Hemen Yurt Dışı Kargo Fiyatı Al

Anında Teklif Al

Hem zamandan
hem de paradan tasarruf edin.

Nereye Göndereceksiniz? Zorunlu
Gönderi Tipi Zorunlu
Ağırlık Zorunlu
 

1. UMMAN KARGO HİZMETİ

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde müşterilerinize ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Express, Ekonomi Express ve Uçak Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den Umman’a gönderiyoruz.
    Türkiye, bağımsızlığını kazanan Umman ile diplomatik ilişkiler kurmaya başlamıştır. İki ülke arasındaki ilişkiler, karşılıklı ortak çıkarlar temelinde gelişmektedir. QuickShipper, yurtdışı Umman kargo hizmetiyle tüm kurum, kuruluş ve bireylerin kargolarının en kaliteli şekilde taşınmasını sağlamaktadır. Umman kargo konusunda öncü olan firmamız, kargolarınıza hassasiyet göstererek, kısa süre içinde alıcısına teslim etmektedir. Türkiye’den Umman’a 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 17,52 Euro’dan başlamaktadır. Yurtdışı Umman kargo süreçleriniz için firmamız gerekli tüm güven şartlarını birebir yerine getirmektedir.
    Umman’a kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.

Umman Kargo

1.1. Umman Uçak Kargo Hizmeti

    Uzman kadrosu ile hava taşımacılığı hizmeti veren firmamız, Umman kargo hizmeti ile Türkiye ile Umman arasında köprü görevi sağlamaktadır. Firmalar ve bireyler Umman kargo hizmeti ile taşınmasında engel olmayan tüm gönderilerini hızlı ve güvenli şekilde alıcısına ulaştırmaktadır.

1.2. Umman Kargo Avantajları

•    Her yüke ve sektöre özel taşıma hizmeti
•    E-ticaret gönderilerinizde size özel esnek paketler
•    Kapıdan kapıya güvenli ve ekonomik teslimat
•    30 kilo üzeri Umman gönderilerinize özel fiyatlar

Umman Kargo

2. UMMAN KARGO FİYATLARI

    QuickShipper firması olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi uluslararası pazarlarda ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Umman’a 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 17,52 Euro’dan başlamaktadır.
    QuickShipper, uluslararası taşımacılık kurallarına uygun hareket etmektedir. Umman express kargo hizmetini müşterilerimize en avantajlı fiyatlarla sunmak için elimizden geleni yapmaktayız. Umman kargolarınızın emniyetli bir şekilde taşınması ve sorunsuz şekilde ulaşması için gerekli tüm önlemleri almaktayız. Yurtdışı express kargo hizmetimiz ile Umman’a hızlı, sorunsuz ve ekonomik gönderimler gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye’deki bir noktadan, Umman’a 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 17,52 Euro’dan başlamaktadır. Umman express kargo hizmetimiz ile gönderilerinizin takibi de çok daha kolay yapılmaktadır.
    Türkiye’den Umman’a kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. 
    Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Umman Kargo

3. UMMAN KARGO GÖNDERİM AŞAMALARI

    Türkiye’den Umman’a kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, QuickShipper sayfamızı ziyaret ederek ”Anında Teklif Al” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin teslimat işlemlerinin yapılması ve Umman’a doğru yola çıkmasıdır. Son adım olan üçüncü adım ise gönderinizin adrese teslim edilmesidir. Taşımacılık alanında deneyime sahip çalışanlarımız ile yurt dışı kargo gönderim sürecinde en yeni teknolojileri kullanarak Umman’a gönderilerinizde hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

3.1. Umman Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama

    Türkiye’den Umman’a kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır. QuickShipper sayfamızdaki ”Anında Teklif Al” bölümünü kullanarak “Nereye Göndereceksiniz?” seçeneğinden Umman’a seçerek ardından kargonuzun türünü ve kilogram ağırlığını girerek kargo gönderim ücreti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Türkiye’den Umman’a 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 17,52 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Umman Kargo

3.2. Umman Kargo Teslim Süresi

    Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Umman’a kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Umman’daki müşterinize teslim edilir. QuickShipper firması olarak Türkiye’nin tüm şehirlerinden Umman’a 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde teslim ediyoruz.

3.3. Umman Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

    Yurt dışına göndereceğiniz kargonun maliyetini belirleyen etken gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacmidir. Bu sebeple yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğum formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

Umman Kargo

3.4. Umman Kargo Takip Sorgulama Hakkında

    QuickShipper firmamızdan hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler.

4. UMMAN HAKKINDA

    Umman, Arap Yarımadası’nın güneydoğu kıyısında yer almaktadır. Ülke nüfusunun yaklaşık %44’ünü yabancılar oluşturmaktadır. Umman oldukça genç nüfusa sahip bir ülkedir. Dört ayrı bölge halinde olan Umman ülkesinin en gelişmiş şehri ve başkenti, Maskat’tır. Maskat, Kuzey Umman bölgesinde yer almaktadır. Umman resmi dili Arapçadır. Arapça, ülkenin her kesiminde kullanılan ilk dildir. Ülke ekonomisinin en büyük gelir kaynağı petrol kaynaklarıdır. Turizm açısından dünyanın en iyi ülkeleri arasındadır. Umman tropikal çöl iklimine hakimdir.

4.1. Türkiye Umman İthalat-İhracat İlişkisi

    Umman 2018 yılında toplam 41,76 milyar dolarlık ihracat ve 25,77 milyar dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Hindistan, Katar ve Suudi Arabistan ile kurmuştur. Türkiye 2019 yılında Umman’a 613,5 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiştir. Türkiye’den Umman’a ihraç edilen başlıca ürünler; makine, metal ürünler, halı, demir-çelik ve hazır giyimdir. Türkiye 2019 yılında Umman’dan 102 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. Umman’dan Türkiye’ye ithal edilen başlıca ürünler; gübreler, alüminyum, plastik ve mamulleri, gıda sanayi kalıntıları ve organik kimyasallardır. İki ülke arasında 2019 yılında 715 milyon doları aşan ticaret hacmi gerçekleşmiştir. 

Umman Kargo

4.2. Umman Pazarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

    Umman pazarında faaliyet gösteren yerel firmaların, dürüst iş yaptıkları, zaman zaman gecikmeler olsa da ödemelerine sadık oldukları gözlenmektedir. Ülkede İngilizce yaygın olarak kullanılmaktadır. Umman Riyali, Dolar karşısında sabit kur ile belirlenmiş bir değere sahip konumdadır. Ticari işlemlerde akreditif kullanılmaktadır.

4.3. Umman’a Gönderilmesi Yasak Ürünler ve Mevzuat

      Türkiye’den Umman’a kargo hizmetinde Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınmasına izin verilmez. Örnek vermek gerekirse; alkollü ve alkolsüz içecekler, silah ve silah yedek parçaları, her çeşit canlı hayvan, taklit ürünler, marka kanunları ile korunmuş markaların taklitleri, dini ve siyasi propaganda malzemeleri, heykeller, tıbbi reçeteli ilaçlar, uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımında kullanılan aletler, patlayıcı maddeler, yiyecek ve içecekler, her çeşit kağıt para ve döviz çeşitleri, antika eşyalar, değerli ve nakite çevrilebilir kağıtlar, gıda takviye ürünleri, kozmetik ürünler, cep telefonları, kimyasal malzemeler, hamiline yazılı çekler, orijinal gemi konşimentosu, pasaport, kimlik belgesi gibi önemli evraklar, her çeşit mücevherat, altın ve gümüş ve tütün ürünleridir. Türkiye ile Umman arasında kargo gönderimi sağlanırken söz konusu ülkenin gümrük mevzuatına ve gümrük tarifelerine uyulması gerekmektedir. Bu mevzuatlar ve gümrük tarifeleri ülkeden ülkeye değişmektedir. Umman’ın ticari ve mali mevzuatının karmaşık olması nedeniyle gerekli konularda danışmanlık hizmeti alınmalıdır. 

Umman Kargo

5. UMMAN KARGO İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR

5.1. Türkiye’den Umman’a kargo kaç günde teslim edilir?

    Türkiye’den Umman’a kargo gönderim işleminde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Umman’daki alıcısına teslim edilir.

5.2. Türkiye’den Umman’a kargo gönderim ücreti ne kadar?

    Türkiye’den Umman’a kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için QuickShipper adresimizde yer alan “Anında Teklif Al” hizmetimizi kullanabilirsiniz. İlgili hizmette ülkeyi Umman seçip ardından kargo türü ile kilogramı belirterek fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Umman’a 0.5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 17,52 Euro’dan başlamaktadır. Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

5.3. Umman kargo gönderim ücretini etkileyen faktörler nelerdir?

    Umman’a kargo gönderim ücretini etkileyen 2 temel unsur bulunmaktadır. Birincisi gönderinizin kilogram ağırlığı ikinci ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı gönderim işlemlerinde bu iki unsurdan hangisi büyük ise kargo gönderim ücreti ona göre hesaplanmaktadır.

5.4. Türkiye’den Umman’a en hızlı kargo hizmeti nedir?

    Türkiye’den Umman’a en hızlı kargo gönderimlerinizi QuickShipper firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FEDEX ve DHL gibi büyük firmalar ile özel anlaşmalıdır. Express kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den Umman’a ortalama 1-2 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz.

5.5. Umman’a gönderilen kargonun takibi nasıl yapılır?

    QuickShipper firması ile gönderilen kargolarınızın çıkış işlemi olduktan sonra gönderinize ait konşimento numarası oluşmaktadır. Konşimento numarası ile web sitemiz üzerinden gönderinizin durumunu 7 gün 24 saat ücretsiz anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anında Teklif Al Anında Teklif Al