileri kullanıldığında daha az kişiye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu da denizyolu konteyner taşımacılık hizmetinin önemli kazanımları arasında yer almaktadır. Üstelik günümüz koşullarında denizyolu konteyner taşımacılık fiyatları söz konusu olduğu zaman karşımızsa bütçe dostu olan seçenekler de çıkmaktadır.

 

Parsiyel Taşımacılığı

 

3. Konteyner Taşımacılığı Fiyatları

Son zamanlarda konteyner taşımacılığı fiyatları farklı nedenlerden kaynaklı olarak güncellenmektedir. Bu durumun doğal sonucu olarak karşımıza birden fazla konteyner taşımacılığı ücretleri çıkmaktadır. Konteyner taşımacılığı göndericilere daha iyi izleme fırsatları ve gelişmiş envanter yönetimi yetenekleri sağlayarak gönderileri daha organize bir şekilde ele almalarını mümkün kılmaktadır. Böylece göndericiler, kargolarının tam olarak nerede olduklarını bilirler.

Konteyner taşımacılık hizmetini uygun bir bütçeyle almak istiyorsanız, mutlaka bu tür hizmetleri sunan firmalara dair kapsamlı bir araştırma sürecini yakından takip etmelisiniz. Bu aşamada tercih edeceğiniz şirketin kaç yıldır faaliyet gösterdiğini ve yıllar içinde kaç konteyner taşıdıklarını öğrenmeniz faydalı olacaktır. Bir de konteyner taşıma konusunda herhangi bir deneyime sahip ve bütçe dostu hizmet sunan bir firmayı tercih etmek için, firmalardan referans da talep edebilirsiniz.

 

4. Konteyner Taşıma Hizmeti

Konteyner taşımacılığı, kargonun konteyner  adı verilen özel bir araca yüklendiği bir taşıma yöntemidir. Konteynerler genellikle denizyolu, karayolu, demiryolu veya hava yoluyla taşınmaktadır. Konteyner, bir vinç kullanılarak geminin gövdesine kaldırılabilir veya geminin bordasında duran bir kargo yükleme aracı ile kaldırılabilir ve ardından yerine indirilebilir. Konteyner gemileri, düşük maliyetleri ve verimlilikleri nedeniyle son 50 yılda ticari gemiciliğin baskın şekli haline gelmiştir. Konteyner taşıma hizmeti tam da bu noktada mükemmel bir performansın adresi konumunda yer almaktadır.

Konteyner taşıma firmaları gündeme geldiği zaman karşımıza birbirinden farklı seçenekler çıktığından bu tarz bir hizmet almadan önce detaylı bir araştırma sürecini yakından takip etmeniz her zaman önerilmektedir. Bu aşamada tercih ettiğiniz taşıyıcının size filo yönetim sistemine erişim verip vermeyeceğini sorabiliriniz. Böylece her bir gönderinin limandan ne zaman ayrıldığını ve varış noktasına ne zaman ulaştığını takip edebilirsiniz. Bu da mallarınızın nihai varış noktasına tam olarak ne zaman varacağını öğrenmenizi mümkün kılacaktır.

 

5. Konteyner Nakliye Hizmetleri

Konteyner nakliye hizmetleri, mallarınızı denizde ve karada taşımak için özel tasarım yük taşıma konteynerlerini kullanan bir nakliye şeklidir. Bu tarz hizmetlerde kullanılan konteynerler çeşitli farklı malları taşıtabilir. Ancak genellikle giysi, kitap, oyuncak, yiyecek ve elektronik gibi daha küçük eşyaları taşımak için kullanılırlar. Konteynerler, konteyner terminalleri olarak bilinen büyük yığınlar halinde paketlenir. Bu yığınlar daha sonra kamyonlar veya trenlerle nihai varış yerlerine taşınırlar. Böylece güvenli bir şekilde nakliyat hizmetinin sunulması konusunda ayrıcalıklı fırsatlar karşımıza çıkar.

 

Konteyner Taşımacılığı

6. Konteyner Nakliye Fiyatları Ne Kadar?

Elbette ki farklı nedenlerden dolayı konteyner nakliye fiyatları güncellenmektedir. Tam da bu noktada kapsamlı bir fiyat araştırması yapıyor olmak; bu tarz hizmetlerin ayrıcalıklı bir şekilde alınmasını mümkün kılmaktadır. Nakliye şirketleri, konteynerleri bir yerden başka bir yere taşımak için çeşitli yöntemler sunarlar. Bunlara kamyon taşımacılığı, demiryolu, karayolu taşımacılığı da dahildir. Karayolu taşımacılığı genellikle kısa mesafelerdeki küçük gönderiler için kullanılırken, daha uzun mesafeler için demiryolu kullanılmaktadır.

 

7. Konteyner Taşıyan Firmalar

Son zamanların favori taşımacılık yöntemi olarak karşımıza çıkan konteyner taşımacılığı, yalnızca uzun mesafelerde mal taşımanın verimli bir yolu olmakla kalmaz, aynı zamanda yakıt tüketen kamyonlar ve trenler gerektirmediği için emisyonların azaltılmasına da yardımcı olmaktadır. Dolayısıyla konteyner taşıyan firmalar, çevrenin korunması noktasında da üst düzeyde bir çalışmanın merkezinde yer almaktadır.

Konteyner taşıyan şirketler, dökme yük veya paletli kargo gibi geleneksel kargo taşıma yöntemlerine göre birçok avantaj sunan bir yük taşıma firmalarıdır. Konteyner taşımacılık yöntemi, bir konteyner gemisinin bir kıtadan diğerine binlerce, hatta on binlerce bireysel konteyneri taşıyabilmesiyle, büyük miktarlarda kargoyu denizler veya okyanuslar arasında taşımanın en verimli yöntemi olarak kabul edilmektedir.

 

Navlun Fiyatları

20 lik Konteyner Nakliye Fiyatları Ne Kadardır?

20’lik konteyner; denizyolu taşımacılığı gündeme geldiği zaman en çok talep gören konteyner ölçüsüdür. 20 feet olarak tanımlanan bu konteyner; özellikle kuru yükler gündeme geldiği zaman üst düzeyde bir etkiye sahiptirler. Üstelik 20 lik konteyner fiyatları gündeme geldiği zaman karşımıza son derece bütçe dostu fırsatlar çıkmaktadır. Konteyner taşımacılığı hizmeti günümüz koşullarında üst düzeyde bir kalitede sunulmaktadır.

 

 

Anında Teklif Al Anında Teklif Al