Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. ÇİN KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş taşımacılık çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Çin’e gönderiyoruz.
    Çin 1,4 milyarlık nüfusu ile dünyanın en kalabalık ve yüksek iş gücü potansiyeline sahip ülkesidir. Dünyanın en büyük ikinci ekonomisine sahiptir. Doğal kaynaklar bakımından zengin bir ülkedir. Kalabalık nüfus, yetişmiş iş gücü, gelişmiş sanayisi ve yüksek üretim hacmi ile dünya ülkelerine yüksek ihracat gerçekleştirmektedir. Çin’den dünyanın hemen hemen tüm ülkelerine ihraç edilen bu ürünler çoğunlukla express kargo hizmeti ile ulaştırılmaktadır. Türkiye’den Çin’deki bir noktaya göndermek istediğiniz kargo gönderilerinizi hava yolu taşımacılığı ile 2-4 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz. İki ülke arasındaki bireysel veya kurumsal gönderiler için çoğu zaman express kargo hizmeti tercih edilmektedir. Türkiye’den Çin’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 18,78 Euro’dan başlamaktadır.
    Çin’e kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Çin Kargo

1.1. Çin Uçak Kargo Hizmeti

    QuickShipper, firmaların veya bireylerin Çin’e göndermek istedikleri kargolarını hava yolu taşımacılığı hizmetlerini kullanarak gerçekleştirmektedir. Hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile Çin’e gönderilen kargolarınızın en büyük avantajları hızlı ve güvenli teslim edilmesidir. Deniz yolu ve kara yolu taşıma yöntemleri ile taşınması mümkün olmayan kargolarınızı Çin’e hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile taşınabilmesi mümkündür. Çin’e hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile kargolarınızın gönderilmesi sürecinde kargolarınız hasar görmeden ve deforme olmadan Çin’deki alıcısına ulaşmaktadır. Hava kargo (uçak kargo) ile firmalar gönderim gerçekleştirebilirken, express, ekonomi ekspres, QuickShipper Elit Servis gibi hizmetler ile kargolar hem şahıslar tarafından hem de firmalar tarafından gönderilebilmektedir.

1.2. Çin Kargo Avantajları

•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    30 kilo üzeri Çin gönderilerinize özel fiyatlar
•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat

Çin Kargo

2. ÇİN KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlara ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Çin’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 18,78 Euro’dan başlamaktadır.
    Çin ile Türkiye arasındaki hızlı kargo imkânı sunan Çin express kargo hizmetimiz, firmaların ve bireylerin beklentilerini fazlasıyla karşılamaktadır. Çin express kargo hizmeti ile firmaların veya bireylerin kargo gönderilerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaştırmaktayız. Türkiye ile Çin arasındaki binlerce kilometrelik uzaklığı express kargo hizmetimiz ile kısaltıyoruz. QuickShipper, taşınmasında engel olmayan her gönderinizi Çin express kargo hizmeti ile en avantajlı fiyatlarla taşımaktadır. Express kargo hizmetimiz ile Çin’e hızlı, sorunsuz ve ekonomik gönderimler gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye’den Çin’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 18,78 Euro’dan başlamaktadır. Türkiye’den Çin’e gönderilen kargolarınız ortalama 2-4 iş günü içerisinde Çin’deki alıcısına teslim edilmektedir.
    Türkiye’den Çin’e kargo gönderim ücretlerini öğrenmek için QuickShipper web sitemizin ana sayfasında yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Çin Kargo

3. ÇİN KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Çin’e kargo gönderim sürecinde gerçekleştirilmesi gereken ilk adım, QuickShipper web sitemizi ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanızdır. İkinci adım, gönderinizin teslim alınma işlemlerinin yapılması ve Çin’e doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Çin’e gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Çin Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Çin’e kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper web sitesinin ana sayfasındaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Çin’i seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Çin’e 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 18,78 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Çin Kargo

3.2. Çin Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo ve express hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Çin’e kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmetine bağlı değişmek ile birlikte ortalama 2-4 iş günü içerisinde Çin’deki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak, Türkiye’nin tüm şehirlerinden Çin’e 2-4 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Çin Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken, gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin uzunluk, derinlik ve yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıda belirtilen formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Çin Kargo

3.4. Çin Kargo Takip Sorgulama Hakkında

   QuickShipper'dan hizmet alan tüm müşterilerimiz, app.quickshipper.com panelimiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat boyunca anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere, panel içinde ilgili kısımda gönderi durumuna tıklayarak ulaşabilirler.

4. ÇİN HAKKINDA

    Çin, Asya Kıtasının doğu bölümünde yer almaktadır. Ülke, dünya nüfusunun büyük bir kısmını kendi bünyesinde toplamaktadır. Tahmini verilere göre 1,4 milyar nüfusa sahiptir. Çin’in başkenti Pekin’dir. Pekin, Şangay şehrinden sonra Çin’deki en büyük şehir konumundadır. Resmi para birimi Yuan’dır. Çince ülkede resmi olarak kabul edilen dildir. İngilizce en yaygın dillerden birisidir. Ülke halkının büyük bir kısmı, ülkenin ekonomik şartlarına göre dar gelirli sayılmaktadır. Ülkede fakir ve zengin arasındaki gelir farkı çok büyüktür. Ülke yüzölçümü bakımından dünyanın en büyük 4. ülkesidir.

4.1. Türkiye Çin İthalat-İhracat İlişkisi

    Çin 2019 yılında toplam 2,49 trilyon dolarlık ihracat ve 2,07 trilyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Türkiye 2019 yılında Çin’e 2,7 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Çin’e ihraç edilen başlıca ürünler; otomotiv, çelik, demir ve diğer metaller, bakliyat ürünleridir. Türkiye 2019 yılında Çin’den 19 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Çin’den Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; elektrikli makineler, telefon cihazları, otomobil parçaları, organik kimyasallar ve plastik ürünleridir. İki ülke arasında 2019 yılında 22 milyar dolarlık ticaret hacmi oluşmuştur.

Çin Kargo

4.2. Çin Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Çin pazarında iş yapacak firmaların bilmesi ve dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Çin’de resmiyete ve hiyerarşiye önem verilir, iş toplantıları resmi bir havada geçer. Çin iş geleneklerinde soyadı isimden önce kullanılmaktadır. İş toplantılarında tanıtıcı kartvizit alınıp verilmesi önemlidir. Bilgilerinizin yer aldığı kartvizitlerinizin mutlaka bir yüzü Çin alfabesiyle yazılmalıdır. Ülkenin para birimi Yuan’dır. Özel ticari alan dışında yabancı paranın ülke içinde kullanımı yasaktır.  Çalışma günleri pazartesi günü ile cuma günü arasındadır. Günümüzde dünyanın her yerinden alışveriş yapan tüketiciler için Çin e-ticaret siteleri popüler hale gelmiştir. Özellikle ülkesinde bulunmayan ve ülkesinde bulunan fakat fiyatı yüksek olan ürünleri Çin e-ticaret sitelerini kullanarak hızlı ve uygun fiyata sahip olabiliyorlar. Tüm dünya ülkelerinin en çok tercih ettiği Çin e-ticaret sitelerinin bazıları şunlardır; Aliexpress, Gearbest, Banggood, Dhgate ve Geekbuying.

4.3. Çin’e Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

    Türkiye’den Çin’e kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, parfüm, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Çin arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Çin’in ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Çin Kargo

5. ÇİN KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Çin’e kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Çin’e kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 2-4 iş günü içerisinde Çin’deki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Çin’e kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Çin’e kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper web sitemizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Çin seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Çin’e 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 18,78 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Çin kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Çin’e kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurt dışı gönderim işlemlerinde bu iki ölçüm değerinden hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır ve bu hesaplama kuralı her yerde bu yöntem ile uygulanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Çin’e en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Çin’e en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Çin’e ortalama 2-4 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Çin’e gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

        QuickShipper ile kargo gönderen tüm müşterilerimiz, app.quickshipper.com panelimiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat boyunca anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere, panel içinde ilgili kısımda gönderi durumuna tıklayarak ulaşabilirler.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al