Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. FEDEX ARDİYE HESAPLAMA

    Uluslararası gönderilerinizde Fedex ardiye hesaplama konusunda bilgi sahibi olmanız, kargo maliyetini isabetli bir şekilde yapmanızı mümkün kılacaktır. Ardiye ücreti; eşyanın gümrükte beklediği süre boyunca ödenecek tutardır. Ardiye hesaplamasının yapılmasında eşyanın gümrükten tahliye edildiği gün ve eşyanın çıkış yaptığı gün de dikkate alınmalıdır. Quick Shipper ardiye hesaplama işleminin isabetli bir şekilde yapılması konusunda sorumluluk üstlenmektedir. Böylece kargo gönderilerinizin maliyetini çok daha tutarlı bir şekilde hesaplamanızı mümkün kılmaktadır. 
    Fedex hava kargo hizmetlerinin ülkemizde anlaşmalı firmalar aracılığıyla sunulduğu bilinmektedir. Quick Shipper Fedex’le anlaşması bulunduğundan profesyonel bir hizmeti almanız noktasında sizleri çözüm odaklı bir hizmetle buluşturmaktadır. Firmamız uygun fiyatlı bir şekilde kargonuzu göndermeniz noktasında ayrıcalıklı bir hizmeti sizlerle buluşturmaktadır.

 Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.1. Ardiye Nedir?

    Uluslararası gönderi hizmetleri gündeme geldiği zaman karşımıza sıklıkla çıkan bir kavram olan ardiye nedir? Malın taşınırken geçtiği aşamalarda verilen emeğe karşılık talep edilen ücrete ardiye denir. Uluslararası taşımacılık gerçekleştirirken ürün belirli safhalardan geçer. Taşınacak ürünün saklanması, depolanması, paketlenmesi bu safhalar arasındadır. Talep edilen bu ücret ise sabit değildir. Belirli kriterlere göre değişiklik gösterir. Quick Shipper ardiye ücretinin hesaplanması konusunda geniş kapsamlı bir hizmetin adresi konumunda yer almaktadır.

Fedex Yakıt Ek Ücreti ve Ek Ücretler hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

1.2. Ardiye Ücreti Ne Kadar?

    Kargo taşımacılığındaki maliyetlerden birisi olan ardiye ücreti ne kadar? Ardiye ücretinin hesaplanmasında eşyanın gümrüklü bölgeye giriş yaptığı günden çıkış yapacağı güne kadar geçen süre dikkate alınmaktadır. Burada eşyanın tahliye edildiği gün ve çıkış yapılan gün de hesaba dahil edilmektedir.  Bu ücret taşınacak malın özelliklerine göre değişkenlik gösterir. İnternet üzerinden kolay bir şekilde hesaplama işlemi yapılabilir. Burada önemli olan nokta ise bilgileri doğru bir şekilde gitmektir. Aksi takdirde iş pratiğe geçtiğinde sistemin hesapladığı ücretten farklı bir ücret ödenmek durumunda kalınabilir. Quick Shipper isabetli bir şekilde hesaplama işleminin yapılması konusunda etkili bir hizmeti sizlerle buluşturmaktadır.

1.3. Ardiye Ücretini Etkileyen Faktörler Nelerdir?

    Uluslararası kargo gönderim ücretlerini doğrudan etkileyen ardiye ücretini etkileyen faktörler nelerdir? Taşınacak malın cinsi ve depolama alanında ne kadar süre kalacağı önemlidir. Bunun haricinde bir diğer kriterde malın ne şekilde taşıma aracına yükleneceğidir. Koli, paket gibi çeşitli yükleme şekilleri mevcuttur.

Fedex Kilogram ve Hacim Hesaplama hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Fedex Ardiye Hesaplama

1.4. Fedex Ardiye Hesaplama Hakkında

    Sistem kullanacağı zaman Fedex ardiye hesaplama hakkında bilinmesi gerekenler vardır. İthalatta ardiye ücreti hesaplanacağı zaman tek başına gönderi no girmek yeterli olmayabilir. İşlemi garantilemek için vergi no veya account no bilgilerinden herhangi biri daha girilmelidir. İhracat için yapılacak hesaplama da ise böyle bir garantileme yolu tercih edilmeye bilir.

1.5. Fedex Ardiye Hesaplama İşlemi İçin Gereken Bilgiler

    İlgili sistemi kullanırken Fedex ardiye hesaplama işlemi için gerekli bilgiler vardır. Eğer anında teklif al avantajı tercih edilecekse girilmesi gereken bilgiler; Gönderi Numarası, Vergi Numarsı ve Account Numarasıdır. Quick Shipper ardiye hesaplama işlemi sırasında profesyonel bir destek hizmetini sunabilecek bir kabiliyete sahiptir.

 Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

1.6. Ordino Nedir?

    Fedex kargo hizmet süreçleriyle alakalı bir diğer soru da ordino nedir?  Dış ticaret sisteminde kişinin gümrükte olan malını alabilmesi için verilen bir belgedir. Bir nevi talimattır. Malın hangi yol ile geldiğinin bir önemi yoktur. Kara, hava ve deniz yolu kullanımı fark etmeksizin malın geldiği gümrükten, teslimatın sorunsuz yapılabilmesi için bu belge gereklidir.

Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

1.7. Ordino Ücreti Ne Kadar?

    Ordino olarak adlandırılan belgenin gerekliliği anlaşıldıktan sonra geçilen aşama ordino ücreti ne kadar? Bu ücret öncelikle taşıma metoduna göre değişir. Hava, deniz veya kara yolu için talep edilen ücretler aynı değildir. Dolayısıyla gümrük işlemlerinden biri olan bu adım için net fiyat bilgisi vermek mümkün değildir. Tüm bu bilgilerin ışığında Quick Shipper ordino ücretinin hesaplanması başta olmak üzere ardiye hesaplama işlemi konusunda da titiz bir çalışmaya imzasını atmaktadır. Siz de firmamızla iletişime geçerek, avantajlı hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz!

Anında Teklif Al Anında Teklif Al