QuickShipper FulFillment Hizmeti

E-ticaret büyüyen bir kar topu gibi günden güne daha da fazla gelişmekte. Buna bağlı olarak, QuickShipper ekibi olarak bizler de e-ticaret süreçlerinizi kolaylaştırmak için gerek dijital tarafta, gerek uygun navlun sunabilebileceğimiz servisleri geliştirmek konusunda gerekse fulfillment gibi operasyonel anlamda süreçlerin yükünü hafifletmek amacıyla yeni alanlarda sizlere yardımcı olmaya devam ediyoruz.

Buna bağlı olarak, bu yazımızda size biraz QuickShipper’ın fulfillment hizmetinden bahsetmek istiyoruz. QuickShipper fulfillment işinizi bir hayli kolaylaştırabilecek bir hizmet. Bu hizmetten faydalanmak için, satıştaki ürünlerinizi toptan olarak fulfillment hizmeti veren QuickShipper depolarından birine ulaştırmanız yeterlidir. İlgili QuickShipper depolarına ürünleriniz geldikten sonra, size özel hazırlanmış olan raflarda ürünleriniz depolanmaya başlıyor. Ardından, siparişleriniz geldikçe, operasyon ekibimiz ilgili raflardan ürünlerinizi alarak paketlemelerini uluslararası kargo standartlarına uygun bir şekilde gerçekleştirerek, evrak işlemlerini tamamlayıp, tüm operasyon süreçlerini sizin yerinize sürdürerek yurt dışına uçuruyor ve nihai alıcısına ulaşmasını sağlıyor. Böylece, size ilgili platform üzerinde satış yapmaktan başka bir görev düşmüyor ve mekan, çalışan, paketleme gibi maliyetlerden tasarruf etmenizin yanı sıra bizce en önemlisi zamanınız size kalıyor.

QuickShipper Fulfillment hizmetinden yararlanmak için buraya tıklayarak panelimize kayıt olabilirsiniz. Ardından en kısa sürede ekibimiz size ulaşıp, konu hakkında bilgi aktarıyor olacaktır.